Şimdi Ara

Yeni İşletim Sistemi Alıcağım Yorumları Bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya ilgili yorumları bekliyorum,devam,
  • Yorumları bekliyorum.,
  • Yorum bekleniyor.
  • 8320 alıp maliyeti düşürebilirsin
    Anakrt olarak
    GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart tercih edilebilir. 266 tl (100 tlavantajlı)
    1600 MHZ ramler işini görür boşuna fazla para verme... 183 tl (10 tl avantajlı)
    7870xt genel oalrak sıkıntılı bir kart 10 kartın 7-8 inde coilwhine var o yoksa ısınma sorunu var 29 cm lik kart bildiğim kadarıyla...
    Güçkaynagıda tek ekran akrtı kullacaksan okadar yüksek bişeye ihtiyacın yok
    bu işini çokrahat görür...
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx 209,26 TL (170 tl avantaj)

290 liran cepte kalıyor onunlada yeni bir kasa yada ekran kartının modelini yükselte bilirisn...

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

8320 alıp maliyeti düşürebilirsin
    Anakrt olarak
    GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart tercih edilebilir. 266 tl (100 tlavantajlı)
    1600 MHZ ramler işini görür boşuna fazla para verme... 183 tl (10 tl avantajlı)
    7870xt genel oalrak sıkıntılı bir kart 10 kartın 7-8 inde coilwhine var o yoksa ısınma sorunu var 29 cm lik kart bildiğim kadarıyla...
    Güçkaynagıda tek ekran akrtı kullacaksan okadar yüksek bişeye ihtiyacın yok
    bu işini çokrahat görür...
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx 209,26 TL (170 tl avantaj)

290 liran cepte kalıyor onunlada yeni bir kasa yada ekran kartının modelini yükselte bilirisn...

Önerilerin icin tesekkurler.,

• Yorumun icin tesekkurler,yorum bekleniyor.
  • Konu güncellenmistir,yorumlar bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reey34

Konu güncellenmistir,yorumlar bekleniyor.

En son almaya karar verdiğin sistemi komple yaz, tekrar değerlendirelim kardeşim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

En son almaya karar verdiğin sistemi komple yaz, tekrar değerlendirelim kardeşim:)

Şuanda sistem günceldir.,
  • quote:

Öncelikle tüm donanimhaber ailesine merhaba direk konuya geciyorum öncelikle suanda bilgisayarımın özellikleri buyrun ;

Yeni İşletim Sistemi Alıcağım Yorumları Bekliyorum

CPU-z GPU-z Resimleri

Güç Kaynağı Bilgileri

Casper
    Model : WIN-400PS
    Max. OUTPUT POWER IS 400W

Gördügünüz gibi suandaki bilgisayarımın özellikleri bunlar e haliyle cok kötü yeni alacagım isletim sistemimdeki donanımlar ise bunlar:

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

COOLER MASTER HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Birde kasa alacam ama suanda kasada kararsızım,bu mekanizmaların sıgacagı birsey istiyorum.
    Ve ayrıca yeni kasa alacagımdan güc kayngı almıycam alacagım kasanın güc kaynagı iyi çok
    ses cıkartmayan bişey önerisi olan varmı?

Bu malzemeleri alcam bunlar beni 5 sene idare etsin baska bir sey istemiyorum acıkcası
    yeni alacagım donanımlar bunlar nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum.Sağlam bir
    oyun bilgisayarı olusturmak istiyorum konusma programı+oyun+video kaydetme
    tarzı şeylerde kasmıycak bir bilgisayar olurmu,benı uzun süre idare eder mi?

Anakartta fazla uçmuşsun CF yapmayacaksan son derece gereksiz alırsın ASUS M5A97 EVO R2.0 güzel anakart süper O.C potansiyeli var yaparsın O.C yi artan parayıda 7870xt nin üstüne koyar 7950 YADA GTX 670 v.s alabilirsin.KASA OLARAKTA XIGMATEK TALON BLACK EDİTİON 80PLUS VECTOR 750W KASA TAVSİYE EDERİM.
    SİLVER SERTİFİKALI MODÜLER PSU VAR SON DERECE SESSİZ VE GENİŞ İÇ HACMİNE SAHİP 400R DAN DAHA GENİŞ.

• Öneri icin tesekkurler,yorumlar bekleniyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Şuanda sistem günceldir.,

Sistemi oyun için alacaksan işlemciyi 8320, anakartı ASUS M5A97 EVO R2.0 ya da Gigabyte 990XA-UD3 yaparak, ekran kartını yükseltebilirsin..

Kasa olarak şunu önerebilirim sana:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cww-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67828

• Yorum icin tesekkurler,yorumlar bekleniyor.
  • Yorum bekleniyor.,
  • Yorum bekleniyor,
  • Konu tekrardan güncellenmistir,yorumlar bekleniyor.
  • Konu yine güncellendi,en güncel yorumlar bekleniyor :D
  • quote:

Konu yine güncellendi,en güncel yorumlar bekleniyor :D

İşlemciyi düşür, 8320 yeterlidir, artan parayla anakartı yükselt.. Şundan aşağı anakart alma bu sisteme:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-evo-r20-m5a97-evo-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62236

Bir daha söylemem, son uyarım bu..

• Yine güncelledim,yorumlar yorumlar :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.