Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: China Merchant

iPhone'nin özellikleri ne olacak esas o beni ilgilendiriyor.Ben 4S kullanıyorum gayet memnunum aletimden.
    Hem bakıyorum bazılarınız boyutuna takmış vaziyette.Boyutunun ne önemi var önemli olan işlevidir :)

Titreşim var diyolar korkma.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20:00 da belki uğrarım
  • iPhone 5 ten başka neler tanıtılacak bu akşam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

yeni çıkan tüm modellerini aldığım halde bi offline radyoyu bize çok gören şımarık apple eğer bu kez de offline radyo yoksa ister 5 çıksın ister 6 hayatta dönüp bakmam!

apple'ın tutumu bu. kalitesiz bir şeyi telefona koymak istemiyorlar. kabul edersiniz ki offline radyo güvenilir ve kaliteli yayın yapmıyor. hele bir telefonda berbat açıkçası. adamlar 3g üzerinden görüntülü görüşmenin kalitesiz olacağını düşündükleri için facetime wireless ile çıkmıştı. hem de başka markalarla etkileşimsiz şekilde. aynı şekilde 3. parti yazılım da yüklenemiyor cihaza normalde. yani apple kaliteliyse koyuyor, değilse insanların ihtiyacı var yok diye düşünmeyip koymuyor. hem takdir ediyorum, hem de etmiyor. bence apple'ın yapacağı en güzel şey içine radyo çipi koyup uygulamayı direkt vermemek. isteyen indirsin, istemeyen indirmesin. böylece apple ben kalitesiz bir şeyi telefonla getirdim demek zorunda da kalmaz.

elbette son kullanıcı "geminin limana gelmesine bakar fırtınalarda boğuşmanızı önemsemez" misali bu kalitenin - güvenliğin ardını kurcalamaz..
    Apple kızdığım nokta ufacık nano'lara offline radyo eklediklerini gördüğüm anda başladı..yani o cihazda senin ürünün yıllarca ipod'larda radyo yok diye perişan olduk aynı kaderi iphoneyede yaşatıyorlar
    ama nano 6.nesile gelince işin rengi değişti...ona yapıyorlarsa buna da yapabilmeliler diye iç geçirdim...ama işte engeller bitmiyor apple diyarında..
    mp4 yada nano ile radyo dinliyorum yolda ama sesi kısmak zorundayım çünkü ya şirketten arayan oluyor ya da telefon geliyor..entegre radyo olmadığı için de sıkıntı yaşıyorum..
    wi-fi yada wireless araçta radyo kullanırken istediğim kaliteyi vermiyor - yol boyunca cızzzz sesleri duymak hoş değil...pek umutlu değilim ama ben bugun sadece o habere endexli bekleyişteyim..azcık da ekranı büyüse fena olmaz :) ve flash player ile tekrar kucaklaşsa..vs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 12 Eylül 2012; 16:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Zaten alsakta nano simkarttan dolayı uzun bir süre kullanamayacağız...

O da ne,Mikrodan da mı küçüğü geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demedi demeyin tanıtım BALON olacak!
  • bu akşam yeni iphone tanıtıcaklar ama insanlar memnun olmucak,adım kadar eminim
  • Tanıtım başlayınca bu başlığı "yıkarlar"
  • nokia 8800 vardı hatta gold serisi falan, sirokko gibi.. bu modeller için pahalı vb. tartışmalar çok olmuyordu çünkü belirli bir zümreye hitap ediyordu. Mesela ferrari ya da masserati gibi ihtiyaç dışında ama paraya kıyarak lüksü ve zevki tatmak gibi bir hissiyat tatmin ediliyor.. iphone lar da bu şekilde herhalde. yoksa telefon ihtiyacı için 130 tl ye nokia telefon dolu piyasada.
    bence eğer gelir durumu iyiyse iphone 5 alınmalı ve aksesuar ya da ihtiyaç ne amaçla olursa olsun kullanılmalı. gelir durumu iyi değilse zaten bence cep telefonuna da gerek yok ya da çok uygun fiyatlı telefonlar var zaten.

