Şimdi Ara

Yeni Kango Geyik Testine Gelmiyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kangoo bariz hızlı diğerlerinden.. Playerı durdurup süreye bakarak zaman testi yapabilirsiniz. Diğer araçlarda ESP var muhtemelen viraj içinde esp devreye giriyor.. Yoksa Kangoo nun Scenic süspansiyonuyla Caddy'nin makaslı süspansiyonlarından bu kadar kötü olacağını sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 19 Aralık 2008; 14:57:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Kangoo bariz hızlı diğerlerinden.. Playerı durdurup süreye bakarak zaman testi yapabilirsiniz. Diğer araçlarda ESP var muhtemelen viraj içinde esp devreye giriyor.. Yoksa Kangoo nun Scenic süspansiyonuyla Caddy'nin makaslı süspansiyonlarından bu kadar kötü olacağını sanmam

tabiyki hizli esp zaten kedi ile berlingonun hizlanmasini engelliyor. kangoo hala gaza basiyor zaten toparlamak icin
  • Vallahi bir arkadasımın babasında eski kasa kango var arada bir alıyo da, kimse bana kangonun kötü yol tutugunu söyleyemez.
    Tipine bakıp da aldanmasın kimse. Araba biraz esniyo filan ama yine de izinden cıkmamaya çalışıyo tüm gayretiyle =)
    Tabi bunda arkadasında üstün şöför kabiliyetlierinin etkisi olaiblir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 19 Aralık 2008; 15:07:04 >
  • bu tip araçlardan ne bekliyorsunuzki, yani çıkıpta bir megane r26 gibi viraj tutmasınımı, marka bu tarz araçları neden yapar, geniş otomobili seven aile babaları vede ticari amaç için, ama bizim halkımız vatandaşımız kangoya bindiği zaman kendini wrc pilotu zannediyor ve araçtan çok şey bekliyor, bu tip araçların limitleri bellidir bu tip araçları kalkıpta bir focus gibi virajlarda zorlayamazsınız çünkü bunlar onun için üretilmedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

güvenliği ile övünen renonun yeni 4X4 ünün 100-0 fren mesafesi 46 metre

Yeni Kango Geyik Testine Gelmiyor!!!

46 değil 42 metre.Ayrıca ağırlık farkıda var Ford kuga 1540 kg koleos 1709.Kuganın fren mesafesi 39.4.Aradaki farkı ağırlığa verebilirsin.2 modelinde 2.0 dizel versiyonları için.Acayip bir durum yok ortada gayet normal.
  • Yeni model olduğu için etinden,sütünden yararlanmaya çalışıyor renault.En bariz açıklaması bu.Ama başlarında patladı bence,millet enayilikten çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Kangoo bariz hızlı diğerlerinden.. Playerı durdurup süreye bakarak zaman testi yapabilirsiniz. Diğer araçlarda ESP var muhtemelen viraj içinde esp devreye giriyor.. Yoksa Kangoo nun Scenic süspansiyonuyla Caddy'nin makaslı süspansiyonlarından bu kadar kötü olacağını sanmam

Bu bır test ıse hızları aynıdır en azından vıraja gırıs hızları aynı olmak zorunda

Yoksa kangoo 200 le gırsın 7 takla atsın caddy 40 la gırsın bu test olmaz kı !

Keza bunlar bagımsız kurumlar, ben testte hıle oldugunu dusunmuyorum, ha nedır ESP fren yaptırtır caddye ama

Aslında senın sure dedıgın sey farklı kangoo dum duz gıdıyor nerdeyse o yuzden gırıs cıkısının kısa olması mantıklı

Caddy ıse s cızerek vakıt kaybedıyor bunuda goz ardı etme

Keza Caddy kadar arabayı kastırınca esp oyle 20 30km yavaslatmıyor arabayı

• eski kasasına göre daha alçak ve geniş gibi duruyordu sanki. bundan emin değilim ama doğruysa eski kasanın hali daha vahim gibi...
  • eskisinde bu sorun vardı yenisinde çözülür demiştik. demekki yürüyen aksam birebir aynı.
  • Arkasının makassız olması aracın konforu acısından olumlu bir özellik (bu mevcut aracı kullanıp, deneyimlerini aktaran arkadasların söylediğine istinaden);
    fakat bu kadar yuksek ve agır araclar icin arka aksların makaslı olması daha guvenlı gibi gozukuyor. Bende sirket aracı olarak arkası makaslı bir arac kullanıyorum. Bir kac kez yolda ki mevcut bulunan engellerden kacmak babında sert serit değiştirmeleri yaptım, fakat hicbirisi bu kadar bariz yatmadı. Aracta ESP yok, tek kotulugu ozellikle arac bosken arka koltukta oturan yolcuları baya bir hoplatıyor. Yoksa yol tutusunda herhangi bir sıkıntı yasamadım. Berlingoda esp oldugunu var sayarsak bile arac baya bir dalma yapıyor.
    Bu testi yapan ADAC gibi bir kurulus( bir dergi , tv programı vs yapsa insan suphe duyar) ve testte gercekten aniden yola fırlayan bir cisimden kacmak senaryosu olan cok onemli ve hayati bir test.
    Ve en kotusu bizde bırakın herhangi bir model secenegini; opsiyonel bile yok.
  • En azından 100 hp'lik modeline opsiyonel olarak bir güvenlik paketine alırlarsa cok iyi olur diye düsünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bu tip araçlardan ne bekliyorsunuzki, yani çıkıpta bir megane r26 gibi viraj tutmasınımı, marka bu tarz araçları neden yapar, geniş otomobili seven aile babaları vede ticari amaç için, ama bizim halkımız vatandaşımız kangoya bindiği zaman kendini wrc pilotu zannediyor ve araçtan çok şey bekliyor, bu tip araçların limitleri bellidir bu tip araçları kalkıpta bir focus gibi virajlarda zorlayamazsınız çünkü bunlar onun için üretilmedi..

