Şimdi Ara

Yeni iPod'lar ülkemizde satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPod Shuffle fiyatı iyiymiş. Düşünüyordum, şimdi kesin alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hala Bilkoma laf edenler var. Gidin cihazın Almanya fiyatına bir bakın. 32 Gb 319 Euro oda yaklaşık 741 lira. Sanki Bilkom 741 liralık ürünü 1741e satıyorda eleştiriyorsunuz. 836 Liraya satıyor. Ki bu aradaki 95 liralık fark, vergi farkı ve distribütör karı hesaba katılırsa gayet normal. Ki havale indirimiyle cihaz 753 liraya alınabiliyor. 64 Gblık model ise 419 Euro oda 974 TL ye geliyor yaklaşık. Bilkom 1197 Liradan satıyor. Havale indirimi ile 1005 TL. Hayır anlamadığım nokta şu Appleın Almanya fiyatı ile arasında çok ufak var. Herkes hemen yok çok pahalı Apple Store açılsın fiyatlar çok düşecek, beklersiniz bundan daha düşük olmasını ama 4. nesil iPad ile 5. nesil iPod Touch gayet normal fiyatından geldi. Apple Store açıldığında Appleın sizin için dünyanın en ucuzunu mu satacağını sanıyorsunuz? Bu fiyattan belki(o bile düşük bir ihtimal) 20-30(ürünlere göre değişiklik gösterebilir ama en baba en pahalı ürün bile 100-150 lira ucuz olur) lira daha ucuza satar. Ki zaten şuanki fiyatlara çok diyen Apple ürünü kullanmasın bir zahmet. Avrupa fiyatları ile arasında çok küçük bir miktar fark var.

aveada 4s 16 gb hala 1850 liradan satılırken sen hangi uygun fiyatttan bahsediyorsun ? arkadaşım 32 gb 4si 5 ay önce 1200 liraya almıştı almanyadan ve sen hala bilkomu savunuyosun ? çalışanı filanmısın yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 3 Aralık 2012; 11:03:41 >

• iPhone'daki yurtdışı-yurtiçi fiyat farkı büyük oranda ÖTV'den kaynaklanıyor. %25 ÖTV demek 1000 liralık üründe 250 lira fark demek misal. Tabii bir de Apple'ın Türkiye'de sanırım en çok tutulan ve bilinen ürünü olması da bu telefonu satanların kar marjını biraz daha yüksek tutmasını sağlıyor.

Örneğin Apple Store'da şu anda 32 GB iPhone 5 unlock versiyon fiyatı 749 dolar. Bunun üstüne %18 kdv+%25 ötv ekleyince 1920 lira falan yapıyor. Turkcell de bunu 2400'ten fazlaya satarsa e haliyle biraz kazıklamak oluyor bunun adı. Zaten 8 katrilyon lira yıllık ciron var, hala yılbaşından sonra faturalara zam yapacağını söylüyorsun. Akıllı telefonlardan falan dünyanın parasını kaldırıyorsun, bir zahmet sürümden kazanmayı falan düşün biraz da.
  • iPod Touch 32 GB'ın Amerika fiyatı 536 TL(300$), Avrupa fiyatı 319 €(743 TL). İthâlatı hangi ülkeden yapıyorlar acaba ? Eğer Avrupa'dan ithâl ettilerse, fiyat uygun gibi duruyor. Amerika'dan ithâl ediyorlarsa, neredeyse 300 TL'lik bir fark oluşuyor.

Keşke Apple Store açılsa da kurtulsak artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 3 Aralık 2012; 11:08:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hala Bilkoma laf edenler var. Gidin cihazın Almanya fiyatına bir bakın. 32 Gb 319 Euro oda yaklaşık 741 lira. Sanki Bilkom 741 liralık ürünü 1741e satıyorda eleştiriyorsunuz. 836 Liraya satıyor. Ki bu aradaki 95 liralık fark, vergi farkı ve distribütör karı hesaba katılırsa gayet normal. Ki havale indirimiyle cihaz 753 liraya alınabiliyor. 64 Gblık model ise 419 Euro oda 974 TL ye geliyor yaklaşık. Bilkom 1197 Liradan satıyor. Havale indirimi ile 1005 TL. Hayır anlamadığım nokta şu Appleın Almanya fiyatı ile arasında çok ufak var. Herkes hemen yok çok pahalı Apple Store açılsın fiyatlar çok düşecek, beklersiniz bundan daha düşük olmasını ama 4. nesil iPad ile 5. nesil iPod Touch gayet normal fiyatından geldi. Apple Store açıldığında Appleın sizin için dünyanın en ucuzunu mu satacağını sanıyorsunuz? Bu fiyattan belki(o bile düşük bir ihtimal) 20-30(ürünlere göre değişiklik gösterebilir ama en baba en pahalı ürün bile 100-150 lira ucuz olur) lira daha ucuza satar. Ki zaten şuanki fiyatlara çok diyen Apple ürünü kullanmasın bir zahmet. Avrupa fiyatları ile arasında çok küçük bir miktar fark var.

aveada 4s 16 gb hala 1850 liradan satılırken sen hangi uygun fiyatttan bahsediyorsun ? arkadaşım 32 gb 4si 5 ay önce 1200 liraya almıştı almanyadan ve sen hala bilkomu savunuyosun ? çalışanı filanmısın yoksa ?

