Şimdi Ara

Yeni iPhone SE Türkiye’de satışa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika 400 birim, Avrupa 480 birim, Türkiye 5299 birim. ( Birim önemli değil diyen çıkabilir. Lütfen asgarî ücret ile kıyas yaparak konuşun. Sonra saçma sapan japonya örneği vermeyin.) Cidden bu hüloğğcu tayfa ne yiyor, ne içiyor bu gerçeği anlamamak için. Benim de aklım bunu almıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle haberleri okudukça, malum seçim şarkısı kulağımda çınlıyor inceden.. kulak demişken, bir onun arkası kaldı...

• bataryası kesinlikle iş görmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberler iyi ! Artık iPhone 5s alabilirim.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Cok doğru yazmıssın tebrik ediyorum seni benim hep söylediğimi dile getiren ilk kişisin şu ülkede birim olayı,5299 birim ne demek ya kazık oğlu kazık

• ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Pil değiştirilerek bu sorun çözülüyor. Kararınız yanlış da olsa hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz Iphone icin 2,5 ay yemeden icmeden çalışacaklara geçmiş olsun. Avrupali yaşıtlarınız bunu nenelerine hediye alıyorlardir. 🥳 selam ve dua ile.

• nereden nereye nereden nereye ayhdyahdyshsyua

• Batarya'ya bak, ekrana bak, bir de fiyata. Gerçekten inanılmaz...

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Masaj salonu sonrası, hpv, hsv, gonore, hiv, mantar enfeksiyonu ile hastane randevusunu online olarak iphone8’in ile alabilirsin.

• ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Redmi not 9 harika seçim, hayırlı olsun. Şlkjhg

• Oppo reno 2 alın aynı paraya yaşasaydı yaşadğnzı hissedin

• quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

Masaj salonu sonrası, hpv, hsv, gonore, hiv, mantar enfeksiyonu ile hastane randevusunu online olarak iphone8’in ile alabilirsin.
    Sen de masaja gitmezsin başkan ;) 2 gece küçük masalı pavyon yaparsın :) oda kabul yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmenakif

Şu telefona bakınca başta diğer telefonlar yanında cazip görünüyor. İlk olarak bu bir iPhone, en güçlü işlemci var, yazılım akıcı ve uzun yıllar güncelleme gelecek. Kamera güzel. Ekran ufak ama yeterli. Fiyat da piyasaya göre makul. Uzun süre kullanılır. Tam fiyat performans canavarı diye düşünesi geliyor insanın. Ama öyle değil aslında. Adamlar öyle bir batarya koymuşlar ki şaka gibi. Yani bu telefonu alan insan hiçbir şeyin keyfini süremeyecek. En fazla 1,5 yıl sonra şarj sıkıntısı delirtmeye başlayacak. Powerbank bağımlısı bir yaşama geçiş olacak. Eşime bu telefonu almayı çok istiyordum. Fakat ölçüp biçince mantıklı bir cihaz olmadığına karar verdim ve geçen hafta bunun yarı fiyatına gidip Redmi Note 9s aldım. Eşim çok beğendi. O telefon da uzun ömürlü olmayacak biliyorum. En fazla 2 yıl gider. Ama iPhone SE alsaydım 2 kat para verecektim ve 2 sene sonra yine sıkıntı olacaktı. Fiyatı 400 dolar değil de 300 dolar olsaydı yanı 3900-4000 liralara gelseydi belki alabilirdim. Ama 2 sene sonra priz bağımlısı olacak cihaz için 5300 lira çok bence
    Bir iphone’un ömrü düzgün kullanılırsa en az 6 senedir oda en az iphone 5s kullanıyorum şuanda 2013de ilk çıktığında almıştık bataryası hala bitmeye yakın kapanması (%5 gibi) dışında sorunsuz.2 sene ömür biçmeniz cidden yanlış olur bu telefonlara benimle aynı anda android alan adamlar on defa telefon değiştirdi.Sırf benim kullandığım telefon değil genel olarak ailecek iphone kullanıyoruz hepside dibine kadar gidiyor telefonların güncellemeleri bitene kadar.Ama se almayarak kötü yapmadınız tabii ki hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 29 Mayıs 2020; 15:30:31 >

• eee hani inidirim falan dediler? yok mu indirim şimdi
  • 400 birim paraya adamlar A13 satıyor daha ne yapsınlar üstelik 4 yıl güncel kalacak. Apple laf atacağınıza biraz sizi yönetenlere birşey söyleseydiniz adamların asgari ücret ile 4 tane aldığı cihazı siz 2,5 maaş ile almazdınız

• duzgun bir batarya olsaydi androidci olarak ben bile dusunebilirdim ama apple yine musterilere farkli muemeleler yapiyor

• 4.7inc modellerin en güçlüsü.Keşke yüksek kur ve fahiş vergilerin olmadıgı bir döneme denk gelseydi belki 2,5-3k seviyesinde satılırdı.Çıktıgından beri 5s kullanıyordum 4.7incden fazlasını gözüm hiç kabul etmiyor iphonede.Orta tuşu olmayan iphonelerin benim gözümde samsungdan farkı bile yok.Umarım satın alınabilir seviyeye gelir fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

3500tl ye 2. El, garantili iphone8 alıp, paranın geri kalanıyla da bi gece pavyon+ Bi gece de masaj salonu yapılabilir! misler gibi 2 gün geçirilmiş olmuş.
    hahahaha bu kadar haklı bir yorum görmemiştim daha önce
  • 400 birim için güzel telefon iphone 11'im var 1000 birime aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.