Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Başlık fanboy dolmuş gene, tanıtım yaklaştıkça kapışmalar artacak gibi duruyor

Arada onları görmek eğlence katıyor ama, sonuçta vakit nasıl geçecek ki?

Bu arada belirtmeliyim iPhone'u savunurum filan ama bende hTC One X kullanıyorum ve zamanında Sgs3 kullanıcısıydım. Fanboyluğa da gerek yok aslında ama işte, maksat eğlencesine buradaki komik mesajları takip ediyoruz.

Orası da doğru ama insanlar birbirlerinin tercihlerine saygı göstermeli, çok fazla teknoloji bağnazı var forumda. At gözlüklerini takmışlar, kendi beğendikleri dışındaki cihazlar çöp onlara göre ve aksi iddia edilemez.
    Alttaki ufak yazın da sözleşmelerdeki okunmaması istenen önemli maddeler gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

4 ve 4s in fiyatının düşeceğini sanmıyorum boşuna heveslenmeyin. Nasıl iphone 4 veya 4s çıkında 3gs lerin fiyatı düşmediyse bu da aynı şekilde olacak. Ha 2 yıl sonra düşer 4s 1500 TL ye kadar sonra piyasadan kalkar zaten..

4s çıkınca 4 550$ oldu.. Şu an Türkiye'de 3GS'de 750 TL civarında sıfır. Yani 2 yıl sonra 4S 1500 falan olmayacak. Eleştirmenin ötesinde baltalıyosunuz artık, insanları yanlış yönlendirmeyin derim.

Ne baltalaması ya neticede piyasa belli, piyasadan haberin yok yorum yapıyorsun aradaki 50 dolar fark ne zaman açıldı peki? aradan 2 yıl geçti fiyatlara bir bak 4 çok ucuzlamış mı?

"Şu an Türkiye'de 3GS'de 750 TL civarında sıfır." demişsin üzerinden kaç nesil geçti üretimden kalkmış telefonu 750 TL satınca ucuz mu oldu şimdi.

senin mantığına göre evet yeni iphone çıkınca ucuzlar 4s ama kaç yıl sonra

Arkadaşım 4s 2 yıl sonra 1500 olur demişsin. Yani 3 yıllık telefon 1500 lira sana göre. 3 yıllık telefon al sana 3gs 750 tl sıfırı.

Apple.com'a bak, geçen sene iPhone 4 650$ iken 4s çıkınca 650$ oldu , 4'ü 550$'a çektiler. Piyasadan kimin haberi yok sence?

• Yeni iPhone Geliyor

Üstteki yazıyı çeviremedim dx in bi paylaşımı çokta önemli bişey olduğunu sanmıyorum fakat resim anlamlıFakat bu sefer farklı bişeyler çıkacağına inanıyorum ve heyecanla bekliyorum bu arada steve reyiz i de saygıyla anıyorum adamın eline 3310 versen milletin ağzını açık bırakacak şekilde anlatırdıBirde s2 mi hiçbir şeye değişmem

• Valla merakla bekliyorum inşallah istediğim gibidir.Canlı canlı izliyebilseydik bide.
  • Basına sızan görüntülere bakıyorum da, 4 ve 4S'in biraz daha makyajlı hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Başlık fanboy dolmuş gene, tanıtım yaklaştıkça kapışmalar artacak gibi duruyor

saatler ilerledikçe ortamın gerilmesi gayet normal sevgili hocam.. bu esnada siz safınızı belirleyin derim. fandrozortçuluk sezdin sanırım biraz sizde
  • canlı yayın sırasında mesut cevik ve erdi özüağda yorumlarda bulunursa dahada keyifli olur beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4 ve 4s in fiyatının düşeceğini sanmıyorum boşuna heveslenmeyin. Nasıl iphone 4 veya 4s çıkında 3gs lerin fiyatı düşmediyse bu da aynı şekilde olacak. Ha 2 yıl sonra düşer 4s 1500 TL ye kadar sonra piyasadan kalkar zaten..

