Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aya kalmaz 4S fiyatı 1499-1599 civarında olur. Gerçi yinede pahalı devlet te %25 ötv almasa iyiydi.
  • kahretsin IPHONE 4Ü YENİ ALMIŞTIM IPHONE 5 ÇIKINCA HURDA OLACAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Yerdeki taşa Iphone markası bassınlar yine alacak kitle vardır.

Böyle diyoz, biz suçlu oluyoruz sonra

iPhone kalitesi için alınıyor çünkü ama siz hala hava atmak için alıyoruz sanıyorsunuz.

Neyin kalitesinden bahsediyorsunuz anlamıyorum. IOS dısında bişey yok bence.

Donanım olarak IOS için yeterli oldugu için fazlasına gerek yok.
    Ama ekran desen cok daha kaliteli ekranlar var.
    Kamera da aynı sekilde.
    Hoparlöre deginmicem bile.
    Aynı şekilde malzeme kalitesine de deginmek istemiyorum.
    Batarya süresinin de diger akıllı telefonlardan farkı yok.

Acıkcası iPhone kalite olarak piyasanın gerisinden geliyor.

birak hocam bunlara aciklama yapma onlarda biliyor daha kalitelilerinin oldugunu ama bi kere kazik yemisler okadar para vererek tabi savunurlar haksiz olduklarini bilselerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

1 aya kalmaz 4S fiyatı 1499-1599 civarında olur. Gerçi yinede pahalı devlet te %25 ötv almasa iyiydi.

Su vereydi iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Aslında bende heyecanla bekliyorum o zamana kadar da vaktim boş şimdiden bir hax filan mı atsak.

Kur sen şifreyi de zepaktiş yap.
  • iPhone5'in teknik özelliklerini göreceğiz. Ama şuna inanıyorum ki yeni nesil cihazın ABD ekonomisine katkısının 3 ila 3.5 Milyar Dolar olacağının hesaplandığı gözönüne alındığında; Apple'ın yetersiz veya 4S'in biraz daha geliştirilmiş bir modeli ile karşımıza çıkacağını hiç sanmıyorum. Oldukça dikkat çekici özellikler ile gerek halihazırdaki gerekse potansiyel kullanıcılarını etkileyecek bir ürün bekliyorum. Bakalım ne çıkacak...
  • 4 ve 4s in fiyatının düşeceğini sanmıyorum boşuna heveslenmeyin. Nasıl iphone 4 veya 4s çıkında 3gs lerin fiyatı düşmediyse bu da aynı şekilde olacak. Ha 2 yıl sonra düşer 4s 1500 TL ye kadar sonra piyasadan kalkar zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conistr -- 12 Eylül 2012; 17:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmanyak

quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone kalitesi için alınıyor çünkü ama siz hala hava atmak için alıyoruz sanıyorsunuz.

Kamera da aynı sekilde.

Forever panpa tam destek şuan arkadasimiz bir saatir anlatmaya calistigima degindi. marka piskolojisi.

Şu videoyu bi izleyin. Hiç görmediginiz testler uygulanıyor telefona. Apple artık böyle sıradışı işlere girişmeli bence.

• Bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz.. Çok az kaldı nasıl bir iş çıkardıklarını görmeye. Çok fazla birşey beklemiyorum. Az çok ios 6'yı tanımış olduk. Daha kaliteli ekran, daha iyi bi kamera vs vs. Büyük bir fark olacagını zannetmem ama 4s'den kötü olmayacagına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

iPhone'un gizli mesajını kimse fark etmedi sanırım?

Yeni iPhone Geliyor

Buradaki 5'in amacı iPhone 5'in çıkacağını söylemiyor, 5 tane yeni ürün sergileyeceği anlamına geliyor. The New iPhone dediğimiz şey ile karıştırdığımızdan iPhone 5 ismini takıntı haline getirdik. Büyük bir sürpriz bu yüzden bizi bekliyor.

Benim anladığım olay budur ve böyle olacağına kesinlikle inanmaktayım.

