Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Kesinlikle ekran 4.3 inç gelecek kaynak çok sağlam.

amcaoğlun apple da açlışıyo sanırım

Akşam açıklanınca ben de kaynağı açıklıycam merak etmeyin.

• apple akıllı telefonlarda devir açtı inşallah bir başka devri bu akşam açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Adam 3gs'i övmüş bi de ya. ahahahaha bi git ya ios kaçla kullanıyosun sen onu? telefonun ne kadar yavaş? yeni uygulamaları açabiliyo musun? alalh bilir sen telefonu sadece arada free app indirirm genelde mesaj çekerim arama yaparım diye kullanıyorsundur. yazık. bi de gelmiş burda yorum yapıyo.

• Çok İyide Oldu Çok Güzel İyi Oldu Tamam mı.
    Aralarında bi fark kaldı o farkınanda çok güzel oldu.

işte iphone4'ten iphone 5'e geçmek isteyenlerin sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 12 Eylül 2012; 16:05:31 >
  • olumlu-olumsuz yönleri değerlendirilir,kullanıcı deneyimleri paylaşılır vs. vs. ama markanın sahibiymiş gibi de kavga edilmezki...
  • Dağ fare doğurdu olmaz inşallah...
  • iPhone 18 yada 20 çıksın o zaman almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

arkadaşlar bu telefon satmaz diyenler lütfen konunun ne kadar hızlı ilerlediğini baksın.acaba bu forumda hangi konu 1-2 saat içinde 4-5 sayfa reyting yapar.

Adamlar pazarlama işini iyi yapıyor çünkü. Malın iyi olsa da kötü olsa da dünyayı yeniden keşfetmişlermiş gibi anlatıyorlar ürünü.

Onemli olan o degilmi zaten adam yeni bi teknoloji yapmasada accayip satip kar yapio iste politika budur helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8'de burdayım
  • 3g -3gs-4 kullanıyorum,memnunum makul sevıyelere ınınce yenı ıphone alırım..Stabılıte ve kullanım kolaylıgı ve markaya duydugum guven..
    Burada yazan dostların pekçoğu samsung apple kavgası yapıyor ;manasızca..şunu unutmamak gerek sız taksıt öderken bırılerı mılyar dolarları sayıyor..Bu apple olmus samsung olmus sony olmuş...Önemlı degıl..
  • Yok orası şöyle kötü olacak burası böyle çirkin olacak nedir bu ya istemiyosanız takip etmeyin almayın, apple sizin lafınızla telefonu piyasadan çekcek mi hayır, hadi bu sefer sizin istediğiniz gibi olsun diye sorcak mı yine hayır ee niye böyle polemiklere giriyosunuz anlamış değilim, tamam apple kötüyse gidin android kullanın blackberry kullanın. Neden sadece biz apple kullananlar saf beyni yıkanmış insanlar oluyoruz siz hiç öyle değilmisiniz samsungun yeni bi modeli çıktığında koşup almıyormusunuz? s2 iyi madem geçmeyin s3e buna biz karışıyomuyuz? İnsanında bi sınırı var arkadaşlar yeter apple malı kullandığımız için duymadığımız hakaret kalmadı.
  • 5 ay sonra

iphone 5s çıkar ozaman alırım

yurt dışından

800 - 900 arası bir fiyata
  • Her zaman en iyisini almak varken diğerlerini neden alırsınız ki?
    iPhone şuan da dünyanın en iyi telefonu. Diğerlerini tartışmak anlamsız bence. En iyi belli sonuçta.
  • bekliyoruz
  • Blackberry kullanıyorum.Ama cok merak ediyorum su Iphone'ları, yeni cıkanı almam ama 4S veya 4'ten birini alabilirim.

NOT:saat 8'de burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GT-R

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

quote:

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

s2 yi satıp 1Phone 4 mü alıcan

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

Degeri 1000'i gecmeyecek telefonlarmis hadi ordan.Sana plastik s2'nle basarilar.5 senelik samsung galaxy bile iyidir hatta iphone 4s'ten

s2 kullanmıyorum one x kullanıyorum şimdi sen 4s one x tende iyidir dersin nede olsa himayeleri atına almışlar beyninizi gözünüz elmadan başka bişey görmez Allahın fanboyları ben burda samsungu savunmuyorum sadece gerçekleri söylüyorum ama sen deli gibi aplle i savunuyorsun görende aplle hisse verecek bunlara sanır babanızın şirketi sanki körü körüne savunuyorsunuz yanlışı neyse alıntılayıp zırvalamaya devam etme iphone 5 çıksın onu alıp hava atmak için sokakta telefonla konuşuyormuş gibi yap hadi elma logosunu kapatma aman diyip arkasınada kocaman 5 sayısı yapıştırki millet anlasın yeni iphone olduğunu

Ben neyin ne oldugunu goruyorum.One x'in 4s'ten cok daha iyi oldugunu ben de soyluyorum.Tavsiye soranlara one x diyorum.Ama gidipte s2 4s'ten iyi dersen gulerim

• i kumanda çıkacak galiba

• sağda solda dolaşan leş dizayn lutfen olmasın delırıcem ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

s2 yi satıp 1Phone 4 mü alıcan

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

Degeri 1000'i gecmeyecek telefonlarmis hadi ordan.Sana plastik s2'nle basarilar.5 senelik samsung galaxy bile iyidir hatta iphone 4s'ten

s2 kullanmıyorum one x kullanıyorum şimdi sen 4s one x tende iyidir dersin nede olsa himayeleri atına almışlar beyninizi gözünüz elmadan başka bişey görmez Allahın fanboyları ben burda samsungu savunmuyorum sadece gerçekleri söylüyorum ama sen deli gibi aplle i savunuyorsun görende aplle hisse verecek bunlara sanır babanızın şirketi sanki körü körüne savunuyorsunuz yanlışı neyse alıntılayıp zırvalamaya devam etme iphone 5 çıksın onu alıp hava atmak için sokakta telefonla konuşuyormuş gibi yap hadi elma logosunu kapatma aman diyip arkasınada kocaman 5 sayısı yapıştırki millet anlasın yeni iphone olduğunu

Ben neyin ne oldugunu goruyorum.One x'in 4s'ten cok daha iyi oldugunu ben de soyluyorum.Tavsiye soranlara one x diyorum.Ama gidipte s2 4s'ten iyi dersen gulerim

+1

• iphone 4s satilir cizigi yok kayitli 3 ay kadar kullanilmis pm ile irtibata gecebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.