Şimdi Ara

Yeni iPhone'ların isimleri ve fiyat etiketleri açığa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canibeyaz

bence 15bin bandını önden haber yaptırıp insanları alıştırmaya çalışıyorlar; 15 bin dedikleri cihaz 9.999 gelirse yine satış patlaması yapabilir apple amca. ( ne yalan söyliyim öyle bişe olursa sıraya girenlerden biride ben olurum XSP 512gb anca keser beni.)
    en azında tr de satış patlaması olmayacak orası garanti ama XS Plus modeli bence 9999 veya 10499 a gelecek. 12 bin 15 bin gibi rakamlar sacmalık. şuanki kur ile vergiler dahil bile 64gb model o fiyata imkansız. dediğiniz gibi 512lik olanın fiyatıverilmeye çalışılıp aslında giriş seviyesinde olanın fiyatı oyle olmayınca bir algı oluşturulmak isteniyor olabilir. ama her ne olursa olsun ulkemizde pahalı olacagı kesin. yine yurt dısı almak en mantıklısı olacak. en azından vergiden yırtabiliyoruz.
  • Bir hafta önce Amerikadaydım note 9 alayım dedim, baktım Türkiye'de daha ucuz, almadım. Yurt dışından alıp pasaportuma işletebilirsem yeni bir iphone alırım yoksa kalsın, Türkiyede iphone vereceğim parayla motorumu değiştiririm.

• Fiyat tahminlerimi yazıyorum;

iPhone XC = 7.699,00 TL
    iPhone XS = 9.999,00 TL
    iPhone XS Plus = 11.499,00 TL

Geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Bunlar çıkınca 8 plus ın fiyatını 100 dolar düşürürlerse iyi satar 8 plus buralarda..
    Yeni iPhone’lar 9000 tl dan başlayacak 8 Plus’ın fiyatının düşürmezler bence. Aralarında o kadar fiyat farkı olamaz. 8 Plus zamlı olacaktır. Bugün 2. El de 4300 liraya bulunurken alınacaksa alınmalı. Yarın bir gün 5000 liradan aşağı alınmaz 2. eli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 10 Eylül 2018; 17:30:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca Android telefonları büyük olmakla suçlayan fanboy lar konuya bekleniyorsunuz.

@elmaBoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 10 Eylül 2018; 17:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Yeni iPhone’lar 9000 tl dan başlayacak 8 Plus’ın fiyatının düşürmezler bence. Aralarında o kadar fiyat farkı olamaz. 8 Plus zamlı olacaktır. Bugün 2. El de 4300 liraya bulunurken alınacaksa alınmalı. Yarın bir gün 5000 liradan aşağı alınmaz 2. eli...

Alıntıları Göster
    Eskiden yeni iphone 649 dolardan çıkar eskisi 549 dolara düşerdi tabi bu kur durumundan burada etkisi görülmeyebilir

• XS Plus Pro SLX

• Bu isimleri kabul eden CEO Tim Cook mu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar uygun TL değersiz 👎

• Donanim habere, shift delete'e, hakki alkan, mesut cevik, erdi ozuag etiketleyerek yeni apple larin tr fiyatlarini twitter uzerinden paylasmistim..

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Eskiden yeni iphone 649 dolardan çıkar eskisi 549 dolara düşerdi tabi bu kur durumundan burada etkisi görülmeyebilir

Alıntıları Göster
    Normalde öyle sizin dediğiniz gibi olmalı ama durum anormal maalesef.

• Dolara gecelim biz.

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Çare değil ki dolar kullanan her ülkenin ortalama birey yıllık kazançları ayni değil

• XS normalde extra small demek değil mi, ne saçma isimlendirme olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merm

XS normalde extra small demek değil mi, ne saçma isimlendirme olmuş
    katılıyorum çok saçma olmuş.

• O telefonlarda kılıf mı var yoksa benim gözüm mü dumanlı görüyor? Yanıyorsun Fuat abi, o çerçeve ne öyle?
    Çerçevesiz olsun diyenlerden değilim ama bu çok kaba görünüyor.

• O zaman askeri ücretli 300 olurdu. Zimbabve de dolar kullanıyor, öyle düşün.

• O zaman askeri ücretli 300 olurdu. Zimbabve de dolar kullanıyor, öyle düşün.

• goktug 14 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ciddi yazmamistim onu 😀

• Bir telefon hobimiz var onuda bırakamam.
    100.000 TL olsa yine alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.