Şimdi Ara

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.126
Cevap
103
Favori
157.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En kısa zamanda değerlendirmesini yaparım hocam.

• Merhaba, tanay çay kullanan var mı, önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi çay olursa olsun bugüne kadar demlediğim tüm çaylarda şebeke suyu ile demlenen çay hep daha lezzetli olmuştur. Tabi şebeke suyunun temizliğinden eminseniz demleyin. Demlik farkı muhakkak oluyordur fakat benim bugüne kadar içtiğim en iyi çay çinko demlikten içtiğimdi. Kesin böyledir demiyorum iddia etmiyorum. Sadece kendi deneyimim ve damak tadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengizkaya C kullanıcısına yanıt

hangisini önerirsiniz

• Ben çayı semaverde demliyorum. Porselen demlikle ocakta demlenmiş çaya göre kat be kat iyi oluyor. Demlik porselen de olsa çelik de olsa tat çok güzel oluyor.

• paramparca kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu çayı denemeyi düşünüyorum fakat fiyat baya pahalı geldi bana. 5 kg paket 350 tl hadi 70 tl kilosu fakat 1 kg lık başka bir paket yapmışlar kg 90 tl. 5 kg alsam begenmezsem çayı ne yapacağım. 1 kg deneyeceğiz mecburen o da 90 tl.
    Firmanın yetkilisi ile görüştüm aslında bu hançay satılmış. Narkar Çay diye bir firma almış. Anladığım kadarı ile aynı kalite devam ettiriliyor. Narkar Çay önceden de onlara çayı biz veriyorduk dedi. Firma yetkilisi Narkar Gold çayımızı öneririm muhakkak deneyin dedi fakat internette satış yok. Bizi arayip tedarik edebilirsiniz dedi.Onuda denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thephysicist45 -- 27 Mart 2022; 14:46:29 >
  • firmanın kendine özel mayıs çayı vardır bunu önermeyip gold çay öneriyorsa alayı sahtekardır

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Merhaba Yener Bey, aslında aramızda şöyle bir konuşma geçti onu da ekleyeyim. Benim babamın kahvehanesi var. 40 yıldır Çaykur Çay çiçeği kullanıyor fakat malum meselelerden dolayı bir arayış icindeyiz. Narkar gold çayı kahvehane için önerdi aslında. Firma adına bir kötü görüş oluşturmayalım diye eklemek istedim. Kötülemek çok kolay ama eğer gerçekten bir emek varsa ortada bunuda basit bir kaç sözle heba etmemek gerekir diye düşünüyorum.

Livane çiçeğini öneririm hocam.

• cengizkaya C kullanıcısına yanıt

15 Paket aldım tadı kokusu ve berraklığı inşallah iyidir bayrama kadar şehir dışındayım bayramda yorumu atarım

https://hopacay.org/urun/hopa-cay/hopa-cay-livane-cicegi-paket-500-gr/

bu siteden aldım fakat siparişlerim görünmüyor ve üye olamıyorsun

Maille sipariş ve kargo konusunda bilgilendirme yapıyorlar. Ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Hocam eynesil export çayı deneyebilirsiniz 2kg içimizimdir yumuşak içimli aromalı güzel çaydır

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Eynesillerin her çeşidinden alıp denedim. Kızıl büyüye döndüm yine.

İlk fırsatta deniyeceğimYeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR 

• lipton earl grey e alternatif bir çay önerisi varmı lipton çaya artık ne yaptıysa bergamot tadı vermiyor.

Kızılbüyü geçen dönem daha iyi gibiydi ama yine de onu kullanıyorum. İstikrar iyi, tozlu olsa da.

• AirJET A kullanıcısına yanıt
    Bergamot tozlu çayımız yok sanırım. Aromayı sprey ile sıkıyorlar çaya tamam. Beta Tea bergamot rüyası fena değil.

• Alice çayını deneyen var mı, çok övdüler?

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Bir şey tutulunca bozuyorlar mı napıyorlar anlamıyorum.

Olabiliyor hocam. Kızılbüyüyü kakule ve Halep seylan ile harmanlayınca şerbet gibi çay oluyor, ahali seviyor.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.