4s çıkınca 4 550$ oldu.. Şu an Türkiye'de 3GS'de 750 TL civarında sıfır. Yani 2 yıl sonra 4S 1500 falan olmayacak. Eleştirmenin ötesinde baltalıyosunuz artık, insanları yanlış yönlendirmeyin derim.

Ne baltalaması ya neticede piyasa belli, piyasadan haberin yok yorum yapıyorsun aradaki 50 dolar fark ne zaman açıldı peki? aradan 2 yıl geçti fiyatlara bir bak 4 çok ucuzlamış mı?

"Şu an Türkiye'de 3GS'de 750 TL civarında sıfır." demişsin üzerinden kaç nesil geçti üretimden kalkmış telefonu 750 TL satınca ucuz mu oldu şimdi.

senin mantığına göre evet yeni iphone çıkınca ucuzlar 4s ama kaç yıl sonra

Arkadaşım 4s 2 yıl sonra 1500 olur demişsin. Yani 3 yıllık telefon 1500 lira sana göre. 3 yıllık telefon al sana 3gs 750 tl sıfırı.

Apple.com'a bak, geçen sene iPhone 4 650$ iken 4s çıkınca 650$ oldu , 4'ü 550$'a çektiler. Piyasadan kimin haberi yok sence?

Senin "ucuzlama" mantığın dar, açıkçası ucuzlamadan kasıt samsung s3 ü anlarım ilk çıktığında 2000 küsür iken şimdi 1300 tl yoksa 50-100 doların nesi ucuzlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Bak işte sen bilinçli Apple kullanıcılarındansın. iPhone kelimesinin devamında yapılan en ufak bir harf veya rakam değişikliginde gidip o yeni iPhone u almak için sıraya girenlerden degilsin

Ama merak etme Apple saf insanlarımızı cok güzel düşürdü ağına. Yeni cıkan iPhone un 4S den hiçbir farkı olmasa sadece atıyorum kasa rengi farklı olsa bile gidip alırlar. Maksat yeni iPhone kullanıyor olmak

Bu nasil bir yaklasim siz boyle bir genelleme yapma hakkini kendinizde nasil buluyorsunuz? insanlarin kisisel zevkleri tercihleri ne zamandan beri saflik oluyor? Aydinlatin lutfen beni her birey kendi kazandigi parayi bilincli veya bilincsiz harcama hakkina sahiptir ve buna saygi gostermek normal bir insan yaklasimidir siz bana gore dogru bir bilince sahip degilsiniz sonucta para benim kendi emegimle **** ve bir urun aldigimda madi durumum el veriyorsa yenisiyle degistirebilme hakkim var aaa pardon bu olmamali bu saflik kerizlik kendi parami istedigim gibi harcayamam cunkumsizin gibilerin gozleri uzerimizde biz forumca apple urunlerini arkasindaki elmayla hava atmak icin aliyoruz biz ne anlariz ki teknolojiden bana katilanlar yada katilmayanlar olabilir ben bu mesaji tek bir sahsa yaziyorum insanlara boyle bir genelleme yapilamaz hocam sizin buna hakkiniz yok bu baslikta bu konusulmuyor zaten applein lansmaninin yapilacagi urunler hakkinda tahminler yapiliyor konuyu kirletmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu akşam canlı verilecek mi tanıtım??
  • APPLE YOK, ANDROID YALAN

Bunu mu istiyorsunuz fanboy arkadaşlarım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Eylül 2012; 17:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benhiçasosyalolamadım

Valla merakla bekliyorum inşallah istediğim gibidir.Canlı canlı izliyebilseydik bide.

