Şimdi Ara

Yeni Kango Geyik Testine Gelmiyor!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caddy kac senelik kasasıyla yepyeni araclarla kıyaslanabiliyorsa vw bu isi iyi yapmıs demektir
    Kaç kez caddy kullandım sırf coskunla kac km yol yaptım. beni güvende hissettiren sayılı ticari araclardandır kendileri
  • Senin kendini güvende hissdip hissetmemen bişeyi değiştirmez

Araç ya güvenlidir ya değildir.
    Caddy de iyidir ancak Yeni Kangoo kadar değilmiş demekki.

ADAC test yapıp ESP li Caddy iyi sonuç verince iyi oluyoda
    ADAC Yeni Kangoo yu Cady den daha güvenli bulunca herkez dut yemiş bülbüle dönüyo

Tabi önemsiz bir konu O kadar poh pohlanan araç geride kalınca körebe oynanır ondan sonra.

Herkez sevdiği beğendiği arabayı alıyo nasıl olsa
    Herkez dalgasına da bakabilir.

Alman ya iyidir iyi.

• her zaman demişimdir ticaride 1 numara DOBLO
  • Her zaman onu dersin

Çünkü diyecek başa bişeyin yok

• şirin fanatik alperella

tamam arkadaşım kangonun rakiplerinden tek eksiği taklaya meyilli olması onun dışında en iyisi o
  • fanatiklikte yeni cıgır actı arkadas bugün.....
    Ben arabada otururken kendimi iyi hissetmeliyim.Eminim herkes böyledir.
    Bana göre kangoo renaultun en güvensiz aracı. Bu benim fikrim buna saygı duymaktan baska yapabilecegin birsey yok.
  • alperalla yazık 31bin ytl ye 5 bin ytl daha üzerine koyupda bi caddy alamamışsın bana satış danışmanı ne dedi biliyomusun bu aracı yatır dedi veya devir sana söz bi caddy daha vereceğiz full + full acaba bunu diyen şahıs öylesine mi demiş yoksa harbidenmi dedi diye denemeler yaptım ve bir türlü yatıramadım ne yaptıysam eğer ben o hareketleri eski kasayı söylemiyorum bile yeni kasa üzerinde olsa kesin ya yan durur iki teker üzerinde veya tamamen perte çıkartı asr' kapalı şekilde denedim..
  • Mevcut aracların HEPSINDE esp var. Renault yazılımını geliştirmeyi kabul etmiş. İlk serviste yeni yazılım yüklenecekmiş. Renault esp'yi 300 euro karsılıgında extra vermemesini standart tüm araclara konmasını ıstemişler.

Insan imzasına otomobili yazınca marka fanatikliği böyle oluyormus. Bunun denklemle esitlikle alakası yok. Sonucta bu bir paylasım sitesi herkes buldugu bildiği bilgileri paylasacak ki hepimiz birseyler ögrenelim.
    Is yollarda kapısmaya kadar gelmis; o sahil yolunda gecen senelerde cok iyi gittiğini sanan bir bmwde yoldan cıkarak günahsız iki kişiyi öldürmustu.
    Bizden bu kafayla bi cacık olmaz; az bile yapıyorlar. Ne gerek abs'ye esp'ye, celık jant krom kaplama olsun yeter. Dun bir peugeot bayine gittim. Cift bolgeli klima olan bir aracta ne yazık ki opsiyon olarak esp yok. Bugun isterseniz 4 ay sonra teslim ederiz diyorlar. Kimse istemiyormus onlarda getirmiyormus. Yuh insan hic olmazsa getirdiği aracların %5 ini espli getirir. Opsiyon farkıda sadece 700 ytl.
    Pasif güvenlik onlemleri sadece kaza olduktan sonra ise yarıyor, ben kaza gecirdikten sonra işsterse araba 8 yıldızlı olsun. Bunu yasayıp, yasattıktan sonra ne önemi var ki.

Dediklerime inanmıyorsanız; veya ben almanca bilmiyorum siteyi ingilizceye cevirip okudum; forumda Almancayı cok iyi bilen ( yanlıs hatırlamıyorsam Taner Bey ) onlardan yardım isteriz .

Isterdim ki Turkiye'de bir aracın satılabilmesi icin abs,esp bulunması sart olsun. Bizlerde bunun olabilmesi icin ugrasalım. Ama is ne yazık ki benim arabam iyi senin ki kotuye gelmiş her zaman ki gibi.

Renault promises modifications

Kangoo comes to tipping

. In a comparison test, the ADAC with several vans of the lower middle class has carried out shows the Renault Kangoo at the ADAC test alternate significant weaknesses. . Despite ESP exists at the French in extreme situations Kippgefahr. . The ADAC urged Renault to better coordinate the ESP.

