Şimdi Ara

Yeni iPod touch modeline ait olduğu iddia edilen kasa ve iPhone 5 kamera parçaları internete sızdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Demekki 4s yisatıp s3 alıckamış aklı sıra s3 ü küçümsüyor ergen

o küçümsediğin s3 4s den 4 kat yüksek performansa sahip ve daha ucuz

sonuç: enayisiniz

Allah akıl versin ne diyem çıkalı 1 yıla yakın zaman geçmiş cihazla daha piyasaya sürülmemiş cihazı karşılaştırmak siz ancak bunu yaparsınız klasik ezik samsung ve fandroidcilik.
    Yeni iphone çıktığı zaman görürüm topunuzu.

Apple farkı budur işte eski cihazla daha piyasaya çıkmamış cihazı karşılaştırtır.

Galaxy s2 4s den 1 sene önce çıktı ama galaxy s 2 2 kat yüksek performansa sahip 4s ye göre buna ne cevap vericeksin ifan?

• Onun yerine ben cevap vereyim. Yanlış duymuşsun :D Gene sağından solundan duyduklarını savunanlar kavgaya başladı. Samsungun 8 çekirdek işlemcisi olsun iphone kadar verimli çalışamayacaktır. Samsung hayvan gibi donanım kasıyor he. Apple düşük donanımla harikalar yaratıyor. S2 den açık ara hızlı çalışır 4S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 26 Mayıs 2012; 18:00:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Onun yerine ben cevap vereyim. Yanlış duymuşsun :D Gene sağından solundan duyduklarını savunanlar kavgaya başladı. Samsungun 8 çekirdek işlemcisi olsun iphone kadar verimli çalışamayacaktır. Samsung hayvan gibi donanım kasıyor he. Apple düşük donanımla harikalar yaratıyor. S2 den açık ara hızlı çalışır 4S

S2 kasmıyor kasan android... daha doğrusu yüklenen bir çok uygulama gereksiz yük oluyor... yoksa sadece android yüklü olsa kasma olmazdı bendeki androidli netbook kasmıyor... 25 sekmeye kadar açtım sıfır kasma...
  • quote:

quote:

quote:

Allah akıl versin ne diyem çıkalı 1 yıla yakın zaman geçmiş cihazla daha piyasaya sürülmemiş cihazı karşılaştırmak siz ancak bunu yaparsınız klasik ezik samsung ve fandroidcilik.

Apple farkı budur işte eski cihazla daha piyasaya çıkmamış cihazı karşılaştırtır.

Galaxy s2 4s den 1 sene önce çıktı ama galaxy s 2 2 kat yüksek performansa sahip 4s ye göre buna ne cevap vericeksin ifan?

Hadi yaaa iyi performansa sahip olduğunu nerenden uydurdun.
    Atma recep camlar kırılır.
    Safo fandroid.

• Yanlış biliyor diye adamı asağılamaya hakkın yok.

• ikisi de bi 3310 degil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 26 Mayıs 2012; 20:30:24 >
  • O kesin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Ekran 4.0 olucak bence ama bana da gercek gelmedi resim iPod touch ile ilgili on görülerim Apple a5 yada a5x işlemci ile gelecek çift çekirdekli olarak rami 256 dan 512 mb a çıkarırlar (1gb olacağını zannetmiyorum iPhone 5 öyle olur ) 5 megapiksel iSight kamera koyarlar (flaşli olabilir) 4.0 inç retina ekran iOS 6 işletim sistemi ile gelecek

Konuya dadanan bazı fandroidciler yazmış efendim galaxy s3 ezer diye daha iPhone 4 U bile ezememis telefon bunu ezicek he :)
    Böyle konuyla alakasız olan yorumların silinmesi taraftarıyım

sayın hocam mesajlarınızı ilgiyle takip ediyordum ki bu buram buram ifan lık kokan yorumunuza kadar.
    size hiç yakıştımı.
    birde samsun kalitesiyle yüzleşmek istemez misinz

