Şimdi Ara

Yeni iPod Aldımda Bir Kaç Sorum Olcakdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Resimleri iPod'uma Nasıl Yüklücem
    2-Allok Video to MP4 Die Bi Programdan Videolarımı MP4 Yaptım iPod'a Nasıl Kocayam Bu Videoları

• Öncelikle iTunes programını bilgisayarına yüklemen lazım.Yoksa hiçbir şey atamazsın.Programı kurduktan sonra resimlerini videolarını ve mp 3 lerini add files yazan yerden yükleyeeksin ve sync yazan yere basıp cihazı senkronıze edeceksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Öncelikle iTunes programını bilgisayarına yüklemen lazım.Yoksa hiçbir şey atamazsın.Programı kurduktan sonra resimlerini videolarını ve mp 3 lerini add files yazan yerden yükleyeeksin ve sync yazan yere basıp cihazı senkronıze edeceksın.

ne alaka sürükle bırak yöntemi ne iş görüyo
    o iş uzun kafan karışır sürükle bırak
  • cliffburnstein

Forumu meşgul etmesen? yani ne gerek var? bilmiyosan lütfen insanları yanıltma.
    arkadasım iTunes' kurman lazım once. versiyon 7.5 i kurarsan en son guncellemelere sahip en iyi itunes'u kurmus olacaksın.
    www.apple.com/itunes adresinden indirirsn itunes'u
    fotograf işi için ise itunes kullanımı baslıgını kullan. diger sorularını da o baslıga yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
    bu arada aldıgın apple ipod surukle bırak olayını desteklemez. surukle bırak ile veri tasırsın ancak ipod uzerinde bunları oynatamazsın....
  • SÜRÜKLE BIRAK İLE HİÇ Bİ DOSYAYI GÖRÜNTÜLEYEMEZSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN , iPod , ses formatı bildiğin gibi aac ve iTunes olmadan iPoda ses resim video yükleyemezsin, sync yapman gerekiyor videoları iTunes a eklediğinde o formata çeviriyo ve daha sonra sync yaparak iPoda atmış oluyorsun iTunes YÜKLEMEK ŞARTT , İNSANLARI YANILTICI BİLGİLER VERMEE

edit: YÜKLEYEMEZSİN DERKEN iPodu alıp evden çıktığında kulaklığı taktığında , nerde müzikler diye arar durursun :D çünkü iTunes olmadan iPoda hiç bişi yüklemeyezsin, neyse öğrenmiş oldun :D:D:D:D
    quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

ne alaka sürükle bırak yöntemi ne iş görüyo
    o iş uzun kafan karışır sürükle bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 21 Kasım 2007; 1:03:49 >

• lean soulmate kaşınma
    itunes 7.5 i kurar ben şarkılarımı sürükle bırakla atıyorum librariye oda direk atıyo zaten video için se librarydeki video klasörüne attıktan sonra ipodun içinden video bölümünden tik işareti koyup atıyorum alla alla
    nası bişiyse ben orada itunes yüklüyken bahsettim sürükle bırak yöntemini o kadar cahil değiliz san ki siz çok şey biliyonuz da
  • yahu yeni adam suruklu bıragı ne bilsin???
    ha bu aarada sana da tavsiye madem klasik olarak kullanmıyosun itunes'u surukle bırak yaparak calısıosn itunes ta yamipod kullan daha memnun kalırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimler otomatik oluyor ama videoları iTunes Movies klasörüne sürükleyip bırakarak taşımak mümkün. (manually manage seçeneği işaretliyse tabi) Bu arada winampın son sürümünde de ipod plugini vardı ordan da müzik falan yönetilebiliyordu ama uyuz oldum sonra. Winampın son sürümü her zaman sürüm sürüm süründürür zaten, iTunes evet.
  • @Soulmate
    Sana kırıldım bi sorunum olduğunda seni arıyodum ama sen orada bana bilmiyosan sus dedin benim ipodumun olduğunu bile bile bana ortalığı karıştırma diyosun bide tamam ipod bölümünün kralı olabilirsin ama böyle davranman gerekmezdi, ben konuyu tam okumadım şarkılarımı da sürükle bırak yöntemiyle atıyorum oradan insanın biri çıkıyo öyle olmaz böyle olur diye. Soulmate MADEM BENİM IPOD KULLANDIĞIMI BİLİYOSUNDA NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYOSUN ANLAMIŞ DEĞİLİM
  • Al buda resimleri altında da 190 lira vermiş olduğum sony kulaklığım daha fazla resim yüklemek isterdim şimdilik bununla yetinin

Yeni iPod Aldımda Bir Kaç Sorum Olcakdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.