Şu anki işlemcim, Intel Celeron 1.8Ghz kötü bir işlemci. Hem uygun fiyata hem de iyi bir işlemci almak istiyorum.
-AMD mi alayım INTEL mi?? -Hangi marka ise o markanın modeli?? -Benim anakart kaldırır mı??(Asus P5VD2MXSE) -Ne için kullanıcaksın diye sorarsanız daha çok oyun ağırlıklı.
Anakart kaldırmıyorsa anakart da tavsiye edin :D... Konunun bir kısmı yanlış yere olabilir ama...
Yardımlarınızı bekliyorum.
oyun için amd athlon x2 7850 öneririm fiyat performans ürünüdür. ancak tabiki yeni anakart ta alman lazım yine amd 780-790 çipsetli bir kart seçmelisin.
buna istinaden ram ve ekran kartı psu gerekir. diğer bilşenleride yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
fiyat performans istiyosan INTEL Pentium DualCore E6300 2.80GHz 1066mhz fsb tavsiyemdir öyle uçuk kaçık bişey bakmana gerek yok dual corelar arasında en iyisidir amd kullanmadım o yüzden yorum yapmıycam fakat alsaydım ve ekonomik düşünseydim ilk tercihim bu cpu olurdu
1- Maalesef anakartınızda güncel 45nm işlemci desteği bulunmuyor, buna karşın e2200 tarzı işlemcileri destekliyor ve böyle bir işlemci alıp hızaşırtarak tatmin edici performans alabilirsiniz.
2- anakartınız toplamda 2 ram slotu ile 2gb ram desteğine sahip. Elinizdeki ramleri satarak yerine 2 tane 1 gb olmak üzere toplamda 2gb ram alabilirsiniz.
3- Ekran kartınız güncel bir çok oyunda istediğiniz performansı sağlamaktan uzak maalesef. Bunun yerine de forumun 2. el bölümünden 8600GT sonic alıp şimdieki sisteminize göre daha iyi bir sistem sahibi olabilirsiniz.
Destek için teşekkür ederim.
Anakart tavsiyelerinizi de alabilirsem?
anakart da değişceksen phenom II serisine geç, bayağı övüyorlar, performansına göre fiyatı da uygun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme