Şimdi Ara

Yeni iPod touch modeline ait olduğu iddia edilen kasa ve iPhone 5 kamera parçaları internete sızdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranın büyümesi sürpriz olmaz zaten büyümeside gerek insanlar artık özellikle de web deneyimi için büyük ekranları tercih ediyor.Ekran büyütmek beklene dursun asıl benim beklediğim teknik detaylar, bakalım bu sefer nasıl bir motora sahip olacak.

• yeni iphone dedikodularu arttıkça belli etmeselerde samsung fanlarını nasıl bir telaş aldı farkındamısınız
    belli etmeselerde içleri içlerini yiyior ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

Evet galaxy 3 e çakmaya geliyor gümbür gümbür.

cem yılmazın tahtına oturmak gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 24 Mayıs 2012; 13:20:57 >
  • galaxy s3 zaten ozurlu dogmus bir cihaz bence. ip5 ile karsilastirilamayacak bile ip5 ciktiginda.
  • iphone'a da bir amoled ekran şart.
  • HOME tuşu koymayın yalvarıyorum!

Ne zaman çıkacağını anlamış değilim, biri Haziran diyor, biri Ağustos diyor, biri Eylül diyor biri Ekim diyor, DH de farklı olmak amacıyla mıdır nedir yıl sonu diyor. Bu ne arkadaş!

• Konuyu fandroidler basmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

3.5 ekran en ideal boyut, bunun üstü çok büyük almam kullanmam diyenler vardı :D

Acaba bu haberler doğruysa ne diyecekler?

Demekki neymiş. Fanlık yapmamak lazımmış. Apple da teknolojiye ayak uydurmaya karar vermiş. Artık 3.5 ekran yetmiyor.

Ekran 4" olup iphone 4 olculerinde ve biraz da ipod touch 4g inceliginde olursa
    Iphone V

muhtesem olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sene boyunca şike şike şampiyon olcaz diyen fenerliler geldi aklıma

• Bi Htc One X kullanicisi olarak sabirsizlikla bekliyorum iPhone 5'i .

• quote:

geldikleri gibi giderler

• Merhabalar,
    Bir ifan vs. fandroid kapismasinda daha sizlerle birlikteyiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Yeni iphone da ekran olmayacakmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki parcalar iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oğlum bak git!http://www.bobiler.org/olum_bak_git_m238384n
  • Şu Samsung sempatizanları burada bir iPhone parası verip iPhone almadıklarından duydukları pişmanlıklarını örtbas etmek ve egolarını tatmin etmek amacıyla yaptıkları Galaxy pohpohlamalarını kestikleri gün gidip bir Galaxy alıcam hayrına, yapmayın arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Şu Samsung sempatizanları burada bir iPhone parası verip iPhone almadıklarından duydukları pişmanlıklarını örtbas etmek ve egolarını tatmin etmek amacıyla yaptıkları Galaxy pohpohlamalarını kestikleri gün gidip bir Galaxy alıcam hayrına, yapmayın arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez

galaxy s ve aynı zamanda ipod touch 4g kullanıyorum. ben galaxy s i aldığımda piyasada 1500 tl idi şimdi iphone 4-4s in en düşük hafızalı olanlarını 1400 e bulmak mümkün. paraları karılaştırmak biraz hata olur iphone 4s 16 gb siyah 1909 tl htc one x 1943 tl demekki htc one x alan bir android sever aslında iphone 4s 16 gb alıp bide yemek yiyip evine gidebilir daha 3-5 tane htc ve samsung örnekleri var para olarak ama yazmaya gerek duymuyorum galaxy note gibi htc sensation xl gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 24 Mayıs 2012; 16:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Şu Samsung sempatizanları burada bir iPhone parası verip iPhone almadıklarından duydukları pişmanlıklarını örtbas etmek ve egolarını tatmin etmek amacıyla yaptıkları Galaxy pohpohlamalarını kestikleri gün gidip bir Galaxy alıcam hayrına, yapmayın arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez

İphonela yapılıp Galaxy ile yapılamayan bir şey söyleyebilir misin? Hava atmak dışında.

• fotoğraftaki ön kasa hiç gerçekçi gelmedi bana. sanki modelleme programıyla çizilip render alınmış gibi. ne bir gölge var, ne bir yansıma var, ne de parlaklık var.gerçek değildir bence.

• Bu resimler doğruysa ve Yeni özellikler,Güçlü bir işlemci falan varsa almayı düşünebilirim. Turkcell t20 kullanilacak gibi degil apple a acil geçmem lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.