Samsung galaxy s2 kullandım ve gercekten güzel bir cihaz ama o işletim sistemi yüzünden gercek güzelliği ortaya çıkamıyor android biraz daha aceleciliğe gelen bir işletim sistemi olduğu için telefonlara adapte olamıyor tam olarak yani koskoca çift çekirdekli telefonda bile defalarca uygulama kapanması ve donmalar yasadım icinde de öyle fazla uygulama yoktu samsung galaxy s3 te de bu açığı kapatmak için daha fazla donanıma yüklememişler halbuki samsung galaxy s2 den bile donanım olarak aşağıda olan iPhone 4 değimi yeindeyse yağ gibi akıyor su an elimde çok asırı yüklenme dısında kesinlikle takılmıyor iPhone um hatta ve hatta elimdeki iPod touch 4 dahi gayet stabil çalışıyor yani iOS işletim sistemi telefona daha iyi adapte olmuş bu da telefonun kullanilabirligini tamamen etkiliyor iPhone dan daha iyi performans alıyorum ben samsung galaxy s3 deneyenler oldu işletim sistemi artık daha stabil diyorlar takılmalar biraz daha az yaşanıyormuş bunun sebebi donanıma yuklenilmesi samsung yeni bir saglamişletim sistemi geliştirirse ya da android telefonlara daha iyi adapte olacak sekilde gözden getirilip yenilenirse apple tahttan iner samsung devri baslar telefonda ve ben de kesinlikle Samsunga gecerim ama bu android ile asla ve asla
    Diğer bir konu da samsung un kendi bir seyler düşünüp geliştirmek yerine apple gibi markalardan taklit yapması hoş durmuyor su resme bakın samsung galaxy s iPhone 3gs kopyası olmuş resmen
    Yeni iPod touch modeline ait olduğu iddia edilen kasa ve iPhone 5 kamera parçaları internete sızdı

Yeni çıkan galaxy s3 deki.s voice ise sirinin tamamen kopyası adamlar sesi bile almışlar resmen tamam insan esinlenrbilir ama birebir kopya yapmışsın yani

Bu resimde de samsung tabletlerde kullanılmış olan bir şarj soketi Apple in kiyle ayni
    Yeni iPod touch modeline ait olduğu iddia edilen kasa ve iPhone 5 kamera parçaları internete sızdı

Bu tür seyler koskoca dünya devi bir şirkete yakışmıyor samsung isterse 12 çekirdekli telefon yapsın baskalarının arkasından giderse Apple gibi şirketlerin daima arkasında kalacaktır kendi özgün tasarımlarını ürünlerini ve icatlarını yapması şart

Sonuna kadar haklısınız. Apple yılda bir telefon çıkartıyor. Çıkarttığıda gerçekten TELEFON oluyor. Burda amacım fanlık yapmak değil. O resimde de görüldüğü gibi Samsung bildiğiniz özentilik yapmış

• İkisi de bir ideos x5 değil üstelik 4 kat fiyata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Onun yerine ben cevap vereyim. Yanlış duymuşsun :D Gene sağından solundan duyduklarını savunanlar kavgaya başladı. Samsungun 8 çekirdek işlemcisi olsun iphone kadar verimli çalışamayacaktır. Samsung hayvan gibi donanım kasıyor he. Apple düşük donanımla harikalar yaratıyor. S2 den açık ara hızlı çalışır 4S

Ama hiçbir testte böyle bir başarıdan bahsedilmiyor hayal dünyanızda yaşamaya devam edin ifan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi yaaa iyi performansa sahip olduğunu nerenden uydurdun.
    Atma recep camlar kırılır.
    Safo fandroid.

Forumu takip etmiyorsun? test sonuçları var gir bak

• Bana inanmayabilirsiniz ama ben 4s in daha iyi olduğına inanıyorum. Siz devam edin tartışmaya ben kaçar.
  • quote:

Safo fandroid.

dehşetül vahşet tuttum bu lafı :)

arkadaşlar cok makale okudum cok araştırdım sonunda şunu gördüm kazananlar hep firmalar oluyor bizede cenemizi boşa yormak kalıyor

