Şimdi Ara

Yeni iPod touch modeline ait olduğu iddia edilen kasa ve iPhone 5 kamera parçaları internete sızdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir ya herkes sidik yarışı peşinde. Sağından solundan iki laf işiten buraya yazıp arkasında durmuş. Tartışıcaksanız bir araştırın önce. Tek cümle bu tartışmanın sonu olur. Iphone un her modeli cıktığı zamandaki en iyi telefon olmuştur. Bu kadar basit. Şimdi tabi ki Samsung geçecek, Apple şu an fırtına öncesi sessizliği oynuyor ki hep oynadı. Apple asla bir ürünün çıkış tarihini vermez. Kendine en iyi verim verecek zamanda çıkartır ürününü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple şu an yaşıyorsa bu gizliliğindendir. Dokunmatik ekran teknolojisi yeni bulunduğunda firmalar anlaştılar. Firmaların ellerindeki tuşlu telefonlar bitene kadar dokunmatik ürünler çıkartılmayacaktır. Apple o dönemde batmak üzereydi. Batmanın eşiğindeyken Apple anlaşmayı bozacağını bildirdi ve önce Nokia, birkaç gün ardından iphone dokunmatik ürün çıkardılar. Apple öyle bir ürünü öyle bir zamanda çıkardı ki hem borçlarını kapadı hem de firmalarda tahta oturdu

• Hatırlarsınız iphone çıktıktan sonra nokia samsung falan tuşlularını bitiriyorlardı hala. N95 N96 falan. Sonuç olarak Apple ısini biraz şaşırtmacayla hallediyor olsa da işini biliyor arkadaşlar bunu kabullenelim. Samsung ve HTC iphoneyi geçti geçecek şu an. Apple de ürünü patlatır ve gene zirveye oturur. Şahsi görüşüm böyle. Herkesin kandili kutlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Hatırlarsınız iphone çıktıktan sonra nokia samsung falan tuşlularını bitiriyorlardı hala. N95 N96 falan. Sonuç olarak Apple ısini biraz şaşırtmacayla hallediyor olsa da işini biliyor arkadaşlar bunu kabullenelim. Samsung ve HTC iphoneyi geçti geçecek şu an. Apple de ürünü patlatır ve gene zirveye oturur. Şahsi görüşüm böyle. Herkesin kandili kutlu olsun.

ama herkesin bilmesi gereken bir şey var apple açık ara farkını yavaş yavaş kaybediyor. unutmayın boynuz kulağı geçer diye bir laf vardır ve bu laf android ios u geçtiğinde göreceksiniz insanlar biraz apple markası mantaklığını bıraksa bu süreç dahada kısalacaktır. iphone 5 in çok iyi olacağı ne malum? steve jobs artık yok! apple steve jobs suz en buyuk sınavını verecek iphone 5 ile bence.

• Fandroidler kosun bizler de sizi bekliyorduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

Yanlış anlamayın da apple ve samsungu körü körüne savunan,karşısında ki insana değilde aptal bir alete daha çok değer veren ve bunu yaparkende vatanı savunuyormuş hissine kapanan arkadaşlar alayınız GERİZEKALIsınız. Not: Iphone 4s sahibiyim.Sakın biri çıkıpta -Aaa hem applea hemde samsunga laf atıyor kesin nokia vb cihaz kullanıyor demesin ağzımla güleceğim yer en son yerim olur. Saygılar..

kardes sana katiliyor ve insanlarin sadece goruslerinin yazilmasi ve bunlarin herkezin kendi dusuncesi oldugu bilinmeli

• Aslında bu konuyu tartışmak bir hata. Ne olacağıni zaman gösterecek çünkü cidden çok karışık bir durum, kesin bir sonuç çikmiyor su an bilinenlerle. Ama şu an için s3 saymasak 4s hala zirvede.

• İlerleyen zamanlarda prototip bir barda unutulur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bir galaxy s3 değil

Evet bir galaxy s3 değil. Doğru söylüyorsun. Daha fazlası aslında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THIRST

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bir galaxy s3 değil

Evet bir galaxy s3 değil. Doğru söylüyorsun. Daha fazlası aslında...

