Bildirim
Yeni ipod4 acilmiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hala yurtdışında mısın ? değilsen, belki kabloda sorun vardır başka kabloyla dene -
Malesef turkiyeye dondum. Fakat baska kablo denedik olmadi -
Ne kadar süre bekledin ben 3-4 dakika bekledim aletin şarj 0 ise 3-4 dk icinde açılması gerekiyor.
Apple kablolarını bulabileceğin bir yer varsa bir tane kablo al yeniden dene.
Ayrıcacihazi kutulu mu aldın yoksa 2.el mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: akcanil
Malesef turkiyeye dondum. Fakat baska kablo denedik olmadi
Galiba sorun kullandığın bilgisayarın USB portlarında başka bilgisayarda dene. -
Yurtdışından kutulu ve sıfır olarak aldım. Sarjda 1 saate kadar beklettim ama hiç bişe değişmedi. Ayırıca başka bilgisayar ve çalıştığından emin olduğumuz kabloylada denedik. Malesef açılmıyor. -
Home tuşunu ve üstteki sleep tuşunu aynı anda basılı tutun ekran bir kere beyazlayıp kararacaktır sonra bırakın belki kilitlenmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 23 Nisan 2012; 22:55:02 > -
Malesef hic enerji gelmiyor sanirim. Ilk alindiginda kendi icinde sarji olmasi gerekiyormu. En ufak bir calisma ibaresi alamadik henuz -
Yurtdışına dönmeyecekseniz icini açıp pilini yenisi ile değiştirmeyi deneyin. -
Hocam fatura varsa Bilkom 1 sene garanti veriyor. Yoksa da bir şansınızı deneyin. -
eger bilkom sifiriyla degistirirse ne ala, tamire girerse hic ugrasma yurtdisinda tanidigin varsa onun araciligiyla gonder zaten yurtdisinda sifiriyla degistirirler. -
Hocam ipodu ya da iphone'u usb portuna takinca bir sure bekliyorsunuz, ondan sonra enerji ve veri akışı oluyor. Bu yüzden bilgisayara baglamak yerine direk fişe takın, şarj edin, ardindan bilgisayara bağlayip, aleti gorene kadar bekleyin ve aktiflestirin cihazi.. Eger fise taktiktan 10 dakika sonra da home ya da power tuslarina basinca degisiklik olmuyorsa bilkoma götürün. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 26 Nisan 2012; 17:30:58 > -
Bilkom secenegini uygulamaktan baska cozum kalmadi sanirim. Diger turlu herseyi denememe ragmen enerji gelmedi cihaza. Tessekkurler. -
önce birkaç dakika prizden şarj edip sonra bilgisayardan etmeyi deneyin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- wifi ağına katılamadı
- apple değişim belgesi
- swap cihaz nedir
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X