Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (43. sayfa)
-
-
ben dayanamayıp aldım 12 li paketi daha ucuza geliyor (kg su 54 tl )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ocak 2022; 20:56:30 > -
Aman yüzbaşı naptın öyle sen boş çay almazsın benimde verilmiş kargoya bugün 2 paket.. -
-
Demek bunda karar kıldınız. Ben de yoluma Ahlan ile devam ediyorum. Bunu da merak ettim. -
Ahlan iyi değil iade ettim ben burda anpa markete aşırı vasat Bi çay.. -
e-çerez'den almıştım ben. Aroması hoştu. Ahlan pekoe idi. -
Aynen kandığım doğru kutulu olması kanmam da büyük rol oynadı çaykurun kutulu çayları genelde hep iyi çıkar bende o hesap sazan gibi atladım yorumlar da çok iyi muhteşem böyle çay içmedik gibi şeyler okuyunca tamam dedim meğer adamlar eğer gerçekse hayatlarında ilk kez çay görmüş
Üretim tarihi haziran yazıyor mayıs çayı değil midir bu yoksa eski çayları haziran da paketleyip satıyorlar mı
bu çayın her yeri mayıs olsa kaç yazar
-
Ümraniye sembol ocakbaşına bir uğrayıp çayını içmenizi tavsiye ederim.. -
Arkadaşlar, ülkemizde gerçek bergamot tozuyla yapılmış bir çay var mı? Aroma değil de gerçek bergamotlu. İthaller de çok pahalı. Bergamot kabuğu alıp koyunca olmuyor bir türlü. -
KEIFI Özel Siyah Çay
🔴 Tadı : 10 üzerinden 7
🔴 Kokusu : 10 üzerinden 6,5
🔴 Yumuşaklık : 10 üzerinden 7
🔴 Çayda Berraklık, Parlaklık ve Renk : 10 üzerinden 9
🔴 30. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 7
🔴 60. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 6
🔴 Toz Miktarı : 10 üzerinden 5 (daha önce içtiğim için biliyorum çay yaprakları küçülmüş tozdan değil toz olsa çay bulanık olur )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Şubat 2022; 20:29:10 >
-
Kesinlikle 65 TL edecek çay değil vav bu farklıymış demedim bende canıı yiyim Halep ve Latif çayın bizim yerli çayların alayı foss..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 27 Ocak 2022; 21:22:12 > -
Hocam Halep seylandı, Latif çay nasıl? -
kötü değil kokusu ve rengi güzel işyerinde çaykur çay alıyorlar onu içince KEIFI çok çok daha iyi puanlamayı değiştirdim
Bence bunlar çay değil boya böyle çay rengi mi olur kola mı içiyorsun çay mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Ocak 2022; 22:31:8 > -
Yok hocam o resimlerde dem rengi alakasız asla öyle değil rengi 😄 bende şaşırdım -
Latif çayda seylan çayı 👍 -
El-Ruha tecrübeleriniz nasıl arkadaşlar? -
El ruha son 1 yıldır fena bozdu çaylarını eskiden aralıksız 2 yıl kullanmış tecrübeme göre yazıyorum.. -
O zaman Halep mi Latif mi? -
Halep 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X