Efor Platinum Siyah Çay 🔴 Tadı : 10 üzerinden 2 (Boyalı çay çayın rengi simsiyah olmaz) 🔴 Kokusu : 10 üzerinden 3 🔴 Yumuşaklık : 10 üzerinden 6 🔴 Çayda Berraklık, Parlaklık ve Renk : 10 üzerinden 2 🔴 30. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 6 🔴 60. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden 5 🔴 Toz Miktarı : 10 üzerinden 4 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Kasım 2021; 4:48:7 > |
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (41. sayfa)
-
-
-
İsminden belli ürünün paketinin üstüne edebiyat parçalayıp satış stratejisi yapmış yine Çaykur :)
-
belli olmaz kokusu çok farklı geldi sonucu yazarım tekrar.. -
yaz hocam kaç aydır güzel çay içmedik aklımızda bulunsun
Çaykur Elekaltı 80 gram
🔴 Tadı : 10 üzerinden
🔴 Kokusu : 10 üzerinden
🔴 Yumuşaklık : 10 üzerinden
🔴 Çayda Berraklık, Parlaklık ve Renk : 10 üzerinden
🔴 30. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden
🔴 60. Dakikada Verdiği Acılık : 10 üzerinden
🔴 Toz Miktarı : 10 üzerinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2021; 22:45:41 > -
-
Resim cikmadi ama? Isim de yazsaniz -
ben de tavsiye üzerine aldım ama çok beğenmedim mavi tirebolu bile daha iyiydi
-
Çay güzel aroması iyi demleme tekniği önemli bu aşamada su ve Ocak gazının ayarı bile fark ettiriyor dem verirken .. -
Bence Çaykur'un en iyi iki çayından biri.
Siz elek altını deneyip yorum yapacaktınız hocam?
-
Aynen hocam yazmayı unuttum o çay gerçekten çaykurun içtiğim en güzel çayı toz yok içimi o kadar yumuşakki insan doyamıyor aroması diğer çaykurun ürünleriyle hiç alakası yok yüksek gramaj olarak yok işte trendyolda 5 li olarak satan birisi var nerden baksan kilo bazında 100 TL buluyor 80 Gr X-12 li paket alınsa yani biraz yüksek ama çok kaliteli bir çay 😉🌿
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 24 Aralık 2021; 23:45:2 > -
Teşekkürler deneyim ve yorumunuz için. Elime geçerse ilk fırsatta deneyeceğim :)
-
N11'de elekaltı uygun ama kargo var. Bir de setleri var, farklı ürünlerin.
Hediyelik ise A-101'de 23,95. -
Cem Kılıç Gold Çay'ını deneyen var mı?
-
-
korona çıkmadan önce içmiştim çok ahım şahım tadı yoktu bazen firmalar üstene elekaltı çay atıp tenekenin yarısı toz olabiliyor
2 -3 yıldır düzgün çay içemiyoruz kalite çok bozuldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Ocak 2022; 21:48:37 > -
Hocam belki dönemseldir bu hasatı begendim diğer çaylar çok vasat geliyor bu çaydan sonra çaykur hediyelik ve mavi kutu Tirebolu olan bile çok kötü geldi ben zaten seylan çaycıyım yerli çayları arasıra içerim has iyi kalite bir seylan çayının yanında bizim Çaylara çay denmez orası ayrı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 6 Ocak 2022; 21:50:2 > -
KEIFI Özel Siyah Çay
Hopadan İlk Hasat
Yeşil İnci Turka 500 gram kutu (ilk hasat)
Çay çiçeği kurusu nu bulursan çayla karıştır gerçek çay kokusunu alırsın
-
Yeşilinci turkanın gold ile ne farkı var en çok gold satılmış ama çok olumsuz yorum almış .🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 6 Ocak 2022; 22:23:1 > -
mayıs çayı dururken gold çay kesinlikle alınmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X