5 sadece techno bricks olacak bu kadar basit...
  • Kim ne derse desinciler kadar bir halttan anlamayan kesim yok. Yav arkadaş şu yorumunun ne değeri var forum için?

Kim ne derse desin Samsung
    Kim ne derse desin Apple

Oldu balım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

Yanlış anlamayın da apple ve samsung'u körü körüne savunan,karşısında ki insana değilde aptal bir alete daha çok değer veren ve bunu yaparkende vatanı savunuyormuş hissine kapanan arkadaşlar alayınız GERİZEKALI'sınız.

Not: Iphone 4s sahibiyim.Sakın biri çıkıpta -Aaa hem apple'a hemde samsung'a laf atıyor kesin nokia vb cihaz kullanıyor demesin ağzımla güleceğim yer en son yerim olur.
    Saygılar..

Hep söylemek istemişimdir. Tercüman oldunuz . Teşekkürler .
  • Stabil olmadıktan sonra ne kadar harika bir donanımı olduğu pek önemli değil benim için, 3gdeki 4.21 bile bir androidden daha iyi çalışıyor. Fanboyluk yapmaya gerek yok, Samsung Androidi yüksek donanımlı cihazlarında tam olarak stabil hale getirmeye başladığında Samsung G3 vs iPhone karşılaştırması yapabiliriz ama Androidin şu anki durumuyla bu pek mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 25 Mayıs 2012; 2:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Stabil olmadıktan sonra ne kadar harika bir donanımı olduğu pek önemli değil benim için, 3gdeki 4.21 bile bir androidden daha stabil ve hızlı çalışıyor. Fanboyluk yapmaya gerek yok, Samsung Androidi yüksek donanımlı cihazlarında tam olarak stabil hale getirmeye başladığında Samsung G3 vs iPhone karşılaştırması yapabiliriz ama Androidin şu anki durumuyla bu pek mümkün gözükmüyor.

nasıl stabil değil? android stabil değil diyorsunda nesi stabil değil? + ios'ta ve WP'de kopyala yapıştır var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 25 Mayıs 2012; 2:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Stabil olmadıktan sonra ne kadar harika bir donanımı olduğu pek önemli değil benim için, 3gdeki 4.21 bile bir androidden daha stabil ve hızlı çalışıyor. Fanboyluk yapmaya gerek yok, Samsung Androidi yüksek donanımlı cihazlarında tam olarak stabil hale getirmeye başladığında Samsung G3 vs iPhone karşılaştırması yapabiliriz ama Androidin şu anki durumuyla bu pek mümkün gözükmüyor.

nasıl stabil değil? android stabil değil diyorsunda nesi stabil değil? + ios'ta ve WP'de kopyala yapıştır var mı?

Çok farklı donanıma çıkan bir işletim sistemi tabii ki stabil olmayacaktır, fazla kullanmadım ama evo 3d sürekli uygulamalardan attı ana sayfada kasmaya başladı, ben kullanmayı becerememiş de olabilirim androidle ilgili pek bilgim yok fakat ben bunları gözlemledim.

iOS'daki rahat kullanım ve stabiliteyi başka bir telefonda göremedim

Kopyala yapıştır derken? O olayın gelmesi sanıyorum iOS 4 e dayanıyor.

• o zaman var... işte o zaman işe yarar... bende wonder media wm8650 netbook var kasma yok uygulamadan atmasıda yok sayılır google maps atıyor...
  • Ben olmasaydım konu dinmişti ya. Benim yüzümden sidik yarışı coştu yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ben olmasaydım konu dinmişti ya. Benim yüzümden sidik yarışı coştu yine.

Hahah sende kendini nimetten saydın ya , seni sallayanmı var.

• Dış görünüşü bilemem ama 3 sene icinde bı sekreter gibi çalışacak asistan sistemini devreye sokacak Apple bir dost bir arkadas gibi duşunun siri alt yapı olabilir

• Apple donanım yönünden samsungla boy ölçüşemez. Adamlar peynir ekmek gibi elektronik ürün tasarlayıp üretiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.