< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR (42. sayfa)
-
-
Vatan çaya bir fırsat verebiliriz o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, bekliyoruz tavsiyeyi.
KEIFI Özel Siyah Çay
-
Hocam o saydığınız çaylar arasında neşe çayı gördüm yazmak istedim içtiğim en kötü çaylar dan 2.si ben olsam listeye bile almazdım
Siz ve çay seven arkadaşlara kesinlikle alınmaması gereken benim 1 numaralı çayla uzaktan yakından alakası olmayan markam bey çay
iş yerimdeki arkadaşın koliyle aldığını böyle çay içmediğini söyleyince
Bende trendyol paylaş kazan dan 50 tl gelince 3 çeşidini almış bulunduğum her çeşidi birbirinin aynısı olan çay türevi
bir kere demeyip eşe dosta verdim aman diyim sakın almayın
Çaylardan sıkılınca çaykur anadolu çayı ilacım oluyor herzaman bankolarım arasında
Arkada duran yeşil paket giresun çayı eynesil onu beğendik
2kg içmişizdir herşeyi ile güzel çay aroma renk kalın yaprak
Denenmesi gerek hafif sert
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hadiya bey çay o kadar kötümüydü vallaha bende artık iyi çayı bırak artık güzel sonuç almak için bakır yada emaye çaydanlık bakıyorum o kadar üst sınıf çay alıyoruz ama saman gibi tadı var bakalım @bjkyener tavsiyesiyle keifi çay aldım gelsin bide onu deniyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 10 Ocak 2022; 0:44:19 >
Eynesil Export mu?
-
-
Hocam gerçekten 1gr çay kokusu yok bence bu işin %70 iyi çay gerisi su demlik yöntem
aroma yoksa hepsi boş benim bakışım bu yönde
Bey çay dan sonra ben artık çay denemeye korkuyorum hatun dan da fırça yedim çok para verseydim kolay bir şekilde etrafıma veremezdim harman da bile samanlığın dan bir şey kaybetmedi 500 gr ı 8-10 tl ye gelince gözüm görmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet export
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaykur Elek Altı Çay 80 Gr. çay nasıl
-
Ben 3 ünü açtığımda toz dan başka birşey görmedim hatta bir tanesinde bergamot aromalı yazıyodu iyi bari dedim hiç olmazsa bi tad alırız hiç alakası yok hepsi aynı
Şimdi diyorum keşke çöpe atsaydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 paket almışsın içinde mayıs çayı yok sadece paket resimlerine kanmışsın
mayıs çayından başka çay almayın nokta
çaydan istediğim özellik
1 - gerçek çay kokusu
2 - çayda berraklık ve renk (çamur suyu olmayacak)
3 - toz oranı (bunu herkes karıştırıyor elini çaya sürdüğünde elin toz rengi almayacak)
-
Evet biraz geride yazmıştım o çay baya güzeldi eğer keifi beni üzerse 80 gr paketlerden alıcam 10 tane filan
Mayıs çayı..ne markanin mayis çayı? Araştırdım şölen marka çıkıyor.
Kaliteli çaylarda lüks oldu. Ben tadı madı geçtim artık.....
-
Mayıs çayı = ilk hasat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ocak 2022; 21:1:21 > -
Pahalı ama denemek için chado markasının yeşil çayını içtim gyokuro japan yok böyle bişey tarifsiz neden orada 1 numaralı çay gösterildiğini içince anladım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 10 Ocak 2022; 20:7:26 >
Bu Chado çayları merak uyandırıcı hep ama pahalı işte. Kıyacağız artık.
yurt dışından bana çay geldi direkt çöpe attım resmen kafa yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X