|
Yeni JAECOO 5 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Chery'nin ultra lüks premium markası . Kesinlikle çok şık ve kaslı duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karton kutu gibi araba, hiç tip yok.
şoplu resimlerde albenisi var gibi ama canlı görünce veya şopsuz fotoğrafları internette görünce bişeye benzemiyor, boş karton kutu hissi veriyor.
cherry bari omoda 5 i sportif yaptı da tiggo 7-8 gibi dümdüz değil. bunlar da aynı yapmış diğerleriyle.
-
Evet gerçeğini gördüğümde bende aşırı beğenmedim. Resimler biraz aldatıcı. Tamam fiyatı falan ucuz da (nispeten) ama resimlerdeki gibi bir güzellik beklemeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni arabalara şu eski kapı kolu hiç yakışmıyor sanki yarım yeni hissi veriyor araca
-
pek olmamis gibi duruyor bu sefer.
-
aks mesafesi çok golf kadar :)
-
Şu fotoda başka bir aracın üstüne kasa konmuş gibi bir görüntü var, acayip ortantısız bir tasarım. Tekerleklerin konumu ve boyutu da sıkıntılı duruyor
Ek gümrük vergilerinden kurtulsa da rahat rahat alabilsek şu araçları
Herkesin fikrine saygı duyarım ama benim bindiğim arabanın şekli düzgün olacak.Tipsiz araba sevmiyorum ve bu jaecoo nun tasarımları bana çok itici geliyor.
Jaeco 7 bundan daha şık ve 30K civarında fiyatlandırma olmamış pek
-
Süslü chery , lüks diye tanıttığı araçta 4x4 seçeneği bile yok
Şu tablet ekran işini halletmişler gibi. Piyasadaki birçok rakibinden daha şık ama bu yeni model göze pek hitap etmiyor gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lexus, İnfiniti ve Genesis bundan daha iyi asla onların yerini tutmaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Chery'nin ultra lüks premium markası . Kesinlikle çok şık ve kaslı duruyor
|
karton kutu gibi araba, hiç tip yok. şoplu resimlerde albenisi var gibi ama canlı görünce veya şopsuz fotoğrafları internette görünce bişeye benzemiyor, boş karton kutu hissi veriyor. cherry bari omoda 5 i sportif yaptı da tiggo 7-8 gibi dümdüz değil. bunlar da aynı yapmış diğerleriyle. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X