2 saat 5 dk kaldı dün bir sitede youtube bir kanalın canlı yayın yapabileceğini söylüyordu ama büyük ihtimal yalan çıkar eğer doğru çıkarsa linki paylaşırım onun dışında yüzlerce site ve blogda canlı anlatım olucak onlarda takip ederiz artık
  • Hala şu anti-iOS'cuları anlamamaktayım. iOS gibi 2. bir işletim sistemi yok. S3 çıktı millet kral sandı. Stabilite olmadıktan sonra S3 alsanız ne işe yarar. 2 saat sonra iflas eden telefonlar. Bu telefonun suçu değil , Google'in Oracle ile anlaşmayı daha iyi yapmamasından kaynaklı. Free olunca her şey daha da çok para yatırmak istemiyorlar. İnsanlar alsın kullansınlar istiyorlar. Peki apple öyle mi ? Tabi ki de hayır. Apple her kesime farklı seslenir. Render kullanan için MacPro G5 yapar , bu adam dışarda işini halledebilsin diye MacbookPro yapar , evde veya dışarda rahat takılmanız için iMac yapılması , bir çok işini telefondan halledebilmen için iPhone'nun yapılıp gelişmesi ama hepsi ortak bir yerde Apple bünyesinde ve iOS işletim sisteminde. Onun için şuan yine en iyi apple ve hala en iyi olucak olan apple. Hiç gazete ve haber okumuyorsunuz galiba. 1999'da ki Microsoft'un 613milyar$'lık zenginliğini Ağustos ayında Apple 623milyar$ çıkartıp geçti. ve Amerika'da şirket konumunda 1.sıraya geldi. Amerika'da 1.olması dünya çapında 1. olduğu anlamına geldiğinin göstergesidir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

quote:

iPhone'un gizli mesajını kimse fark etmedi sanırım?

Yeni iPhone Geliyor

Buradaki 5'in amacı iPhone 5'in çıkacağını söylemiyor, 5 tane yeni ürün sergileyeceği anlamına geliyor. The New iPhone dediğimiz şey ile karıştırdığımızdan iPhone 5 ismini takıntı haline getirdik. Büyük bir sürpriz bu yüzden bizi bekliyor.

Benim anladığım olay budur ve böyle olacağına kesinlikle inanmaktayım.

Bu arada Faruk'u da kaçırmamanızı öneririm, adam bizzat orada yaşıyor;
    https://www.facebook.com/iPhonedo/posts/409743075741320

bence gizli mesajı herkes gördü de farklı yorumladı.bence de 5 farklı tanıtım olacak bu etkinlikte.
    1-ipod
    2-imac
    3-ipad mini
    4-iphone
    5-???

apple marka televizyon ?

• appledan yaratıcı şeyler beklemiyorum
  • nerden geliyor bu :D son 2 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Öyle sanıyorsunuz.

Öyle sanmıyorum zaten öyle. Kimsenin başına silah dayayıp zorla birşey aldırtmıyorlar sonuçta.. Ayrıca parası olan alır bu kadar basit..

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Yeni iPhone Geliyor

Buradaki 5'in amacı iPhone 5'in çıkacağını söylemiyor, 5 tane yeni ürün sergileyeceği anlamına geliyor. The New iPhone dediğimiz şey ile karıştırdığımızdan iPhone 5 ismini takıntı haline getirdik. Büyük bir sürpriz bu yüzden bizi bekliyor.

bence gizli mesajı herkes gördü de farklı yorumladı.bence de 5 farklı tanıtım olacak bu etkinlikte.
    1-ipod
    2-imac
    3-ipad mini
    4-iphone
    5-???

apple marka televizyon ?

akıl akıldan üstündür
    yanlız birde iphone tanıtılmıyor mu,iste o zaman asıl curcunaya bakın siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Basına sızan görüntülere bakıyorum da, 4 ve 4S'in biraz daha makyajlı hali.

Farklı bir şey çıksa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Yeni iPhone Geliyor

1-ipod
    2-imac
    3-ipad mini
    4-iphone
    5-???

apple marka televizyon ?

Aslında bunu bende düşünmedim değil ama yine de emin değilim bunu yaparlarsa büyük bir uğraş gerektirecek birşeyin altına gireceklerini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.