Şimdi Ara

YENİ KANGOO MULTİX Yada YENİ DOBLO MU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
47.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Evet dijital klimalarda problem çıktı manuellerde sorun yok.Garantiden giderilsede istenmeyen durum

2 Frenlerden ses gelmesi evet bu problemde arada ciyk şeklinde ses yapıyor uzun fren kullanımından sonra

3 Senin farı değiştiren servis nasıl servisse bunların parkları farları : önde davlumbazların içinde tampon tarafında kapak var onu çıkarıp değiştirirler yoksa ön tampon üstünü sökmeye gerek yok.

4 Ayrıca bunlarda ön takım direksiyonla ilgili de sorun çıkmıştı yazılım güncellendi çünkü bunlarda elektro-hidrolik direksiyon var giderildi.

Renodan beklenmeyecek arızalar çıkardı doğru.Bizde de 2009 var ilk gelenlerden 2009 larda problemler çıktı.2010 ocak sonrası iyi.

Ben doblo partner tepee,yeni berlingo,connect i test ettim.Kararım yine kangoo hem performansı iyi hem yakıt tüketimi.Sorunlar yaşamama rağmen diğerlerinden iyi sürüş konforu,performansı var.daha öncede demiştim saydığım diğer araçlarda çok güzel performansları konforları arasında çok çok fark yok.Herkesin kendi tercihi.Yanlız doblo kampana frenli frenlerini hiç beğenmedim.

Ama sende haklısın kimse 0km araç alıp sorun yaşamak istemez bu renonun ayıbı
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: arap47

Hangi arabayı alman konusunda kangoo ile ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum. Bende 1.5 dci 85 hp full donanım versiyonu var. İşim gereği ayda 7-8 bin km yapıyorum. Ancak bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim. Öncelikle yeni kangoo ların ısıtma soğutma sistemi arızalı. Dijital klima 15 ile 25 derece arasında dışarıdaki havayı üflüyor. Ancak 26-27 dereceye ayarladığımda çok sıcak bir hava üflüyor. Yani ya dışarıdaki hava, ya da alev sıcaklığı. Ara ısı yok. Servisler artık bunun bir üretim hatası olduğunu kabul ediyor. Garantiden tüm kangoo ların ısıtma soğutma sistemini değiştiriyorlar. Tabi araç bir gün serviste kalıyor ve bu işlem ön konsol tamamem sökülerek yapılıyor. Sorun bitti mi ? Hayır. Aracın fren klepelerinden çok rahatsız edici bir ses geliyor. Servis bunun da üretim hatası olduğunu söylüyor ancak müdahale etmiyorlar. Sebebi Fransa dan bu konuda cevap beklemeleriymiş. 1 yıldır cevap gelmedi daha. Garantisi bitse de sanayide tornacıda yaptırsam. Bir gün aracımın sol ön park lambasının yanmadığını fark ettim. Ampulü nasıl değiştireceğimi bir türlü çözemedim ve servide gittim. Gördüklerim inanılmazdı. Belki siz de inanmazsınız ama gerçek. Sol park ampulünün değişmesi için, aracın renault logosunun bulunduğu ön parçayı çıkardılar, tamponu söktüler, sol çamurluğun içindeki koruyucu plastik davlumbazı söktüler ve nihayet ampul değiştirildi. Ampul 1tl, işçilik 50tl. Yaklaşık 30 dakika. Yani bir yerlerde ampulünüz patlarsa servise kadar gitmek zorundasınız. Kendinizin değiştirmesi imkansız gibi. Yağmur sensörü ise tam bir felaket. Çiseleyen yağmurda jet hızı, bardaktan boşanırcasına yağmurda fasılalı. Nerde ne hızda çalışacağını kestiremezsin. Manyak bişey. İçinde kullanılan malzeme kalitesi bu kadar kötü olabilir. Etipuf plastiği daha iyidir. Tek iyi tarafı yakıtı. 60lt mazotla 1000km yol yapıyorum. Ancak performans bekleme. En son bir fiorino ile kapıştık, rezil oldum. Hem de sütaş arabasıydı. Allah bilir içi de peynir, yoğurt falan doludur. Bundan önce 2007 model partner hdi vardı. 230.000km yol yaptım. Tek bir sorun yaşamadım. On numara bir araçtı. Hele konfor anlamında kangoo ya bin basar. Vel hasıl arkadaşım kangoo alma da ne alırsan al. Keşke partner tepee alsaydım. Çok pişmanım. Kimse bana yeni kangoo yu anlatmasın. Her türlü hodri meydan.

1.5 yılda ben kullandım. 30000km yaptım.
    Bendekide 85hp idi
    Son derecede memnundum.

