Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Adam 3gs'i övmüş bi de ya. ahahahaha bi git ya ios kaçla kullanıyosun sen onu? telefonun ne kadar yavaş? yeni uygulamaları açabiliyo musun? alalh bilir sen telefonu sadece arada free app indirirm genelde mesaj çekerim arama yaparım diye kullanıyorsundur. yazık. bi de gelmiş burda yorum yapıyo.

İos 5.1.1 kullaniyorum, jb li, kullanamadigim program ve oyun yok :) 3gs hic uzmedi beni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

sağda solda dolaşan leş dizayn lutfen olmasın delırıcem ya

inş kasayı değiştirirler bıktık artık aynı kasadan kaç yıldır.
  • Tasarım anlamında iyi bir şey çıkar umarım. Ortalıkta dolanan o uzun tasarım olmaması tek dileğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

sağda solda dolaşan leş dizayn lutfen olmasın delırıcem ya

inş kasayı değiştirirler bıktık artık aynı kasadan kaç yıldır.

apple kolay kolay kasasını değiştirmez bence çünkü dikdörtgen telefon patentinin dışına çıkarlarsa büyük ihtimal samsung patent davası açar

• quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

3g -3gs-4 kullanıyorum,memnunum makul sevıyelere ınınce yenı ıphone alırım..Stabılıte ve kullanım kolaylıgı ve markaya duydugum guven..
    Burada yazan dostların pekçoğu samsung apple kavgası yapıyor ;manasızca..şunu unutmamak gerek sız taksıt öderken bırılerı mılyar dolarları sayıyor..Bu apple olmus samsung olmus sony olmuş...Önemlı degıl..

Haklısın hepsi aynı.Sadece apple düşmanlığı yanlış..
  • eger tasarimda ciddi bi anlamda degisiklik yapmazlarsa kendisi kaybeder, ama yine apple cesitli farkli ozlellij ve performas eklentileriyle goz boyarlar

biliyosunuz cogu tuketici mantigi yeni iphone im var dusuncesiyle hareket ediyo

isletim sistemine bi lafim yok. 4te alsak 4s te alsak ios6nin son surumlerini kullanabilecegiz bosuna cebimizi somurmelerini istemem. Cogu kullanicada istemez diye dusunuyorum

• son sayfalardan yer :)
  • biz yine gs290 a devam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Adam 3gs'i övmüş bi de ya. ahahahaha bi git ya ios kaçla kullanıyosun sen onu? telefonun ne kadar yavaş? yeni uygulamaları açabiliyo musun? alalh bilir sen telefonu sadece arada free app indirirm genelde mesaj çekerim arama yaparım diye kullanıyorsundur. yazık. bi de gelmiş burda yorum yapıyo.

Asıl sen daha iphoneu bilip bilmeden gelmişin burda yorum yapıyorsun, daha 3gs nin tüm iosları desteklediğini bile bilmiyorsun,

hem tasarımından hem de performansından gayet memnunum bu yüzden 4 veya 4s almayı hiç düşünmedim(açıkçası tipleri hiç hoşuma gitmiyor)

• yeni çıkan tüm modellerini aldığım halde bi offline radyoyu bize çok gören şımarık apple eğer bu kez de offline radyo yoksa ister 5 çıksın ister 6 hayatta dönüp bakmam!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis adama denk geldin koc. İos 5.1.1 ile kullaniyorum.telefonum jailbreakli.hattim faturali sinirsiz internetim var.tabiri caizse telefonun canini okuyorum.cydia'dan bir suru eklentim var isimi kolaylastiran ayrica su an cogu uygulamalari cokda guzel calistiriyor.navigasyon desen gayet guzel kac defa yolumu buldum.aspahlt 7 dahi oynuyorum.illa paralari bayilip yenisini mi almak lazim.para kolay kazanilmiyor grnc oyle babandan para almaya benzemez bu is.bu telefonuda kendim almistim zamaninda

• quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

3g -3gs-4 kullanıyorum,memnunum makul sevıyelere ınınce yenı ıphone alırım..Stabılıte ve kullanım kolaylıgı ve markaya duydugum guven..
    Burada yazan dostların pekçoğu samsung apple kavgası yapıyor ;manasızca..şunu unutmamak gerek sız taksıt öderken bırılerı mılyar dolarları sayıyor..Bu apple olmus samsung olmus sony olmuş...Önemlı degıl..

Haklısın hepsi aynı.Sadece apple düşmanlığı yanlış..

+1
  • simdi bu telefon istedigimiz gibi cikmazsa haziran i mi bekleyecegiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis adama denk geldin koc. İos 5.1.1 ile kullaniyorum.telefonum jailbreakli.hattim faturali sinirsiz internetim var.tabiri caizse telefonun canini okuyorum.cydia'dan bir suru eklentim var isimi kolaylastiran ayrica su an cogu uygulamalari cokda guzel calistiriyor.navigasyon desen gayet guzel kac defa yolumu buldum.aspahlt 7 dahi oynuyorum.illa paralari bayilip yenisini mi almak lazim.para kolay kazanilmiyor grnc oyle babandan para almaya benzemez bu is.bu telefonuda kendim almistim zamaninda

haklısın kardeş zaten apple ürünlerinde kaçıncı nesil olduğu önemli değil önemli olan desteklediği ios sürümü, ios sürümü yeterliyse her oyunu rahat açar 3gs veya 4s fark etmez

• Yeni iphone ile birlikte kac yildir dedikodusu dolanan, normalden daha dusuk ozellikli ve daha ucuz iphone tanitirlar insallah. Bir de umarim yeni ipod shuffle tanitilir, guncel olan eskidi

• İos 6 da geliyormuş gene çöker apple'ın sunucuları :D
  • Zaten alsakta nano simkarttan dolayı uzun bir süre kullanamayacağız...
  • S2 ye devam lakin iphone 5 takipteyim s3 beklentimi karşılamadı askerligim var ondan sonra artık ya iphone 6 yada s4 falan ne çıkarsa alırız ama Samsungun acil dış tasarım olarak düzeltmesi lazım S3 den sonraki cihazını
  • Şimdi inanılmaz tepkiler alacak şurası böyle burası şöyle diye. Sonra telefonu almaya başlayacaklar ve ilk konular ****iPhone5(yada adı her ne ise) şarj süreleri hakkında**** ve daha bir hafta geçmeden iPhone6 ne zaman çıkar konuları açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

S2 ye devam lakin iphone 5 takipteyim s3 beklentimi karşılamadı askerligim var ondan sonra artık ya iphone 6 yada s4 falan ne çıkarsa alırız ama Samsungun acil dış tasarım olarak düzeltmesi lazım S3 den sonraki cihazını

apple ile patent davası yaşamamak için artık samsungun üst seviye telefonları aynı çizgileri taşıyacak, s kasalı bi telefon gelmicek çünkü apple'ın dikdörtgen telefon patenti var direk dava açar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.