With the test result confronted promised to rework Renault ESP vote. The company will update the software to all customers, from the sales launch a new Kangoo with ESP bought the earliest date available. In general, this means that customers under the guarantee and availability of the new software is automatically a free update for one of the next inspection is provided. Renault offers in the model for families and recreational athletes first time - until now only with a surcharge of 300 euros - a stability program. The ADAC has been calling for many years the automobile manufacturers to ESP as standard on all vehicles and offer to reduce the number of accidents continue to reduce.

• Bu da orjinal internet sitesi adresi. Almanca bilen arkadaslar icin.
    Veya google translate ile bildiğiniz baska bir dile cevirebilirsiniz.

http://www.adac.de/Tests/Autotest/Kangoo_Ausweichtest/default.asp?ComponentID=229493&SourcePageID=8447
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavia07

alperalla yazık 31bin ytl ye 5 bin ytl daha üzerine koyupda bi caddy alamamışsın bana satış danışmanı ne dedi biliyomusun bu aracı yatır dedi veya devir sana söz bi caddy daha vereceğiz full + full acaba bunu diyen şahıs öylesine mi demiş yoksa harbidenmi dedi diye denemeler yaptım ve bir türlü yatıramadım ne yaptıysam eğer ben o hareketleri eski kasayı söylemiyorum bile yeni kasa üzerinde olsa kesin ya yan durur iki teker üzerinde veya tamamen perte çıkartı asr' kapalı şekilde denedim..

getir bana ben deviremezsem sana yarisi vericem cengizcim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

alperalla yazık 31bin ytl ye 5 bin ytl daha üzerine koyupda bi caddy alamamışsın bana satış danışmanı ne dedi biliyomusun bu aracı yatır dedi veya devir sana söz bi caddy daha vereceğiz full + full acaba bunu diyen şahıs öylesine mi demiş yoksa harbidenmi dedi diye denemeler yaptım ve bir türlü yatıramadım ne yaptıysam eğer ben o hareketleri eski kasayı söylemiyorum bile yeni kasa üzerinde olsa kesin ya yan durur iki teker üzerinde veya tamamen perte çıkartı asr' kapalı şekilde denedim..

vw nin yeni kampanyası:bi cady devirene 2.si hadiye....

• esp olsa apaçiler daha çok hız yaparlar, makas atarlar. Ticari araçlara esp koymayacan
  • Esp önemli bir özellik tüm araçlarda olsa keşke.Malesef olamıyor.Tartışma yanlış yolda ilerliyor burda karşılaştırılan araçlar spor otomobil değil o yüzden yol tutuş faktörü öncelikler arasında değil .Ayrıca tüm kazalar yoldan çıkayak yada virajdan uçarak olmuyor.Karşıdan gelen biri toslayabilir yada siz dikkatsizlikle birine çarpabilirsiniz vb..Esp'den daha farklı güvenlik ekipmanlarının öne çıkması gerekebilir yani.Sonuçta esp yok diye herhangi bir ticari araçları tercih etmemek diye bir şey söz konusu değil.Forumdaki bazı arkadaşlar esp' yi birinci öncelik kabul edebilirler saygı duymak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

vw nin yeni kampanyası:bi cady devirene 2.si hadiye....

Doğuş yapsa yapsa caddy devirene pert caddy hediye der

• caddebostan'dan maltepeye kadar yaktın mazota yazıktır coşkunum....

O mazotla nerelere giderik biz
  • Bu sınıfta Caddy ile Kango yu bence kıyaslamak bile yanlış ...
  • Ben bızım sırkette kullandıgımız caddy DSG ile yolda kangurulara gaz bile açmıyorum gurur kırmamak için
  • Burada konu amacından çıkmış herkes kendi bindiği arabasını övüyor,ne yazıkki bazı arkadaşlar farketmesede bazı eksikliklerini bindikleri arabalarla tamamlamaya çalışıyorlar.Bu yeni çıkan bir telefona dünya para verip caka satmaya benziyor.Kimse darılmasın ama bunu sürekli yapıyoruz ve kimse kimseyide kırmasın.
    Son olarak birşey söylemek istiyorum,herkes para verdiği araba ile ister istemez bir bağ kurar ve aracını diğer araçlarla kıyaslarken adil davranamayabilir.Daha iyi olmasını umar ister,fakat ne yazıkki bu araçları biz sadece satın alanlarızne yapımıyla övünecek biziz nede dövünecek,sadece hazır olanı alıyoruz.
  • Bu şekilde aranızda tartışmaya devam ederseniz sadece konuyu kilitlemekle kalmayacağım, gerginlik yaratıcı mesajlar atanlara uyarı vermeye başlayacağım.

Lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz, gurur kırıcı, incitici yazılar yazmayınız. Son kez siliyorum...
  • Mesajı silinmesi gereken benmiyim değilmiyim

Yorum bile yapamıycam

Millet binek araba deviriyo

Aslanlar maşallah Caddy bile deviremiyo
    Caddy devirene bende

Bi Biskrem versem ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.