Klimada sıkıntı evet var gerçi ben yaşamadım yaşayan arkadaşlarınki garantiden değişti.
    İç malzeme kalitesi kötü demişsin. iyi demeyeceğim.
    Ama kalkıp keşke alsaydım dediğin diğer arabaların iç malzeme kalitesinin kangoo dan iyi olduğunu söylemek çok garip.
    Fren kaliperlerinden ses bendede geldi. hemde 18000 km de.
    Fakat bir madde var ismini hatırlamıyorum ab şartları uyarınca artık kullanılmıyor.
    Yani ses kaliper değil balataların bittiği içinde gelebilir. bende 20000 de balatamı değişir demiştim.
    Ama artık kullanılmayan madde ve 1.5 ton ağırlıkla birleşince 30000 lerde görülmüyor.
    Performansına kabahat bulmanda garip.
    105hp Kangoo çok beğendiğin partnerin 110hp sini her türlü alıyor.
    E 85den bu kadar memnun değilsen 105 almalıymışsın. Performansın dibine vururdun.
    Kangoo da ithal olmasına rağmen Partner ve Berlingoyu satış bakımından rahatlıkla geride bırakıyor.

Hepsini iyi demişsin saygı duyarım.

Ama malesefe 2007 pejo ile 230000 km yaptım ve Kangoo dan daha iyi diyince dediklerinin bana göre esprisi kalmadı.
    Dediğin araba ile 1 sefer ist - zonguldak - çankırı - yozgat - tokat - amasya - ist güzergahında 5 günlük sürede kullandım.

Onun içindirki Kangoo yu eleştirmenin benim için objektif bir tarafı kalmamıştır.
    Çok övdüğünün ne olduğunu ne kadar olduğunu ben biliyorum.

Anti parantez ....

Bende olsam kesinlikle Kangoo almam.
    Gider binek araba alırım.

Ama hafif ticari isede kesinlikle Kangoo öneririm.

• 4 Yıllık bir Connect kullanan olarak kesinlikle alma derim.Sıfır aldım yakınlarda sattım ve kurtuldum.

Şöyleki

ben hiç bir mekanik motormuş ,şanzumanmış, şuymuş buymuş bir problemle karşılaşmadım. sadece aküsü

bitmişti akü aldım bide yaptığım km ye göre lastik o kadar. Motor kapağını aldıktan satana kadar hiç açmadım ve açtırmadım. Sanayiye hiç para vermedim.

ve aleti zor koşullarda kullandım değirmene gitmekten, biçer döver takip etmeye arazide dağda bayırda

bağda yazın tatile giderken 1500 km x2 bana mısın demedi taş gibi alet sağlam.Yol tutuş fren ,problem yok.

biraz fazla yakıyor.

Şimdi niye ALMA diyorum onu yazayım ticari araçları

her yıl egzos, her yıl muayene, 10 yıl hiç düşmeyen MTV adamın kanını emiyor .şehir dışı 88 km. 95 ile radar

yediğim oldu 4, 5 kere, kamyonet geçiyor, ticari ise ok problem yok .

kango mu doblo mu dersen , Sağlamlık ve güven bakımından ford derim :D ama biraz fazla yakar.

Gerçi ticari alıyorsan salla güvenliği diyolardır. az yakan al derler oda pejo nun ki.

ama beni yıldırdı. benden söylemesi.

Güzel bi taksi al rahat rahat bin derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat335 -- 23 Eylül 2010; 10:16:41 >

• mrb herkese.
    aslında bu araçlar hakkında çok doyurucu bilgiler daha önceki konularda va r. sadece bu iki araç bile sayfalarca yorumlandı kullanıcılar tarafından. benim kullandığım on aracın 9 u renodur. özelliklede şunu belirtiyim 1.5 dci motora hayranımdır. performan ve yakıt harikasıdır bana göre. ama yeni doblo kesinlikle yabana atılacak bi araç değil. kesinlikle ticariden çıkmış, tamamen mpv sınıfına girmiş bana göre. c sınıfı hatta d sınıf araçlarda bulunan teknoloji ile donatılmış. esp,bağımsız süspansiyonu, blue me, dijital klima, hız sabitleyici, karartılmış camlar . ve son motorları 1.6 105 hp lik 6 vitesli ve start-stop özelliğiyle gerçekten hem performans hemde yakıt yönünden çok taminkar. kangoo da esp, bağımsız süspansiyon, ve hız sabitleyici eksikliğiyle baya geride kaldı,
    "BENCE".
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcheek99

