Arkadaşlar kardeşimin bilgisayarına yeni kablo internet bağlantısı aldık.(adsl portu yoktu tahmin edersiniz) Bağlantıyı yapmaya gelenler sadece modemi kurup gitmiş bilgisayarı açamadıklarından windowsda herhangi bir ayar yapmamışlar(bilgisayarı aldığımız yer password koymuş açılışa o anda evde olan babamda passwordü bilmediğinden açamamışlar bilgisayarı) bağlantı yavaş ötesi 2 kb la zor download ediyor, sayfa açması bazen 30 saniye sürüyor, virüs yok bilgisayarda acaba yapılmamış bir ayarmı var? biraz önce firewall kurdum belki bant genişliğini kullanan birşeyler vardır diye svchost brainfuckscrew.cjb.net diye biryere bağlanmaya çalıştı,4 5 tane daha şeyi blockladım şu an daha bir hızlı ama bu gecenin 3 olmasıylada alakalı olabilir tabi modem netmaster cme075 modeli önerisi olan??????????????
bence hemen teknik elemanları cagırın. sanırım biraz bastan savma bir iş cıkarmışlar...
BOŞ BİR EXPLORER SAYFASI AÇ ADRES KISMINA 192.168.100.1 YAZ MODEMİN İÇİNE GİRECEKSİN. ORADAN SEVİYELERE BAK. U.POWER - SNR - DPOWER .BİRDE 212.156.2.70 E PİNG AT PİNG SÜRELERİNE BAK NORMALİ 9-35 ARASINDA OLMALI VE TİMEOUT ÇOK AZ OLMALI. BİR SÜRE PİNG ATTIKTAN SONRA CTRL+C YAP İSTATİSTİKLERİ GÖR. GEREKİRSE TELİMİ VERİRİM ARA YARDIMCI OLABİLİRİM.
exline ve surfer cevaplar için teşekkürler sorunu çözdüm sanırım nortonun tespit edemediği benim farkettiğim bir virüsü silmemle(görev yöneticisinde svchhost olarak görünen bir virüs dikkatinizi çekiyorum bir h fazla) ve firewall yardımıyla net birden hızlandı şu anda ttnet hız ölçme sayfasında 128 lik bağlantı 97.6 görünüyor ki sanırım bu normal dl 12 görünüyor virüs ve firewall dan önce dl 4 tü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme