Şimdi Ara

Yeni İşletim Sistemi Alıcağım Yorumları Bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Reey34

Konu yine güncellendi,en güncel yorumlar bekleniyor :D

İşlemciyi düşür, 8320 yeterlidir, artan parayla anakartı yükselt.. Şundan aşağı anakart alma bu sisteme:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-evo-r20-m5a97-evo-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62236

Bir daha söylemem, son uyarım bu..

Bu anakartta gereksiz olmuş açıkçası hocam çünkü arkadaş O.C yapmayacağını söyledi bana o yüzden Evo YADA gerek yok ASUS M5A97 R2.0 yeterlidir.

• Yine güncelledim., :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

Bu anakartta gereksiz olmuş açıkçası hocam çünkü arkadaş O.C yapmayacağını söyledi bana o yüzden Evo YADA gerek yok ASUS M5A97 R2.0 yeterlidir.

Maalesef aynı fikirde değilim kardeşim.. Öneri gayet mantıklı bence, çünkü arkadaş sistemi değiştirmeden 5 - 6 sene kullanmayı düşünüyor.. Yani istemese de zamanla sistem teklemeye başlayınca OC yapacaktır.. işte o zaman EVO gibi güzel bir anakart, bulunmaz nimet olacaktır.. Ayrıca 2300 - 2500 liralık sisteme zaten ben hiç bir zaman 250 liradan aşağı anakart önermem, her ürün yeterli ve dengeli olmalıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

Maalesef aynı fikirde değilim kardeşim.. Öneri gayet mantıklı bence, çünkü arkadaş sistemi değiştirmeden 5 - 6 sene kullanmayı düşünüyor.. Yani istemese de zamanla sistem teklemeye başlayınca OC yapacaktır.. işte o zaman EVO gibi güzel bir anakart, bulunmaz nimet olacaktır.. Ayrıca 2300 - 2500 liralık sisteme zaten ben hiç bir zaman 250 liradan aşağı anakart önermem, her ürün yeterli ve dengeli olmalıdır..

Bak katılıyorum O.C yapıcak olsa tamam ama adam diyor ki ben O.C den anlamam hiç de yapmadım bundan sonrada yapmam diyen bir adama EVO önermek parasını israf etmesidir bana göre.Bu anakart kendinden bir miktar o.c de yapıyor hem.O.C ile işi olmayacak adama evo önermek mantıksız bence.

• Eğer Angelmax'ın dedigi gibi ilerde teklemeye baslarsa ocyi öğrenir veya birine yaptırırım eğer
    denkleştiricekse senın önerdiğini alacagımla
  • En güncel hali budur bu sistemi alıyorum sizce nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.