mrb herkese.
    aslında bu araçlar hakkında çok doyurucu bilgiler daha önceki konularda va r. sadece bu iki araç bile sayfalarca yorumlandı kullanıcılar tarafından. benim kullandığım on aracın 9 u renodur. özelliklede şunu belirtiyim 1.5 dci motora hayranımdır. performan ve yakıt harikasıdır bana göre. ama yeni doblo kesinlikle yabana atılacak bi araç değil. kesinlikle ticariden çıkmış, tamamen mpv sınıfına girmiş bana göre. c sınıfı hatta d sınıf araçlarda bulunan teknoloji ile donatılmış. esp,bağımsız süspansiyonu, blue me, dijital klima, hız sabitleyici, karartılmış camlar . ve son motorları 1.6 105 hp lik 6 vitesli ve start-stop özelliğiyle gerçekten hem performans hemde yakıt yönünden çok taminkar. kangoo da esp, bağımsız süspansiyon, ve hız sabitleyici eksikliğiyle baya geride kaldı,
    "BENCE".
    kolay gelsin.

kim anlamadan bilmeden özelliklerine bakmadan marka fantikliği yapacak kötü diyecek

işte böyle kişilere herkes gülüp geçiyor

sonuç olarak reno da fiat tanda bi çıkarım gelirim bişeyim yok illa arabam doblo diye herkese doblo çok iyi doblo böyle şöyle mi diyeceği

objektif yorumlar yapalım ki araba alacak arkadaşlarımızın aklı karışmasın arabayı aldığında hayel kırıklığına uğramasın

• Kesinlikle Doblo
  • Kangoo Çok Rahat Sessiz Ferh Bindiğim En İyi Ticarilerden (T5'den Konforlu) Konfor Bakımından Yakıtıda Güzel
  • Ne demiş atalarımız caddy alamıyorsan doblo al diğerlerine hiç girme.

doblo nun bağımsız süspansiyon muhabbeti doğruymuş eskisi gibi zıplamıyor ben beğendim yanlız ilk km ler fiat motorları tutuk oluyor.

sonradan açılıyor nedendir çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Ne demiş atalarımız caddy alamıyorsan doblo al diğerlerine hiç girme.

doblo nun bağımsız süspansiyon muhabbeti doğruymuş eskisi gibi zıplamıyor ben beğendim yanlız ilk km ler fiat motorları tutuk oluyor.

sonradan açılıyor nedendir çözemedim

Bütün arabaların motoru öyledir.Arabayla basa basada motor açılır

• kango bu seride en sevmediğim araç yenisini test etme imkanım oldu reno malzame kalitesi konusunda geride yeni kango güzel bi araç ama yol tutuşu kötü şunuda söyliyim aynısı sınıfta yeni doblo ve yeni partner tepe de ESP donanımı alabiliyorsun Sana Dediğimi ESP bu 2 Araçla test sürüşüne çıkınca Kangonun Yanında Bile geçmeyeceksin . Bu araçları Deneme fırsatım oldu yani doblo ve tepee ESP olmadan bile Kangodan yoltutuşu ve konforu Daha iyi artı donanım farkı çift yönlü klima vs ha şunuda söyliyim ben anti reneocu diğilim ama renaulttan yeni kangooyu çıkarttığında çokda iyi şeyler bekliyodum ama olmadı Söylediğim 2 aracı dene emin ol İnmek istemeyeceksin :D
  • Doblo Kesinlikle.
  • eğer bu dobloda eski doblo kalitesinde ise asla doblo almazdımmm dobloyla bi kaza yaşadım ve 70 km hızla giderkenn birdaha fiata kolay kolay binmem herhalde kango ise eniştemde vardı geniş bir araç yol tutuşu falanda oldukça iyi 180 i gördük kangoyla benceeee kango

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

1,5 yıl kullandım.
    Memnundum bir sıkıntısı ile de karşılaşmadım.
    Yine hafif ticari alacak olsam Kangoo alırım

Bende aile arabası olarak kullandım.

Yalnız.

Bu arabaların aile arabası olmadığını öğrenmeniz gerek.
    Bu arabalar ticari araba.

Bu arabaların süspansiyonşarı sert.
    Her daim arkada 500-600kg ile gezecekseniz sorun yok.

Gidip 2. el MPV lere bakmanızı öneririm.
    Gidip Megane , Astra , Focus vb. SW lere bakmanızı öneririm.
    Gidip Altea , Zafira , Tolede , Scenic , Roomster , C-Max vb.

Aile arabası bunlardır.
    Diğerleri üstü şık görünen , aslı ise yük taşımak için tasarlanmış ticari araçlardır.