Ama :

androit halen emekliyen bebek sayılır ios ise genc biri

samsung,htc,lg vs cihazları donanımsal olarak iyi fakat apple kadar yazılım = donanım uyumu yok

samsung,htc,lg vs teknolojiyi geliştirmelerine hayranım fakat apple biraz geriden geliyor pazarlama stratejisi

son olarak

apple almayı tercih ederdim.
  • Apple ancak techno Bricks üretir daha doğrusu ürettirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bir galaxy s3 değil

hala mı elma armut
  • iphone u niye bu kadar sevmeyen var bu forumda yahu? fiyat desen diğer markaların son modelleri de piyasaya 2000 lira civarına girdi - girecek. gayet de güzel tasarımlı bol uygulamalı ve stabil bir telefon

• Hayla apple neden kepengi kapatmadi anlamis degili. Samsung varken baska markaya gerek yok bence

• iphone 5 in her geçen gün farklı bir efsanesi doğuyor. çıkartsalar da artık bizde rahatlasak.

• Arkadaşlar şu zamana kadar kullanmadığım telefon olmadı diyebilirim, teknolojiyi çok yakından takip eden biri olarak Galaxy serisi ile iponu kıyaslamalarınızı anlayamıyorum... Ben Galaxy S2 kullanıyorum bu arada... İpone kullanan arkadaşlara fanboyluk olarak gelebilir onları anlıyorum ama şurada şu teknolojı haberlerini okuyup da altına bir şey yazmamak için tam 4 aydır kendimi zor tutuyorum ama artık yazacağım yetti... Adroid kullanan arkadaşları ve İOS kullanan arkadaşları bu güne kadar hep bu tabirle ayırdım ve bence en doğru tez de bu; mesela yazılım tarafından örneklemek gerekirse autocad yada solid kullanan birisi olarak işim icabı güçlü donanımlar kullanan bir makine almam gerekiyor ve ben bir teknoloji markete gittim, görüntüsü şık ve en çok satanlar listesinde yer alan bir ürüne bayıldım ama ürünün özelliklerine baktığımda benim kullandığım programları karşılamayacak sistem gereksimlerine sahip bir cihaz olduğunu fark ettim sonra onu almaktan vazgeçip işime yarayacak başka modellere baktım, onun kadar havalı değil ama her işi hakkıyla yapıp beni kanser etmeyecek bir urun... İşte bu yuzden android üst segment cihazları kullanma nedenim bu ve diğer arkadaşlarında bu olduğuna inanıyorum... Başka bir deyişle hava atmayı değil de işimi görmek istediğim için aldığım cihazımı tam anlamıyla kullanıyorum ve çok da memnunum... Hee masanın üzerine koyduğumda belki sizin kadar havalı bir cihazım yok okey ama beim telefonumla yaşadığım radyo keyfim, muzik paylaşımlarım, her bağladığım bilgisayardan dosyalarıma erişimim, harici hard disk bağlayabilmem, usb bağlayabilmem vs bunlar bana yetiyor. Son olarak Turkcell TİM de bir bayan arkadaşımın da bana söylediği bir şeyi söylemek istiyorum ki bunu söyleme nedenimi hepiniz anlayacaksınız ama bazıları değişik uzuvlarıyla anlayacak ve saçma sapan yorumlar yazacak, İsmim Cem ve bana Cem şu TİM den içeri girdiğinde o kadar karizmatik görünüyorsun ki cebinde ki telefonun ipone olduğuna bahse girerim diye bir cümle kurdu... Bu da bana insanların neden ipone kullandığının açık göstergesi. Nıke ayakkabı giyip pantolonunun paçalarını ayakkabının içine sokan bir ülkede de bunları da çok görmüyorum, hepinize saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

Yanlış anlamayın da apple ve samsungu körü körüne savunan,karşısında ki insana değilde aptal bir alete daha çok değer veren ve bunu yaparkende vatanı savunuyormuş hissine kapanan arkadaşlar alayınız GERİZEKALIsınız. Not: Iphone 4s sahibiyim.Sakın biri çıkıpta -Aaa hem applea hemde samsunga laf atıyor kesin nokia vb cihaz kullanıyor demesin ağzımla güleceğim yer en son yerim olur. Saygılar..

öze ermişsin hacım ne diyelim,Allah bozmasın :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.