Bu araç şehirlerarası yol çıkmayacak mı peki? Test 90km/s hız ile yapılmış. Gerçekçi olursak ticari araç da olsa 90km/s normal bir hızdır. Focus gibi viraj zorlamıyordun dümdüz gidiyordun ve olur ya önüne bir insan çıktı sen manevra yaptın takla attın. Hala diyebilecek misin limitleri belli aracın diye?

• ama biz bilmem kaç modelle 5 yıldız aldık
  • Kango beni hayal kırıklığına uğrattı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

devir göstergesi, olayı gerçekten ayıp ya, resmen dalga geçiyolar, hangi marka olursan olsun günümüzde bunu özellik olarak yazıyorsa

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

ama biz bilmem kaç modelle 5 yıldız aldık

• Peki aynı kuruluşun şu sonuçlarını nasıl yorumlayacaksınız ??

ADAC ın YENİ KANGOO YA GÜVENLİK TESLİNTE VERDİĞİ PUANLAR

Sterne Punkte

Insassenschutz: 28 von max. 37

Kindersicherheit: 41 von max. 49
    Fußgängerschutz: 14 von max. 36

ADAC IN YENİ CADDY LİFE A GÜVENLİK TESTİNDEN VERDİĞİ PUANLAR

Sterne Punkte

Insassenschutz: 27 von max. 37

Kindersicherheit: 30 von max. 49
    Fußgängerschutz: 13 von max. 36

Almancam yok ancak 3 kategoridede sağ tarafta yer alan maximum puanlar üzerinden
    Kangoo caddy den daha fazla puan toplamış

Normalde böyle savunma yapmak hoşuma gitmez ama bilgilendireyim dedim .

Linklere şöyle ...

http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/renault_kangoo_ab2008.asp
    http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/vw_caddy_life_ab2007.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: alperella

Peki aynı kuruluşun şu sonuçlarını nasıl yorumlayacaksınız ??

ADAC ın YENİ KANGOO YA GÜVENLİK TESLİNTE VERDİĞİ PUANLAR

Sterne Punkte

Insassenschutz: 28 von max. 37

Kindersicherheit: 41 von max. 49
    Fußgängerschutz: 14 von max. 36

ADAC IN YENİ CADDY LİFE A GÜVENLİK TESTİNDEN VERDİĞİ PUANLAR

Sterne Punkte

Insassenschutz: 27 von max. 37

Kindersicherheit: 30 von max. 49
    Fußgängerschutz: 13 von max. 36

Almancam yok ancak 3 kategoridede sağ tarafta yer alan maximum puanlar üzerinden
    Kangoo caddy den daha fazla puan toplamış

Normalde böyle savunma yapmak hoşuma gitmez ama bilgilendireyim dedim .

Linklere şöyle ...

http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/renault_kangoo_ab2008.asp
    http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/vw_caddy_life_ab2007.asp

Çarpışma güvenliğin olabilir ama takla güvenliğin yok dikkat et

logandan sonra bununda taklaya gelmesi imaj açısından hiç iyi olmadı.

• O testteki araçlarda caddy ve berlingoda esp var Kangoo da yok.

2. si Türkiyedeki caddy ve berlingolarda da esp yok.

3. sü türkiyedeki esp olmayan caddy ve berlingoları bu teste soksak Kangoo gibi kıvırabileceklirmi ??
    Bana göre onlarda kıvırır .

Bu testte ki biz türkiyedekiler açısında bu nüans çok önemli .

Testteki Kangoo türkiyedekilerle aynı Ama caddy ve berlingo değil

Bide bu noktodan değerlendirsek nasıl olur ???

Esp si olmayan caddy ve berlingo bu teste girse ne olacak acaba bende bunu merak ediyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperella

O testteki araçlarda caddy ve berlingoda esp var Kangoo da yok.

2. si Türkiyedeki caddy ve berlingolarda da esp yok.

3. sü türkiyedeki esp olmayan caddy ve berlingoları bu teste soksak Kangoo gibi kıvırabileceklirmi ??
    Bana göre onlarda kıvırır .

Bu testte ki biz türkiyedekiler açısında bu nüans çok önemli .

Testteki Kangoo türkiyedekilerle aynı Ama caddy ve berlingo değil

Bide bu noktodan değerlendirsek nasıl olur ???

Esp si olmayan caddy ve berlingo bu teste girse ne olacak acaba bende bunu merak ediyorum .

ESP neden yok önce onu sormak lazım (Reno neden bu ESPyi kullanmıyor hatta opsiyona bile koyma gereği duymuyor buyur işte ESPsiz o ticari araç büyük risk taşıyor)

ESP siz bende merak ediyorum Caddyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.