Şimdi Ara

Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım kötü. heleki dikey kamera hiç olmamış
  • Çöp
  • hani arkasında logo altında tus vardı bunda yok....

• tasarım gayet güzel , böyle çıkarsa yok satacaktır.

beğenmeyenlerin çoğu troll yada telefonu zaten almayacak kişiler ;)

note 4 , iphone 5s kullanan biri olarak böyle çıkarsa satın alırım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.
  • Ön tasarım gerçekten harika ama arka tasarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

• Ekran kasa oranı dediniz adamlar %90 üstüne çıkmış, kablosuz şarj diye ağladınız onu da koydular, parmak izi okuyucuyu çöp androidler gibi arkaya almamışlar, ekranın altına gömmüşler. Zaten CPU/GPU olarak her zaman ezdi adamlar. Dual Cam, 3D touch vb. donanım üstünlükleri de mevcut. iOS 11 ile de kusursuz bir final yapıp güzel bir de pil süresi elde ederlerse daha bu telefona sallamak için nasıl argümanlar sunacaksınız çok merak ediyorum.

Forum ağlak android tayfası dolu, bıktırdılar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Bu leş tasarımı sırf apple diye alacaklar ya ona üzülüyorum.

Not: Almayı düşünüyordum fakat bu leş tasarımdan dolayı vazgeçtim. Teşekkürler apple.

S8in tasarımına kötü diyen Mesut Çevik , telefonu eline aldıktan sonra fikrini değiştirdi. Hele bi siz de elinize alın bakalım...belki fikriniz değişir.
  • ikizlere takke...

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

Essential Phone'un tasarımında hata var diye haber yapan bi arkadaş vardı nerede o?

Resmi sayfasında yer verilen görüntülere göre Essential Phone'da cihazın ön kamerası görüntü içeriğinin ortasında yer alıyor; iPhone'da ise durum farklı: Kamera hizasında yalnızca operatör ve batarya gibi simgelere yer veriliyor.

Halbu ki öyle bir görsel yok... Bi resmi sitesini açıp tekrar bakın. Ayrıca iPhone 8'de nasıl çalıltığını daha bilmiyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel gorunuyor iPhone7 Plus almadigima degecek.

• Ana sayfa haberindeki görsel nerede? O resmin tam boyutlu halini görmek istiyorum. İnanılmaz güzel görünüyor da.

• Aha buldum.

Keşke böyle gelse.

• 5se nin üzerine telefon tanımam

• ben bir apple fanı olarak iğrendim resmen.Jobs nasıl appelı şaha kaldırdıysa kurduysa Cook'da öldürdü senelerdir. yazık be.Bana verseler apple ı en kötü tasarımım bile bundan 10 kat iyi olur.

• Almam diyenler leş diyenler şu cihaz yanitilsin kendileri direk ilk sirada olucaklar..hahahahgörünnsiz görünn tanitilainda herkesi görücem ben:))))söz konusu ios,, anroid değil bu herkese basip olunmaz:)

• O resimdeki gibi olursa ve kamera cikintisi olursa telefonu masaya ters koyamazsin

Ama yooooohhhhhh

2000 fazla olsun EPIL OLSUN öyle degil mi

Millet telefonu almak icin kredi bile cekiyo yahu,hic bir mantikli tarafini bulamiyorum nedense

Neyse tum apple fanlarina cöp tasarimlariyla hayatlarinda basari ve mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: susesa

quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Bu leş tasarımı sırf apple diye alacaklar ya ona üzülüyorum.

Not: Almayı düşünüyordum fakat bu leş tasarımdan dolayı vazgeçtim. Teşekkürler apple.

S8in tasarımına kötü diyen Mesut Çevik , telefonu eline aldıktan sonra fikrini değiştirdi. Hele bi siz de elinize alın bakalım...belki fikriniz değişir.

Tam tersi tasarımı beğenmişti ama eline aldıktan sonra şık ve kullanışsız olduğunu söyledi. Sanırım mobiliteyi ve canlı yayınları pek takip edmiyorsunuz...

• Apple iPhone 7 ile bozmuştu , 8 ile mok edecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.