Şimdi Ara

Yeni iPod'lar ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni iPod'lar ülkemizde satışa sunuldu

Eylül ayında tanıtılan yeni iPod Touch (5.Nesil), iPod Nano (7.Nesil) ve iPod Shuffle (4.Nesil) ülkemizde satışa sunuldu.

Apple'ın ülkemizde yıllardır distribütörlüğünü yapan Bilkom'un çevrimiçi mağazasında yerini alan yeni iPod ailesinin en küçük üyesi 4.nesil iPod Shuffle'ın satış fiyatı 132 TL, 7.nesil iPod Nano'nun satış fiyatı ise 504 TL olarak belirlenirken; ailenin en büyüğü iPod Touch'ın 32GB'lık modeli 837 TL, 64GB'lık modeli ise 1137 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Sitedeki stok durumuna göre iPod Touch'ın sadece Siyah, Mavi ve Beyaz renkleri ile iPod Nano'nun sadece gümüş renkli modeli satışa sunulurken; iPod Shuffle'da ise gümüş, mor, mavi, pembe, yeşil, grafit ve sarı olmak üzere tüm renklerde satışa sunulduğu görülüyor.

• 64gb 1137 mi o_0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkom hay ben senin hevesimiz yine kursagimizda kaldi.

• Bu Bilkom kadar şerefsiz firma görmedim.Nasıl olsa Türkiyede Apple ürünleri benden başka satan yok diye sömürüyor Türkiyeyi.Yazıklar olsun.

• ipod touch a para cok.Bilkoma o parayi vericegime ikinci el iphone 4 alirim daha iyi..

• reserved
  • fiyatlar yaniltici 32 gb 700 TL alan var. hatta 650 tl den TR cihazi satliyor DH 2.ci el forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanalpazarda daha ucuz.. Ağzımı bozmıyayım hele..

• apple haydutlarinin Türkiye şubesi işbaşında desenize.

• 2013 yılı içerisinde Apple diğer Avrupa ülkelerinde de olduğu gibi kendi mağazasını İstanbul' a açıyor. Görücem ben o sütü bozuk Bilkomu o zaman

• Batsın bu bilkom harbiden. Fiyatları görünce kan beynime sıçradı.

• Ya ben 32 gb lik ipod tauch aldim.5.nesil kulakligi cok kaliteli ayni ip5 teki ile ayni.319$ dolar hemde tr sitesinden cok guzel bi urn yapmislar

• amazonda yeni nano 139 dolar yanlıs mı baktım ben 504 lıra nedır ya

• Neden classic yok cok merak ediyorum. İyi ki bi classic almak istedim. Turkiye de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPod Nano, iPod Touch'a göre daha pahalı satılıyor sanırım.
  • Bizde bu akıl olup bu cihazlara bu paraları verdiğimiz sürece; daha çok semer atarlar sırtımıza. Ha bizdeki altın semer olmaz belki ama inanın folyolu semeri altın diye yutturur onu bile altın semer diye alırız. Biz semerli olmaktan çok memnunuz!!!

• 1100mü :O
  • Hala Bilkom'a laf edenler var. Gidin cihazın Almanya fiyatına bir bakın. 32 Gb 319 Euro oda yaklaşık 741 lira. Sanki Bilkom 741 liralık ürünü 1741'e satıyorda eleştiriyorsunuz. 836 Liraya satıyor. Ki bu aradaki 95 liralık fark, vergi farkı ve distribütör karı hesaba katılırsa gayet normal. Ki havale indirimiyle cihaz 753 liraya alınabiliyor. 64 Gb'lık model ise 419 Euro oda 974 TL ye geliyor yaklaşık. Bilkom 1197 Liradan satıyor. Havale indirimi ile 1005 TL. Hayır anlamadığım nokta şu Apple'ın Almanya fiyatı ile arasında çok ufak var. Herkes hemen yok çok pahalı Apple Store açılsın fiyatlar çok düşecek, beklersiniz bundan daha düşük olmasını ama 4. nesil iPad ile 5. nesil iPod Touch gayet normal fiyatından geldi. Apple Store açıldığında Apple'ın sizin için dünyanın en ucuzunu mu satacağını sanıyorsunuz? Bu fiyattan belki(o bile düşük bir ihtimal) 20-30(ürünlere göre değişiklik gösterebilir ama en baba en pahalı ürün bile 100-150 lira ucuz olur) lira daha ucuza satar. Ki zaten şuanki fiyatlara çok diyen Apple ürünü kullanmasın bir zahmet. Avrupa fiyatları ile arasında çok küçük bir miktar fark var.

• Amazondan 139 dolara aldırdığım ürünün burada 504 Tl ye satılması içleracısı. Yüzde 20 gümrük vergisi + yüzde 18 kdv bile eklenince elde edilen fiyat 354 TL oluyor. 504 TL nedir ya Allah'tan korkun utanmaz adamlar...

• Fiyatlar çok fazla bu ürünler için.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.