Şimdi Ara

Yeni Kablosuz ADSL Modem Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir adsl kablosuz modem alacağım fakat karar veremedim hangisinden alıyım sizce?

Aşağıdakilerden başka öneriniz varsa lütfe yazın..

AIRTIES R211
    3COM 3CRWDR100A-72
    ZYXEL PRESTIGE 2602R VOIP ROUTER ADSL2/2+ MODEM
    Asus WL-600GM
    UsroBOTICS > USR9108 Wireless

Bu arada sinyal seviyesi (kapsama alanı) çok önemli.

• fiyat performans istersen 3com
  • merhaba,

USR9108 Wireless bundan iki tane kurdum ayarlarını yap sonra modemi unut oyle soyleleyim. Evde Zyxel var surekli down oluyor reset istiyor bilmem ne.Eve de bundan almayi dusunuyorum. Dİger modelleri kullanmadigim icin yorum yapmayacagim.

kolay gelsin
  • Zyxell 660HW T1 V2 kullanıyorum. Rezalet. Reset atıp duruyor.
    Daha pahalı modellerinde de sorunlar çıktığını gördüm. Eski kalitesi yok yada buraya gelen modellerde iş yok.
    9108 iyidir. Print server olayı da işe yarar bir fonksyon destekleyen printerınız varsa. Ayrıca anteni de değişebilir. Wireless sinyali yeterli gelmezse daha yüksek kapasiteli anten takabilirsiniz.

Diğer modemleri kullanmadım ama bu genelde ne kadar para verirseniz okadar az sorun yaşarsınız.
  • Airties rt 205 kullanıyorum bayadır memnunum.Tavsiye ederim.unutmadan hoşuma gitmeyen eksi yanı bilg. her açıldığında ''Airties Rt-205 ile internete bağlandınız'' diye baloncuk çıkıyor..Eski hizmet programını kurdum sorunu çözdüm.Gerçi sorun da denemez ama kuruntuluyum napim..
  • İlginiz için hepinize teşekkür ederim..

USR tecrübesiyle öne çıkıyor gibi geldi.Ama 3com için yapılan yorumlar da fena değil.AirTies in kapsama alanı düşükmüş sanırım..
  • Türkiye de en iyi hizmeti almak ve türk mühendislerin ürettiği, teknik servisinin türkiyede olduğu ve arızalandığı zaman maksimum bir hafta içinde ücretsiz olarak arızanın giderilmesini sağlayan , 7/24 çağrı desteği almak istiyorsan AİRTİES 'i seçmelisin. Gerisi yalan.... Teşekkürler......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USR modemleri çok kalitelidir yerinde olsam onu tercih ederdim
  •  Yeni Kablosuz ADSL Modem Önerileriniz?

Bende USRobotics 9111 modelini aldım ve biraz önce kurdum. Aslında USR9108 modelini aramıştım ama hiçbir yerde bulamadım. Fiyat olarak hesaplı ve oldukça kolay kuruluyor, memnunum şu anda hiç kesinti olmadı. Tek port yeterli geliyorsa benim gibi bu modemi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 14 Ocak 2008; 14:19:21 >
  • EXA bilgisayarda 3com un 4 portlu gayet güzel bi modemi var tavsiye ederim bende onu alıcam inşallah
  • USRobotics 9111 lerden şirkete aldık,fiyat performans düzeyi çok iyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Yeni Kablosuz ADSL Modem Önerileriniz?

Bende USRobotics 9111 modelini aldım ve biraz önce kurdum. Aslında USR9108 modelini aramıştım ama hiçbir yerde bulamadım. Fiyat olarak hesaplı ve oldukça kolay kuruluyor, memnunum şu anda hiç kesinti olmadı. Tek port yeterli geliyorsa benim gibi bu modemi alabilirsin.

hayırlı olsun güzel modem

• kolay gele
  • rider30: pm atmayı denedim fakat beceremedim ve inşallah buradan sana ulaşabilirim.

Bende de USRobotics 9111 var ve 4-5 aydır elktrik kesintileri haricinde kapatmadım, çatır çatırda çalışıyodu ta ki kendime bir laptop alana kadar.Acer 5720G aldım ve ilk 2 hafta internet sorunu yaşamdan sürekli bağlanabildim.fakar 2 gundur wireless sorunu yaşamaktayım ;

Modemin normal Eth. kablosu ile internete bağlanabiliyorum (yerel ve internet) fakat wireless ile (yerel ağ) olarak bağlanıyor.

bu sorunu bi türlü aşamdım. yardım edebilecek olan varsa fikrini palaşsın. bekliyorum....
  • bende 3com officeconnect var hem 4 portlu hemde isinma kopma vs vs sorunlari yok .Airties çin mali , usr de isinma ve kopma sorunlarindan bahsediliyor.Airties güzel bir modemdir belki ama fazla para vermeyi deycek bir modem degil cok kaliteli modem arayanlar linksys alsin en iyisi o modem de ne de olsa cisco var arkadasinda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

USR modemleri çok kalitelidir yerinde olsam onu tercih ederdim

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.