Şimdi Ara

Yeni Irelia nasıl buldunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şahsen beğenmedim, zaten rito nun bu aman şampiyonu değiştirip zorlaştıralım politikasını hiç sevmiyorum resmen eski irelia oyundan silinmiş yerine başka bir şampiyon gelmiş çünkü q su hariç hiç bir benzerlik yok, eski pasifi olsun w su olsun e olsun basit ve güçlü yeteneklerdi ama şimdi o stun tutturmak o kadar zor olacak ki dibine girildiğinizde bile dodgelayabilecek şampiyonlar var pbe de oynama fırsatı buldum ama bence zevksiz, özlicem seni basit, tek atan, 2sn stun, buz popolu orijinal irelia abla. RIP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buz popolu irelia

Aynen ben de sadece yapılan görsel değişikliği beğendim skilleri çöp olmuş

• oyuna yeni bir mekanik eklendi denebilir e mekaniği gerçekten kullanması zevkli ve şaşırtıcı hareketler yapılabiliyor. ultu zaten eski ultuna nazaran çok daha kullanılası bir skill olmuş . W nun yerinde kitlemesi kendini biraz riskli ama iyi kullanıldığınıda (full build bir assassine karşı diyelim ) çok iyi avantajlar elde edebiliyor. q değişmemiş zaten. toplamda bence eskiye göre çok daha iyi bir kiti var . oyuna yeni mekanik gelmesini her zaman savundum ve rito uzun zamandır ilk defa başarılı bir iş yapıyor denebilir .
  • bence sadece modeli ve skill animasyonları değişmeliydi
  • EF-SA-NE
  • Rito nerdeyse her zaman relaunch işini rework'e göre daha iyi yapıyor. Ben sadece normal saldırılarından rahatsız oldum.

Ve ultisi ilerleyen zamanda thresh gibi sadece bir kişiye etki edecek şekilde değiştirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 21 Mart 2018; 21:52:39 >
  • Buz popolu irelianın splash artını değiştirirlerse orayı yıkarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asiri basitti hero. Mekanik sahibi hale getirilmesi guzel olmus, ultisi ve e si baya hos

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Buz popolu irelianın splash artını değiştirirlerse orayı yıkarlar.

Yeni hali şu.

Yeni Irelia nasıl buldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.