Şimdi Ara

Yeni İşlemci Alıcam??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki işlemcim, Intel Celeron 1.8Ghz kötü bir işlemci. Hem uygun fiyata hem de iyi bir işlemci almak istiyorum.

-AMD mi alayım INTEL mi??
    -Hangi marka ise o markanın modeli??
    -Benim anakart kaldırır mı??(Asus P5VD2MXSE)
    -Ne için kullanıcaksın diye sorarsanız daha çok oyun ağırlıklı.

Anakart kaldırmıyorsa anakart da tavsiye edin :D... Konunun bir kısmı yanlış yere olabilir ama...

Yardımlarınızı bekliyorum.

• oyun için amd athlon x2 7850 öneririm fiyat performans ürünüdür. ancak tabiki yeni anakart ta alman lazım yine amd 780-790 çipsetli bir kart seçmelisin.

buna istinaden ram ve ekran kartı psu gerekir. diğer bilşenleride yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
  • nVidia GeForce 8500 GT Ekran Kartı
    512x2=1024 MB Kingston Ram
    Asus P5VD2MXSE anakart.

bunlar..
  • fiyat performans istiyosan INTEL Pentium DualCore E6300 2.80GHz 1066mhz fsb tavsiyemdir öyle uçuk kaçık bişey bakmana gerek yok dual corelar arasında en iyisidir amd kullanmadım o yüzden yorum yapmıycam fakat alsaydım ve ekonomik düşünseydim ilk tercihim bu cpu olurdu
  • 1- Maalesef anakartınızda güncel 45nm işlemci desteği bulunmuyor, buna karşın e2200 tarzı işlemcileri destekliyor ve böyle bir işlemci alıp hızaşırtarak tatmin edici performans alabilirsiniz.

2- anakartınız toplamda 2 ram slotu ile 2gb ram desteğine sahip. Elinizdeki ramleri satarak yerine 2 tane 1 gb olmak üzere toplamda 2gb ram alabilirsiniz.

3- Ekran kartınız güncel bir çok oyunda istediğiniz performansı sağlamaktan uzak maalesef. Bunun yerine de forumun 2. el bölümünden 8600GT sonic alıp şimdieki sisteminize göre daha iyi bir sistem sahibi olabilirsiniz.
  • Destek için teşekkür ederim.

Anakart tavsiyelerinizi de alabilirsem?
  • anakart da değişceksen phenom II serisine geç, bayağı övüyorlar, performansına göre fiyatı da uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.