Bu arada Faruk'u da kaçırmamanızı öneririm, adam bizzat orada yaşıyor;
    https://www.facebook.com/iPhonedo/posts/409743075741320

yanılıyorsun galiba

http://www.macrumors.com/2012/09/12/iphone-5-name-prematurely-revealed-on-apples-site/

Hayır yanılmıyorum benim düşündüğüm zaten buydu Faruk abi de bizzat bunun hakkında konuştu olabilir diye bende ona dayanarak böyle söylüyorum. iPhonedo'yu bizzat yakından takip ediyorum adamı da tanıyorum. Burada öyle gibi gösterilmeye çalışılmış bence.

• fazla komik olmamış ama yine gülümsetiyo
    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=190270
  • sabırsızlıkla bekliyorum nerdeyse 2 saat kaldı.
  • quote:

iPhone'un gizli mesajını kimse fark etmedi sanırım?

Yeni iPhone Geliyor

Buradaki 5'in amacı iPhone 5'in çıkacağını söylemiyor, 5 tane yeni ürün sergileyeceği anlamına geliyor. The New iPhone dediğimiz şey ile karıştırdığımızdan iPhone 5 ismini takıntı haline getirdik. Büyük bir sürpriz bu yüzden bizi bekliyor.

Benim anladığım olay budur ve böyle olacağına kesinlikle inanmaktayım.

Bu arada Faruk'u da kaçırmamanızı öneririm, adam bizzat orada yaşıyor;
    https://www.facebook.com/iPhonedo/posts/409743075741320

bence gizli mesajı herkes gördü de farklı yorumladı.bence de 5 farklı tanıtım olacak bu etkinlikte.
    1-ipod
    2-imac
    3-ipad mini
    4-iphone
    5-???

• Galaxy SIII'ten daha iyisini yapamadılarsa bence hiç çıkarmasınlar Iphone 5'i. Millet o kadar bekledi, beklemelerine değsin.
  • şu an istediğim tek şey, gördüğümüz hiç bir prototip ya da konsept telefona benzemeyecek olması. çok şaşırmak istiyorum açıkçası
  • bugün iphone yerine alakasız şeyler tanıtırlarsa baya şok yaşanır..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Bak işte sen bilinçli Apple kullanıcılarındansın. iPhone kelimesinin devamında yapılan en ufak bir harf veya rakam değişikliginde gidip o yeni iPhone u almak için sıraya girenlerden degilsin

Ama merak etme Apple saf insanlarımızı cok güzel düşürdü ağına. Yeni cıkan iPhone un 4S den hiçbir farkı olmasa sadece atıyorum kasa rengi farklı olsa bile gidip alırlar. Maksat yeni iPhone kullanıyor olmak

peki insanlar bunu yapıyor diye niye saf oluyorlar ? emek onların emeği, para onların kazancı ve nereye nasıl harcayacakları da onların bileceği iş değil mi ?

bugün pazara çıktım, 2 liraya da şeftali var , 3 liraya da var.. aralarında öyle aman aman farklar yok ama kilosunu 3 liraya satan adam temizlemiş şeftalileri güzelce, tezgahını göze hoş gelecek şekilde dizmiş vs..

şimdi ben 3 liralıktan aldığımda niye insanlar benim tercihime saygı duymak yerine beni saf yada salak laflarıyla itham ediyorlar ? sonuçta kimseye bir zararım yok, ticaret yaparak şeftalimi alıyorum kendi paramla ve evime gidip yiyeceğim afiyetle..

ha bende 4S te getirilen yenilikleri beğenmeyip 4 kullanmaya devam eden jenerasyondanım ancak bu da tamamen kişisel tercihimdir.. parama kıysaydım gider alırdım bi 4s ve bu kimseyi alakadar etmezdi.. nitekim önceden 4 kullanıp, sonradan 4s alıp kullananları da saf diyerek yaftalamıyorum.

insanların tercihlerine saygı duymayı öğrenelim

• Gerçi isim konusunda kimse takıntılı değil başında veya sonunda "iphone" olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GT-R

quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera da aynı sekilde.

birak hocam bunlara aciklama yapma onlarda biliyor daha kalitelilerinin oldugunu ama bi kere kazik yemisler okadar para vererek tabi savunurlar haksiz olduklarini bilselerde

Haklısın kardes, ben saat 8e kadar daha da konusmam. Anca mesajlarıma alıntı yapılırsa onlara cevap veririm.

Epılcılar da burda takılsın

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.