Şimdi Ara

Yeni IPAD'te altyazılı filmleri sorunsuz olarak nasıl izlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni IPAD'te altyazılı filmleri izleyebileceğimiz kaliteli bir program önerebilir misiniz? Appstore'da çeşitli uygulamalar var ancak hangisini satın almalıyım bilemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• o player iyidir bence ama altyazili film olayini bilemem maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Arkadaşlar yeni IPAD'te altyazılı filmleri izleyebileceğimiz kaliteli bir program önerebilir misiniz? Appstore'da çeşitli uygulamalar var ancak hangisini satın almalıyım bilemedim.

AvPlayerHD tavsiyemdir. Altyazili olarak izleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Arkadaşlar yeni IPAD'te altyazılı filmleri izleyebileceğimiz kaliteli bir program önerebilir misiniz? Appstore'da çeşitli uygulamalar var ancak hangisini satın almalıyım bilemedim.

AvPlayerHD tavsiyemdir. Altyazili olarak izleyebilirsiniz.

Tamamdır abi indiriyorum

Tek aklıma takılan nokta AvPlayerHD uygulamasının yorumlarında bahsedilen "ses sorunu" idi. Ama onunda genel bir sorun olacağını düşünmüyorum.

• Bende AvPlayerHD kullaniyorum. Tavsiye ederim.

• Xbmc ve avplayer hd

• Avplayerhd tabiki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avplayer HD kesinlikle. Hiçbir sorun yok.

• Beyler bu AVplayer acaba isim değiştirmiş falan olabilir mi altyazı ile film izleyebileceğim iyi bir oynatıcı bakınıyorum ama sanırım bu durumda tıkandık? Önerisi olan?
  • AV Player HD yok artık, Cinexplayer HD indirebilirsiniz 1080p mkvleri bile alt yazılı cok rahat izliyorum

• Jailbreak kullananlar icin kaliteli bi video player vardı, ismini bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

AV Player HD yok artık, Cinexplayer HD indirebilirsiniz 1080p mkvleri bile alt yazılı cok rahat izliyorum

Öneriniz için çok teşekkür ederim Cinexplayer HD edinip indirdim ancak şimdi de altyazılarda karakter sorunu yaşıyorum? Neyse umarım bir yerlerden ayarlama olanağım olur. Tekrar öneriniz için teşekkürler, genel anlamda programa karşı ilk intibam olumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

AV Player HD yok artık, Cinexplayer HD indirebilirsiniz 1080p mkvleri bile alt yazılı cok rahat izliyorum

Öneriniz için çok teşekkür ederim Cinexplayer HD edinip indirdim ancak şimdi de altyazılarda karakter sorunu yaşıyorum? Neyse umarım bir yerlerden ayarlama olanağım olur. Tekrar öneriniz için teşekkürler, genel anlamda programa karşı ilk intibam olumlu.

Altyazı seçim ekranında sonu 1254 ile biten codeci seçerseniz Türkçe karakterler sorunsuzca gözükür. Ayrıca ne demek hiç önemli değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Kasım 2012; 21:15:00 >
  • Çok teşekkür ederim, gerçi o ekranı henüz bulamadım ;) ama bilgi fazlası ile yeterli. Tekrar çok sağolun.
  • Link ve yardımınız için teşekkürler.
  • Oplayeri sorunsuz kullaniyordum taa ki 1080p bir filmde takilma yapincaya kadar. Dusuk kaliteler icin halen guzel. Alternatif arayislarimda avplayer de denedim. Ancak memnun kalmadim. Seceneklerinde donanim cozucusunu kullan var. Onu acarsan takilmadan izleniyor. Ancak bu seferde altyazi cikmadi nedense. Sonuc olarak tamamen memnun kaldigim program Buzzplayer oldu. gercekten cok basarili 1080p filmleri hic takilmadan altyazisi tr uyumlu olarak seyrediyorum.

• Ben hepsini denedim AVplayer haricinde. hepsinde bir problem yaşadım divx izlerken. Kimisinde ses yoktu, kimisinde görüntü, kimisinde de altyazı. En sonunda Vlc streamer paralı versiyonunu indirdim ve rahatladım. ücretsiz Vlc streamer indirip deneyin, hoşunuza giderse pahalısını indirip reklamlardan kurtulursunuz...

• Sana wwww.vizyonhdfilm.com sitesini tavsiye ederim sorunsuz izlersin özellikle altyazi problemi yasamassin
  • avplayerhd yükledim, anlatılan gibi filmide ipad'e aktardım. programda filmi açabiliyorum ama bir türlü altyazıyı ekleyemedim, yardımcı olursanız cok sevinirim
  • knights_35 kullanıcısına yanıt
    Vlc player bedava ve güzel, it's playing paralı ve güzel
    Vlc türkçe altyazılarda hiç sorun çıkarmıyor
    İts de iyi ama farklı altyazılarda farklı ayarlar gerektiyor türkçe için
    Vlc de daha fazla font boyu var
    İts dolby divxlerde ses vermiyor
    Vlc varsayılan olarak arka planda da oynatıyor filmi. Ayarlardan değiştirsen bile çağrı geldiğinde cevaplayana kadar filmi oynatmaya devam ediyor
    Vlc nin don sesi bile kısık. İts in çok yüksek ama ses ayarını aklında tutmuyor. Default kısık
    Her ikisi de güçlü işlemci istiyor. 3gs ile olmuyor, 5 ile akıcı. Diğer modelleri denemedim. 3gs için format factory ile altyazı gömüp iphone formatı gerekiyor. Bu durumda 3g bile akıcı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.