kalktım saate baktım ne goreyım saat 2 olmuş bi kafam attı morelim bozuldu annne me bağırıyorum bi yandan o bana bağırıyo sabahdan berı kaldırıyorum gun bitti şimdi napıcaksın diye
moralim çok bozuk gün bitti uyuyarak geçti gibi hissediyorum lütfen beni avutun
ne yapalım arkadaşım bende kalktım sabahtan beri hiç birşey yapmadın aynen senin gibi hissediyorum ve öss öğrenciyim hayattan nefret etmeye başladım
quote:
Orijinalden alıntı: tahago
ne yapalım arkadaşım bende kalktım sabahtan beri hiç birşey yapmadın aynen senin gibi hissediyorum ve öss öğrenciyim hayattan nefret etmeye başladım
Evt. Kötü bir duygudur , erken kalkaalra özenilir fln
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
Evt. Kötü bir duygudur , erken kalkaalra özenilir fln
Alıntıları Göster
ağlamak istiyorum, ders çalışmam lazım kalkamıyorum. sabah bi 1 saat takılmam lazım ozmnda 3 olur ohoo ayvayı yedik
quote:
Orijinalden alıntı: Domuz Gribi
ağlamak istiyorum, ders çalışmam lazım kalkamıyorum. sabah bi 1 saat takılmam lazım ozmnda 3 olur ohoo ayvayı yedik
Alıntıları Göster
ben her gün 1'de kalkıyorum læ ben napayım
quote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
ben her gün 1'de kalkıyorum læ ben napayım
Alıntıları Göster
Her gün 3 civarında kalkarım. Daha iyi bence böyle. Yeni günün iğrençliginden kurtulup direk gün biterken uyanıyosun. Geceleri yaşamak güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: JaSoN_
Her gün 3 civarında kalkarım. Daha iyi bence böyle. Yeni günün iğrençliginden kurtulup direk gün biterken uyanıyosun. Geceleri yaşamak güzel.
Alıntıları Göster
saat 8 de kalktım mutluyum
quote:
kalktım saate baktım ne goreyım saat 2 olmuş bi kafam attı morelim bozuldu annne me bağırıyorum bi yandan o bana bağırıyo sabahdan berı kaldırıyorum gun bitti şimdi napıcaksın diye
Sen hiç akşam 10 da kalkmadın sanırım ? Dur daha gençsin güzelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: The Narrator
quote:
Sen hiç akşam 10 da kalkmadın sanırım ? Dur daha gençsin güzelsin...
sabah 6 da kalktım ben kalktığımda hoca ezan okuyodu
quote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
Alıntıları Göster
pff
quote:
Alıntıları Göster
Evet aynen katılıyorum.İğrenç bir duygu.
Bu hayattaki en önemli şeylerden biri de sabah erken kalkmaktır.Sadece kendi başına hayatınızı düzene sokabilir.Hergün 23.30 gibi yatıp sabah 06.30 gibi kalkmaya gayret edin.Alıştıktan sonra içinizden çıkan çalışma azmiyle yanıp tutuşan diğer taraftan geleceğe ümitle bakan polyanna kılıklı garip yaratığa inanamayacaksınız.
quote:
pff
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Uplifting
Alıntıları Göster
Erken kalkmak müthiş bir duygudur otursun o ezan sesi insanın ruhunu dinlendirir.Sonra 1 saat kitap okumak hele mükemmel bir duygu.Sonrasında fırına gidip sıcacık ekmekleri alıp evde salça ile yemek paha biçelemez.
İşte Hayat BU
quote:
Orijinalden alıntı: G.Saray
Erken kalkmak müthiş bir duygudur otursun o ezan sesi insanın ruhunu dinlendirir.Sonra 1 saat kitap okumak hele mükemmel bir duygu.Sonrasında fırına gidip sıcacık ekmekleri alıp evde salça ile yemek paha biçelemez.
İşte Hayat BU
Alıntıları Göster
iyi sen yine uyumuşsun. bende 2 günün sonunda şimdi yatıyorum iyice güçsüz ve halsizleştim
quote:
EE işin var artık kanka Eskiden öğleden sonra 4-5 gibi kalkardık. Darısı başıma
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
EE işin var artık kanka Eskiden öğleden sonra 4-5 gibi kalkardık. Darısı başıma
Alıntıları Göster
Bende sabah okula gidecem diye kalktın 7 de okula gittim, sınıfta bir ben varım eve geldim 12 de kalktım.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Bende sabah okula gidecem diye kalktın 7 de okula gittim, sınıfta bir ben varım eve geldim 12 de kalktım.
Alıntıları Göster
Bende daha demin uyandım ve pcyi açtım.Sabah 7.30 da uyuduğumu hatırlıyorum eğer bugünde böyle olursa yarın karne almaya yetişemicem o yüzden bu gece hiç ama hiç uyumayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
Bende daha demin uyandım ve pcyi açtım.Sabah 7.30 da uyuduğumu hatırlıyorum eğer bugünde böyle olursa yarın karne almaya yetişemicem o yüzden bu gece hiç ama hiç uyumayacağım.
Alıntıları Göster
gece (sabah) 6'da yatıp öğlen 12 de kalkmak. Yazın uyku düzenim bu şekildeydi çok güzel oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
gece (sabah) 6'da yatıp öğlen 12 de kalkmak. Yazın uyku düzenim bu şekildeydi çok güzel oluyor.
Alıntıları Göster
İyi gine sen 14:00 gibi kalmışsın ben 15:30 da kalktım ! Gayet de mutluyum
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
İyi gine sen 14:00 gibi kalmışsın ben 15:30 da kalktım ! Gayet de mutluyum