Şimdi Ara

Yeni iPhone'ların isimleri ve fiyat etiketleri açığa çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • menim 7 plus senin 8plus tarih olucak yavas yavas arkadas:)

iphone eko sistemi yeni çag ile gidiyor,mecbur biz de xs lere geçicez,ben Xc i tercih etdim en ideal ol bence 6.1 ekran çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi super oldu bak yeni modelleri. iphone x ile note 9 arasinda gidip geliyordum,simdi yeni modelleri gordum super oldu valla, bence Xc alinir en ideali o 6,1 ekran muhtesem hemen alirim çikdiginda

• XD

• Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Tamam TL acayip değer kaybediyor da teknoloji de pahalılaşıyor. 4-5 sene önce amiral gemisi telefonlar 600-700 USD idi.

• Bizde her daim bindirim.. birileri sağolsun.. yerli ve milli.. dıj güjler.. böyük oyun dedikçe dolar kuru fırlıyor.. iPhone kullanmak hayal artık.. bu fiyatlara alınmaz kesinlikle..

• MaFiAMaX M kullanıcısına yanıt
    Bu elinde olmayan bir durum. Teknolojik ürünler gelişiyor. Hammaddesinden itibaren maliyeti daha yüksek hale geliyor. Ha dersen maliyeti 600-700 dolar civarında mı? Hayır. Fakat durum bu. Ekonomi bizim elimizde, maliyet değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce türkcell faturası öderken adamın biri 36 ay vade ile iphone x aldı 13.000 TL yapıyor. Satan elemanda rekor kırdım diye sevinerek anlatıyordu.
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    36 ay vade ile nasıl aldı? 1 eylül itibari ile 6 taksite sınırlandırıldı banka kredileri ve operatör taksitleri

https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-x-256gb?place=device_category

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 11 Eylül 2018; 10:35:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XS Plus 9000 TL olur. Şu an aynı fiyattaki X 7500 TL, Dolar kuru farkından %20 daha zam geldiğinde 9000 TL olur.
    Diğer 700 Dolar'lık modeli 6000 TL'ye getirirlerse bizim millet ona akın eder.

• ne olursa olsun türkiye den telefon almayın.. parası olan "ben zenginim basar parayı kac olursa olsun alırım" diyen vatandas ; sende alma kardesım.. almayın.. bu vergiler x2 ile devam ederken herhalde bu sefer x3 olacak..

gerekirse aracıya komisyon verin bi şekilde yurtdısından alın.. kur yükseldi yurtdısıyla fark kalmadı diyenler aceleci konusmasın bence. vergiler nedeniyle yine de fark olacaktır.
  • XS'yi almak için arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

menim 7 plus senin 8plus tarih olucak yavas yavas arkadas:)

iphone eko sistemi yeni çag ile gidiyor,mecbur biz de xs lere geçicez,ben Xc i tercih etdim en ideal ol bence 6.1 ekran çok iyi
    Öncelikle xoş geldin Azeri kardeşim :)

Evet yavaş yavaş tarih olacak ama bu sene alacaksam hiç yenilere bakmam. İPhone XC yerine iPhone X alırım daha iyi. Çünkü iPhone C ‘te çift kamera var :) Ama tabi tercih meselesi. Herkes kesesine göre hareket edecek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 11 Eylül 2018; 11:0:49 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Valla hocam faturayı görmedim ama çalışan eleman zafer kazanmış gibi pis pis gülüyordu. Belki tarifeden kitlemiştir çakal
  • 4 - 6 - 8 bin fiyatlarında olmak zorundalar tabi bu hafızası en düşük modeller 512lik olursa elbet 10bin sınırı aşılabilir .

• iPhone Xc - 5999

iPhone Xs - 7999

iPhone X Max - 8999 olur bence

iPhone X’da - 6999 a Çekilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

menim 7 plus senin 8plus tarih olucak yavas yavas arkadas:)

7 plus 2 yıl, 8 plus ise 3 yıl çok rahat götürecektir.

• Aslında orada fiyatlar hala aynı

• Amerikan malı iphone almıyoruz, aldırmıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilshire

ne olursa olsun türkiye den telefon almayın.. parası olan "ben zenginim basar parayı kac olursa olsun alırım" diyen vatandas ; sende alma kardesım.. almayın.. bu vergiler x2 ile devam ederken herhalde bu sefer x3 olacak..

gerekirse aracıya komisyon verin bi şekilde yurtdısından alın.. kur yükseldi yurtdısıyla fark kalmadı diyenler aceleci konusmasın bence. vergiler nedeniyle yine de fark olacaktır.
    4s-5-6plus-7-7plus-X kullandim (X hala kullaniyorum) sadece 6 plusi turkiyeden aldim sansima ondada kulaklik hoperlorunden 1 yil sonra az ses gelme oldu garantiden yeni tel verdiler :) onun disinda hep yurt disi aldim aracilardan mecburen benim gitme yada bi tanidikla getirme sansim olmuyor. Ama yinedeher telefonda ortalama 1000 tl uyguna aldim. Mesela x 6099 dan cikti 4900e almistim. Eger getirenler ucmazsa fiyatlarda yine xs plusi o sekilde alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samil2001

Amerikan malı iphone almıyoruz, aldırmıyoruz
    Vestel alıyoruz, kafayı yiyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.