Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkacak cihaz teknolojik açıdan ne +/-'ler getireceği bir yana dursun. Bizim milletimiz bu cihazı yine marlboro'su ile masaya koymak için alacak ve sadece alo diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

yeni çıkan tüm modellerini aldığım halde bi offline radyoyu bize çok gören şımarık apple eğer bu kez de offline radyo yoksa ister 5 çıksın ister 6 hayatta dönüp bakmam!

apple'ın tutumu bu. kalitesiz bir şeyi telefona koymak istemiyorlar. kabul edersiniz ki offline radyo güvenilir ve kaliteli yayın yapmıyor. hele bir telefonda berbat açıkçası. adamlar 3g üzerinden görüntülü görüşmenin kalitesiz olacağını düşündükleri için facetime wireless ile çıkmıştı. hem de başka markalarla etkileşimsiz şekilde. aynı şekilde 3. parti yazılım da yüklenemiyor cihaza normalde. yani apple kaliteliyse koyuyor, değilse insanların ihtiyacı var yok diye düşünmeyip koymuyor. hem takdir ediyorum, hem de etmiyor. bence apple'ın yapacağı en güzel şey içine radyo çipi koyup uygulamayı direkt vermemek. isteyen indirsin, istemeyen indirmesin. böylece apple ben kalitesiz bir şeyi telefonla getirdim demek zorunda da kalmaz.

• yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

Dalga geçme amaçlı söylemiyorum cidden.

Olayı çözmüşsün kardeş. Aramıza hoş geldin.

Valla vız gelir tırıs gider. Bu gün iki S3 arasında sadece iki telefonu tokuşturup bir iki dakika içinde 700MB filmi transfer ettim. Gayet güzel olmuş o konuda. Keşke başka cihazlar ile de olsa. Ama en çok şu kablosuz şarj aleti aktarımı da destekler ise süper olur.

• İphone 5 gelince 4 ve 4s lerin fiyatı ne kadar ucuzlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

arkadaşlar bu telefon satmaz diyenler lütfen konunun ne kadar hızlı ilerlediğini baksın.acaba bu forumda hangi konu 1-2 saat içinde 4-5 sayfa reyting yapar.

Adamlar pazarlama işini iyi yapıyor çünkü. Malın iyi olsa da kötü olsa da dünyayı yeniden keşfetmişlermiş gibi anlatıyorlar ürünü.

Onemli olan o degilmi zaten adam yeni bi teknoloji yapmasada accayip satip kar yapio iste politika budur helal olsun.

Üretici için iyi de, tüketici kendini kazıklanmış hissetmez mi bu şekilde?

• oyun konsolu tanitacak ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuya bir mesaj atmıştım silinmiş fakat bana bi uyarı filan gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

yeni çıkan tüm modellerini aldığım halde bi offline radyoyu bize çok gören şımarık apple eğer bu kez de offline radyo yoksa ister 5 çıksın ister 6 hayatta dönüp bakmam!

apple'ın tutumu bu. kalitesiz bir şeyi telefona koymak istemiyorlar. kabul edersiniz ki offline radyo güvenilir ve kaliteli yayın yapmıyor. hele bir telefonda berbat açıkçası. adamlar 3g üzerinden görüntülü görüşmenin kalitesiz olacağını düşündükleri için facetime wireless ile çıkmıştı. hem de başka markalarla etkileşimsiz şekilde. aynı şekilde 3. parti yazılım da yüklenemiyor cihaza normalde. yani apple kaliteliyse koyuyor, değilse insanların ihtiyacı var yok diye düşünmeyip koymuyor. hem takdir ediyorum, hem de etmiyor. bence apple'ın yapacağı en güzel şey içine radyo çipi koyup uygulamayı direkt vermemek. isteyen indirsin, istemeyen indirmesin. böylece apple ben kalitesiz bir şeyi telefonla getirdim demek zorunda da kalmaz.

