Bu anakartta gereksiz olmuş açıkçası hocam çünkü arkadaş O.C yapmayacağını söyledi bana o yüzden Evo YADA gerek yok ASUS M5A97 R2.0 yeterlidir.
Yine güncelledim., :S
quote:
Orijinalden alıntı: Sgns12
Bu anakartta gereksiz olmuş açıkçası hocam çünkü arkadaş O.C yapmayacağını söyledi bana o yüzden Evo YADA gerek yok ASUS M5A97 R2.0 yeterlidir.
Maalesef aynı fikirde değilim kardeşim.. Öneri gayet mantıklı bence, çünkü arkadaş sistemi değiştirmeden 5 - 6 sene kullanmayı düşünüyor.. Yani istemese de zamanla sistem teklemeye başlayınca OC yapacaktır.. işte o zaman EVO gibi güzel bir anakart, bulunmaz nimet olacaktır.. Ayrıca 2300 - 2500 liralık sisteme zaten ben hiç bir zaman 250 liradan aşağı anakart önermem, her ürün yeterli ve dengeli olmalıdır..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Orijinalden alıntı: Sgns12
Maalesef aynı fikirde değilim kardeşim.. Öneri gayet mantıklı bence, çünkü arkadaş sistemi değiştirmeden 5 - 6 sene kullanmayı düşünüyor.. Yani istemese de zamanla sistem teklemeye başlayınca OC yapacaktır.. işte o zaman EVO gibi güzel bir anakart, bulunmaz nimet olacaktır.. Ayrıca 2300 - 2500 liralık sisteme zaten ben hiç bir zaman 250 liradan aşağı anakart önermem, her ürün yeterli ve dengeli olmalıdır..
Bak katılıyorum O.C yapıcak olsa tamam ama adam diyor ki ben O.C den anlamam hiç de yapmadım bundan sonrada yapmam diyen bir adama EVO önermek parasını israf etmesidir bana göre.Bu anakart kendinden bir miktar o.c de yapıyor hem.O.C ile işi olmayacak adama evo önermek mantıksız bence.
Eğer Angelmax'ın dedigi gibi ilerde teklemeye baslarsa ocyi öğrenir veya birine yaptırırım eğer denkleştiricekse senın önerdiğini alacagımla
En güncel hali budur bu sistemi alıyorum sizce nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme