Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neska

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: neska

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Her lansmanda aynı şey. iPhone Android'e benzer bir iki özellik çıkarır herkes "Aa Android'den almış dandik çalıntı.", üstüne birkaç özellik ekler herkes "Aa gereksiz özellik, saçma" der. Samsung yeni S telefonunu açıklar, iPhone'daki özelliklerin benzerleridir bazılarında iPhone'dan üstündür. Herkes gelir "Bak iPhone'dan daha iyi." der. Yav bi gidin lütfen. Bu alanda yeniliklerin ÇOĞUNU Apple getiriyor ve diğer şirketler sonradan geliştirip Apple'ı geçiyor ama hala gelip "Yeni iPhone tırt.","Dandik telefon." deyip duruyorsunuz.

Haklısın işte örnek
    Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Bunları niye koymadın 2006-2007 yılına ait telefon ve tasarımlar.

4 ayda Samsunga bakip tasarimi bastan ayaga degistiler zaten,kesin oyledir

Ben niye koymadı diye söyledim.Burda art niyet ararım.

Bende sana Samsung apple a gizli ajan soktuda çıkmamış telefonun tasarımınımı çaldı? Derim.

Ve son olarak ilk olan kimse tasarım ona aittir.Apple da anca abd de davaları alır.Japonya-korede sonuçları tam tersi.

Ajan varsa orasini bilemem tabi :) ...

Ayrica Kore Samsungun sehri tabii orda Samsung kazanacak ... Not : Bu arada Apple fan falan degilim ... iPhone 4um var sadece

korede samsung kazanmadı tarafta suçlu bulundu ceza verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Kesinlikle ekran 4.3 inç gelecek kaynak çok sağlam.

aradan kaynak yapmayalım

Kaynak Burda : TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: _GT-R

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

quote:

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

s2 yi satıp 1Phone 4 mü alıcan

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

aradan kaynak yapmayalım

diyecek bişey bulamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

s2 yerine one x alda sussun arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Appe kaç para ki parası olan alır diyorsun ? Galiba evin 2bin lira ile geçiniyor.Yazık ne yazık 2 kuruşluk cihazı çok para gibi yazıyorsunuz helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

quote:

aradan kaynak yapmayalım

diyecek bişey bulamıyorum

Ben akşama burdayım beklerim.4,3 olacak

• quote:

İmkansız. Gel iddiaya girelim. Maximum 4 inç olacak bana göre. Iphone alanların bir kısmı telefon küçük diye alıyor ekran büyürse diğer firmalarla rekabet edemez apple. Ekran büyüdükçe bir satır veya sütun simgeden başka bişey gelmiyor çünkü iosta
  • Buyuk gun geldi hadi bakalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Appe kaç para ki parası olan alır diyorsun ? Galiba evin 2bin lira ile geçiniyor.Yazık ne yazık 2 kuruşluk cihazı çok para gibi yazıyorsunuz helal olsun

Tamam evine aylik 10 bin lira giriyor ve zanginsin anladik

• yaklaşık 4 saat kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 12 Eylül 2012; 15:43:31 >
  • 4 Saat 11 Dakika kaldı :)
  • adi ne olacak acaba iphone 5 diyorum ama iphone 6 diyenler var

• ekranı büyütürler ise bu sefer samsung dava açsın. Ekran boyut benzerliği diye
  • kedi dolmuş burası ciğer e mundar diyolar :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

Degeri 1000'i gecmeyecek telefonlarmis hadi ordan.Sana plastik s2'nle basarilar.5 senelik samsung galaxy bile iyidir hatta iphone 4s'ten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 12 Eylül 2012; 15:47:17 >

• pili 3000 mah den aşagı olursa hiç çıkarmalarına gerek yok
  • Sonunda yeni bir akıllı telefon almama engel olan " Acaba yeni iPhone nasıl olacak ? " sorusu yanıt buluyor.

Artık iyi / kötü neyse görsekte sonra piyasada ki diğer akıllı telefonlarla kıyaslayıp kafamıza yatanı alsak...
  • Valla telefon ne özelliklerle çıkar bilmiyorum ama peynir ekmek gibi satacağı aşikar. O alanlardan biri de ben olacağım kısmetse. Tabii ilk önce 2000TL seviyesine düşmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.