yani burada çok tartışılacak birşey yok gibi aslında. isteyen alır
  • iPhone kullanıyorum ve yine büyük bı kargaşa iPhone iyi Samsung ii vs. Arkadas herkes birbirini kötüler ama kimse düşünmez neden Türkler yapmaz çünkü Türkler turk uygulamalara bile para ödemez çünkü ipalar vardır bir yerden kacak bulunur geliştirici para kazansın Yada kazanmasın umrunda olmaz çünkü o helaldir ama kendi cebimizden uç kuruş çıktımı kudururuz biri paramizi vermese ağzımız dolu solu kufrederiz neden biliyormusunuZ çünkü hazimsiz insanlariZ öküz gibi yatmayı hazırı seven bı toplum olduk sonrada burada iPhone Samsung kavga yaparız ( sözüm meclisten dışarı bunları bende yapıyorum ama yerli malı yurdun malı kullanmazsak Avrupa'ya çuvalla verir kasıkla alırız ha ama burada isteklerinizi karşılayan bişey dımı zamanında iPhone Samsung da yoktu ) apple seviyorum ama güzel bir telefonum olsun diye alıyorum ha bu Samsungda olabilir ama şurada ki cogu kisi lazım
    Olduğu icin değil zevk icin alıyorsa bu cihazı olay bu iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Adam 3gs'i övmüş bi de ya. ahahahaha bi git ya ios kaçla kullanıyosun sen onu? telefonun ne kadar yavaş? yeni uygulamaları açabiliyo musun? alalh bilir sen telefonu sadece arada free app indirirm genelde mesaj çekerim arama yaparım diye kullanıyorsundur. yazık. bi de gelmiş burda yorum yapıyo.

Yanlis adama denk geldin koc. İos 5.1.1 ile kullaniyorum.telefonum jailbreakli.hattim faturali sinirsiz internetim var.tabiri caizse telefonun canini okuyorum.cydia'dan bir suru eklentim var isimi kolaylastiran ayrica su an cogu uygulamalari cokda guzel calistiriyor.navigasyon desen gayet guzel kac defa yolumu buldum.aspahlt 7 dahi oynuyorum.illa paralari bayilip yenisini mi almak lazim.para kolay kazanilmiyor grnc oyle babandan para almaya benzemez bu is.bu telefonuda kendim almistim zamaninda

Böyle insanlara yorum bile yapıp prim vermeyin ya adam eline hiç Apple cihazı almadan direkt kötülüyor apple'a olan bu antipatiyi anlayabilmiş değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

eger tasarım yukarıdaki resim gibi olursa ben dahil bircok iphone kullanıcısı Samsung Galaxy S3 e gecer diye düsünüyorum

Sen zaten ios için iphone kullanmıyosan hiç durma android kullan sonra 2 hafta sonra satılık s3 konusu açarsın

Vallaha bence de ... Ayrica Galaxy S3 yada One x ebat olarak cok gereksiz derecede buyuk ve elde hic hos durmuyor sahsen... bence idda edilen ebatlar gayet yeterli cep telefonu icin
  • Bu konudaki kullanıcılar: MerTurkizM, flexii_87, niskaji, shamsheytani, a197016, ghan87, Canka1, 5kursun, qxN, memeti, mempa, gisimcil, lawyerdem, Gorkem84, FIA, ozan_ronal, mcteyze, Ahbikan, ghettomania, morbius108, electro77, ladresfb, benimadimkuntakinte, mskosar, COTTONS, couldi, hystria61, mert_reis, serhat762000, nesenlenesensiz, asdemre, highsane, Acizim, callandor, Ras0, tlgztrk, Nicomedia1979, baranselona, Barış*, conistr, Enişten was here, ax, cerkain, mec, Volkanbaba, Lepanto, faysalkaya, Saydam, Bestanden, limpony, the_end_, mrcaptain, Dreamcream, kuvars10, Tolga*, kelepir26, ercuezel, swartz, trulli, Matemars, calvinob, yabanci_ch, lifeisdh, ekorender, *KFY*, katokitaaa, nomatter, call of duty yokedici, ataynet, tinziri, alierdogan83, rockerboy-h, tspeja, Alper, TechN9ne, DKB, Krone, perk, BerchisterTR, fimeral, cnrkilic, snshyn, | OMG! |, StarCross, sword2552, Megaslaughter, Mr.Özarslan, Xulavi, grafix99, erolbey, iskeletiso, darkdevilgs, dwain
    107 kayıtlı üye, 53 misafir

• iPhone 5; bekara eş, zengine beleş, teknolojiye peşkeş, yalnızlara kardeş, tavlaya düşeş olacakmış. Gavur yapıyor be.