+1

• gelsin bakalım nasıl olsa alamıyoruz yine tanıtırlar hayran hayran bakarız çekiliriz kenara.
  • Benim anlamadığım yeni iphone tanıtılacak burda neden samsung apple kavgası çıkıyor? Tartışılacaksa telefonu tartışın katmayın samsungu? Ekran şöyle olsun böyle olsaydı iyi olurdu deyin? Ne alakası var samsungla şimdi? Ayrıca her apple haberinde sayfasında bilmem nesinde samsungcular yada androidciler diyelim gelip kendi kullandıklarını savunuyorlar? samsung size savunun diye paramı veriyo anlamadım ben. Isteyen apple alır istemeyen almaz apple alanlara ettiğiniz hakaretler, salak beyinsiz koyun gibi yakıştırmalar nasıl bi karaktere sahip olduğunuzu gösterir. Bana göre ios androidden daha stabil daha güzel ve daha kullanışlı bi işletim sistemidir. Gelip burda android ios u ezer geçer derseniz yaptığınız fan olayınıda geçer. Sana gore android iyidir bana degildir.

Neyse telefona gelirsek, bende sağda solda gezen uzun iphone tasarımını beğenmedim. Bunun geleceğinide düşünmüyorum zaten farklı bişey bekliyorum akşam görücez. Ayrıca renk çeşidide bekliyorum. Koyu mavi gibi. Tabi koyu mavi olursa samsungcuları nasıl durdurucaz bilmiyorum :) s3den çaldılar bunu s3den falan eheh :) neyse akşam bekleyip görelim, şu alet çıksada iphone 4 fiyatları ucuzlasa bizde kapatsak bi beyaz ip4 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Gereksiz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Geri sayımlar her zaman heyecanlandırmıştır beni. Apple'ı her ne kadar sevmesemde, bekliyorum. 8de burdayım.

En iyiyi merak etmek doğaldır sevmeseniz bile.

Burn in Hell

Başka bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Öyle sanıyorsunuz.
  • Forumdan tanıtımı canlı takip etmek süper oluyor iPad 3 de olduğu gibi.
    Tabi yine Apple-Android kavgası çıkmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: _GT-R

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

s2 yi satıp 1Phone 4 mü alıcan

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

Degeri 1000'i gecmeyecek telefonlarmis hadi ordan.Sana plastik s2'nle basarilar.5 senelik samsung galaxy bile iyidir hatta iphone 4s'ten

s2 kullanmıyorum one x kullanıyorum şimdi sen 4s one x tende iyidir dersin nede olsa himayeleri atına almışlar beyninizi gözünüz elmadan başka bişey görmez Allahın fanboyları ben burda samsungu savunmuyorum sadece gerçekleri söylüyorum ama sen deli gibi aplle i savunuyorsun görende aplle hisse verecek bunlara sanır babanızın şirketi sanki körü körüne savunuyorsunuz yanlışı neyse alıntılayıp zırvalamaya devam etme iphone 5 çıksın onu alıp hava atmak için sokakta telefonla konuşuyormuş gibi yap hadi elma logosunu kapatma aman diyip arkasınada kocaman 5 sayısı yapıştırki millet anlasın yeni iphone olduğunu

Apple'a bu düşmanlığınız nedir anlamış değilim isteyen istediğini al özgür bi ülkede yaşıyoruz

ben almasın demedim , ama gelipte daha iyi bir telefonla kıyaslayıp sırf apple olduğu için aplle daha iyidir demelerine sinir oluyorum , yoksa isteyen alsın banane parası benim cebimden çıkmıyor ya..

Galiba hayatında hiç apple kullanmadın yoksa bu yorumu yapmazdın ama ben android de kullandım ios da. Android insanı kanser eder.

Bir de herkes özgürdür sana ne oluyor ki bana göre de ip4s one x ten çok daha iyi bir tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 12 Eylül 2012; 16:37:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Öyle sanıyorsunuz.

Aynen

• Zaten alsakta nano simkarttan dolayı uzun bir süre kullanamayacağız...
  • avu. yalamaya devam
  • ben bu nette gezen kasa ihtimallerine inanmıyorum açıkcası, kasa olarak çok farklı birşeyle karşılaşmayı umuyorum. nedeni ise dün okuduğum bir makalede bahsedildiğine göre amerika ekonomisinde yeni iphone %1 lik artış yaratacakmış.( %1 neki demeyin türkiyenin %16sına tekabül ediyor.) amerikan hükümeti herhalde gerekli uyarıları yapmıştır apple'a :) tamamen aynı sadece boyu uzamış bir iphone ile bu yüzdeliği yakalayamaz. umarım yanılmam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.