Şimdi Ara

yeni jetta bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlarımı sunarım.yeni jetta 1.4 tsi 160 highline donanım bir jetta satın almak istiyorum..dün bir kaç yer dolaştım ama zar zor zaman ayıran satış temsilcilerinden ancak temmuz gibi alabileceğimi öğrendim..bu versiyona bir kaç opsiyon eklettirdim navigasyon bi-xenon far ve geri dönüş kamerası bana 80000 fiyat verdiler sizce nasıl..ayrıca satış temsilcisi navigasyonu kötüler gibi konuştu vallahi satmaktan çok satmamak üzere orada duruyor gibiler..sonradan katalogdan bakınca 2 navigasyon olduğunu gördum rns510 ve rns 315.. navigasyona 2500 lira dedi ama hangisi için bilmiyorum..bu navigasyonlar için fikriniz nedir..başka bir yerde taktırılabilinir mi sonradan garantisine bişi olur mu?ayrıca usb girişleri de olmaması canımı sıktı..bunun dışında bu araba için tavsiye edeceğiniz opsiyonlar ve bunların fiyat listesine ulaşabilecegim bir yer var mıdır?..teşekkür ederim..

• Jettaya bu kadar para vermeniz bence yazık olur. Yeni passatı incelediniz mi? Komşum 1.4 TSI comfortline aldı. Birkaç donanım ekletmiş. 89.000 e aldı. 80 jettaya vereceğinize normal comfortline ı 82 ye alabilirsiniz. Konfor ve iç mekan malzeme kalitesi olarak jettadan kat be kat üstün bir araç.

Yalnız motor benim için önemli illa 160 hp. olsun derseniz orasını bilemem. İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peace76 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1.2 jetta aldim 58 e 3 haftaya gelcek

ama 80.000 para verecek olsam kesinlikle 1.4 passat comfort almaya calisrdim hocam

• Jetta da konfigrasyon sırasında eklenen navigasyon RNS315. satmamaya çalışmak istemesini anlıyorum. çünkü fiyatı kadar ederi olan bir cihaz değil. onun yerine Zenec 2015 çok çok daha iyi bir cihaz. hem bluetooth ve USB de oluyor araçta zenec taktırınca. ben taktırmadım. bayiden bilgi aldım bu şekilde. yanlışım varsa kullananlar düzeltsin. ama tanıtımlarda bile gösteriyordu zenec. Zenec i vw servisler garantiyi bozmadan takıyorlar. 3900 tl fiyat almıştım herşey montaj dahil.

geri görüş kamerasını şahsen gereksiz görüyorum. yada az gerekli diyeyim. Çünkü konsoldaki ekranda dijital olarak gayet yeterli bir park mesafe animasyonu var. bahsettiğiniz opsiyonlar olmadan 70000 tl ye çekebilirsiniz o aracı bence. Bi-Xenon'a yorum yapmamam. tamamen zevk ve konfor meselesi.

RNS 315 kullanım tanıtımı.

asla yeni nesil bir araç sistemi değil. tavsiye etmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=sqxAwpEma2Y

• Hocam herkese jettayi kotuleyip passati ovmussun higline Jetta 1.4 160 ps anahtarsiz calistirma 75 bin tl ayrica turkiyede Passattan daha cok jetta satiyor arastirabilirsiniz Passat jetta ile kiyaslanacak bir araba degil çunku segmenti degil Passatta trenline bombos hic bisey yok Iyi bir passata binmek icin ortalama 90 bin tl lazim Jettayi gelip burda kötülemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrknTscı -- 20 Mart 2015; 21:48:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.