Bugün iPhone 5 tanıtılacak ama hala, iPhone 6 çıksın alırım, o daha iyiymiş diyecek insanlar var. iPhone 100 çıksa 101'i beklicek adam
  • almayı dusunuyorum fakat ınce uzun bırsey cıkarsa karsımıza 4s alacagım..

buraya olumsuz yorum yazan arkadaşlara bakıyorumda sevmıyorum gerekksız vs. demısler ve her ıphone formunda varlar masallah :)) alacak kısılerden veya ılgısını ceken arkadaşlardan daha fazla gırıp merak edıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellist

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

+1

+1 Bizim için Ip 4 çıkıyor

Aynen ben iphone 4'ü bekliyorum

• Iphone 5 ciktiginda en kisa surede nasil alabiliriz.
    Benim sirada beklemeye filan zaman yok. 3Gs var onu artik tamamen benim 4 yasindaki ogluma tahsis edip bu muhtesem ürüne sahip olmak istiyorum.

Arkadaslar ilk once nereye gelir on siparis verebiliyormuyuz ve nereye veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewqewq03

İphone 5 gelince 4 ve 4s lerin fiyatı ne kadar ucuzlar ?

4s 1500 civarı iphone 4 te 1250 gibi olur tahminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Orijinalden alıntı: _GT-R

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak

s2 yi satıp 1Phone 4 mü alıcan

iphone 4 deil 4s alcam
    yanlış yazmışım

Bu ifade ile s2'nin iphone 4s den daha iyi bir tercih olacagini mi ifade etmeye calisiyorsunuz?

öyle zaten bu konu çok tartışıldı bidaha tartışmanın lüzumu yok o telefonun markasını motorola yap kimse yüzüne bakmaz

Oldu ozaman biz kalkalım

evet kalk bencede değeri 1000 tl yi geçmiyecek telefona 2000 küsür tl verip birde bana burda savunma hepiniz sistemin kölesi olmuşsunuz bak yeni iphone çıkıyor hadi git koşa koşa al eskisinin havası geçti artık arkadaşlarına hava atabilmek için en yenisini almalısın

Degeri 1000'i gecmeyecek telefonlarmis hadi ordan.Sana plastik s2'nle basarilar.5 senelik samsung galaxy bile iyidir hatta iphone 4s'ten

s2 kullanmıyorum one x kullanıyorum şimdi sen 4s one x tende iyidir dersin nede olsa himayeleri atına almışlar beyninizi gözünüz elmadan başka bişey görmez Allahın fanboyları ben burda samsungu savunmuyorum sadece gerçekleri söylüyorum ama sen deli gibi aplle i savunuyorsun görende aplle hisse verecek bunlara sanır babanızın şirketi sanki körü körüne savunuyorsunuz yanlışı neyse alıntılayıp zırvalamaya devam etme iphone 5 çıksın onu alıp hava atmak için sokakta telefonla konuşuyormuş gibi yap hadi elma logosunu kapatma aman diyip arkasınada kocaman 5 sayısı yapıştırki millet anlasın yeni iphone olduğunu

Apple'a bu düşmanlığınız nedir anlamış değilim isteyen istediğini al özgür bi ülkede yaşıyoruz

ben almasın demedim , ama gelipte daha iyi bir telefonla kıyaslayıp sırf apple olduğu için aplle daha iyidir demelerine sinir oluyorum , yoksa isteyen alsın banane parası benim cebimden çıkmıyor ya..

Galiba hayatında hiç apple kullanmadın yoksa bu yorumu yapmazdın ama ben android de kullandım ios da. Android insanı kanser eder.

Bir de herkes özgürdür sana ne oluyor ki bana göre de ip4s one x ten çok daha iyi bir tercih.

işte sen kör bi fanboysun sana bulaşmam ben ne desem bildiğini tekrarlarsın 4s one x den daha iyiymiş Allah akıl fikirversin tamam özgürsün ama 4s one x den iyidir dersen işte orda dur derim aplle hissemi verdi sana?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.