Ben onceki urunlerle ilgili bir sey demedim suanki urunlerden bahsettim. Bilkomda iPod Touch normal fiyat artik gecende Teknosada 4. Nesil iPad cikti ve normal fiyattan. Ben Almanya Apple Store a gore fiyati normal diyorum. Evet eskiden sisirme karlar vardi ama artik bu yok bir cok urunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

iPod Touch 32 GB'ın Amerika fiyatı 536 TL(300$), Avrupa fiyatı 319 €(743 TL). İthâlatı hangi ülkeden yapıyorlar acaba ? Eğer Avrupa'dan ithâl ettilerse, fiyat uygun gibi duruyor. Amerika'dan ithâl ediyorlarsa, neredeyse 300 TL'lik bir fark oluşuyor.

Keşke Apple Store açılsa da kurtulsak artık.

Avrupa'da oldugumuzdan ulkeye giriste Avrupa piyasasina gore oluyor. İthalatin yapildigi yer farketmez Apple in o bolge icin sundugu fiyat politikasi isliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

iPhone'daki yurtdışı-yurtiçi fiyat farkı büyük oranda ÖTV'den kaynaklanıyor. %25 ÖTV demek 1000 liralık üründe 250 lira fark demek misal. Tabii bir de Apple'ın Türkiye'de sanırım en çok tutulan ve bilinen ürünü olması da bu telefonu satanların kar marjını biraz daha yüksek tutmasını sağlıyor.

Örneğin Apple Store'da şu anda 32 GB iPhone 5 unlock versiyon fiyatı 749 dolar. Bunun üstüne %18 kdv+%25 ötv ekleyince 1920 lira falan yapıyor. Turkcell de bunu 2400'ten fazlaya satarsa e haliyle biraz kazıklamak oluyor bunun adı. Zaten 8 katrilyon lira yıllık ciron var, hala yılbaşından sonra faturalara zam yapacağını söylüyorsun. Akıllı telefonlardan falan dünyanın parasını kaldırıyorsun, bir zahmet sürümden kazanmayı falan düşün biraz da.

Yurt disi cihazlarda zaten o ulkenin vergisi var. Ama biz urun pazari acisindan Avrupa da sayildigimizdan fiyat karsilatirmasini Avrupa ya gore yapmamiz dogru olacaktir cunku girisi Avrupa ya girisi ile alakali. Oraya kactan giriyorsa burayada o fiyattan girip uzerine vergiler ekleniyor. Ayrica dediginiz vergilere ek Trt bandrolude vardi sanirim birde

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

iPhone'daki yurtdışı-yurtiçi fiyat farkı büyük oranda ÖTV'den kaynaklanıyor. %25 ÖTV demek 1000 liralık üründe 250 lira fark demek misal. Tabii bir de Apple'ın Türkiye'de sanırım en çok tutulan ve bilinen ürünü olması da bu telefonu satanların kar marjını biraz daha yüksek tutmasını sağlıyor.

Aynen katılıyorum. Bi telefona 500 lira fark konur mu, bu nasıl kar anlayışı.

• 6.nesil nano ile 7. nesil arasında 50TL fark var (havale ile) saçmalık, 6.nesilin dahada ucuz olması lazım.Hediye alacaktım ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

6.nesil nano ile 7. nesil arasında 50TL fark var (havale ile) saçmalık, 6.nesilin dahada ucuz olması lazım.Hediye alacaktım ne güzel

Diger urunler icin eski fiyatlar sisirme bu bir gercek ama yeni touch ve shuffle normal fiyatlarinda iken yeni nano yime sisirme

• ipod nanonun nanolugu kalmamis ki, onceki nesilin fiyati dussede alsak, saat gibi kullanildigi icin cok fena ??

• Merhabalar; acaba cihazi nereden aldiginizi ogrenebilir miyim ?

• Türkiye yine odun yedi.O paralar nedir öyle ?
  • Bilkom'da EFT indirimi ile;

iPod touch 5, 64GB: 1,005.27 TL
    iPod touch 4, 64GB: 1,067.78 TL

Bu nasil bir gerizekalilik?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 3 Aralık 2012; 13:55:47 >
  • iPod Touch'ın fiyatı uygun, hak ettiği seviyeye gelsin bir tanealmayı düşünüyorum. Ama bu fiyatlarla değil almak, bakmaya gerek görmüyorum.

• Apple Store seneye İstanbul'a açılıyor. Sizce ne kadar bir indirim olur. Diğer telefonlara göre kıyasladığımızda??
  • Isteyene kapali kutu ipod touch 5 siyah 32 gb elden 600 lira ilgilenen pm atsin yurtdisi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Apple Store seneye İstanbul'a açılıyor. Sizce ne kadar bir indirim olur. Diğer telefonlara göre kıyasladığımızda??

Yurt Dışında Ne Kadar'a Satılıyorsa Türkiye'dede Aynı Fiyat'a Satılır Diye Düşünüyorum
  • 2 hafta oldu donanım haber. demirören satürnde gördüm inceledim

• insallah apple tez zamanda store açarda o zaman gorurum ben bunları, sanki bu cihazları kendileri uretiyormus gibi kafalarina gore fiyatlandirma yapiyorlar,
    organize olarak apple a mail atmak lazım, şu gelme isini hızlandirmalilar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.