+ 1 kesinlikle katılıyorum.Bu tipteki araçlar çok iyi ticari olabilir ama,kesinlikle aile arabası olmaz

• Mükemmel bir aile arabası.
    Tek eksisi süspansiyonlarının sert oldugunu söyleyebiliriz
    yinede sınıfının en konforlu araçlarından

YENİ KANGOO MULTİX Yada YENİ DOBLO MU ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 27 Eylül 2010; 21:12:38 >

• insanların bazı kişisel görüşlei vardır.
    tercihleri vardır farklı farklı olabilir
    kişiden kişiye değişebilir.

bu araçlar aile arabası falan de-ğil-dir.
    Kurulabilecek en makul cümle
    aile arabası değil ama ben aile arabası olarak memnunum.

bineğe göre sert süspansiyon
    bineğe göre fazla sarsıntı
    bineğe göre düşük yol tutuş
    malzeme kalitesi
    yerden yüksekliği
    aracın yüksekliği
    koltukların yapısı
    arka koltukların yapısı
    yalıtım
    yıllık muayene
    ikinci el tercih edilirse temiz bulma zorluğu
    baz donanımların aile araçlarının baz donanımlarının gerisinde olması

vs.vs.

birinin hoşuna gitmesi gerçeği değiştirmez.

Aile arabası değildir.
    Aile arabası olanlarda bellidir.
  • Bahsi gecen panalvan tipi araçlar cok güzel aile aracıdırlar.
    Hayatınızda bu tip bir aracı hiç kullanmadıgınız apaçık ortadadır.

Halihazırda kullandıgım peugeot partner tepee aracı icin yazıyorum.

1-sert süspansiyonun eksileri kadar artılarıda vardır.
    Ne kadar yüklersek yükle çökme yapmaz.yere iyi basar.
    2-sarsıntı falan yok tamamen uydurma.
    3-partner tepee icin yaklaşık 1500 kgdır arac agırlıgı.Yol tutuş mükemmel.
    Yüklü yüksüz bir cok araçtan çok daha iyi yol tutar.
    4-Hyundai getz binek bir araçtır.
    bahsi gecen partner tepeenin malzeme kalitesi getzden fersah fersah üstündür.
    5-Jeeplerde yerden yüksektir.bu jeeplerin ticari araç oldugunu göstermez.
    6-koltuk yapısı falan binek araçla bire bir aynıdır.
    muhtemelen siz starexle falan karıştırıyorsunuz.
    7-arka koltuklar yine son derece rahattır.
    bacak aralıgı olsun.üst tavan aralıgı olsun.
    8-piyasadaki bir cok arabadan içeriye daha az motor sesi alır.
    yalıtım mükemmeldir.
    9-muayene devlet politikasıdır.
    10-ikinci el temiz onlarca temiz arac bulmak mümkün(yük vurulmamış olarak geçer)
    11-Esp bile partner tepeelerde mevcut.Abs standart.
    Bugun satılan bir çok araçta(size göre aile aracında) abs bile standart degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 27 Eylül 2010; 2:57:46 >

• 10 yıl kullandım
    Hala kullanıyorum
    Bütün markalarınkinide kullandım.
    Kullandığım Apaçık ortadadır.

Aile aracı değildir.

Hayatınızda aile aracı kullanmadığınız Apaçık ortadadır.

1.Sert süspansiyon aracı yukarıda tutar. Arabanın altından geçen hava akışı yol tutuşu etkiler.
    En ağırıda olsa araba yer yer yolda yürür.
    2.Bal gibi sallanır. Düz yolda minübüsde sallanmaz. Kasis lerde yüksek yapısı ile en basit binekten
    daha fazla sallanır.
    3.Yol tutuş mükemmel demek nedemek ?? Partnerin yol tutuşu mükemmel ise atıyorum Accordun yol
    tutuşu nasıl ? Nasıl bir derecelendirme olacak ? eski kangoodan inip yenisine bindim yol tutuş mükemmel
    geldi , binekten iyi demek hoşuna gitmeye göre yorum yapmaktır.
    4.b sınıfı getz ile kıyaslamak kaçamak cevaptır , corsa ile kıyasla clio grand tour ile kıyasla malzeme kalitesi
    nedemek görürsün , c sınıfı araçları söylemiyorum.
    5.Bu soruya verecek cevap yok. Gittiğin yol baştan yanlış
    6.Koltuk yapısı kullanışlı olabilmesi ve arkada zemin kazanılabilmesi adına bineklerden bal gibi farklıdır.
    ortalama bi c sınıfı aracın arka koltukları ile hafif ticarilerin en kralı olsun arka koltukları birdir demek
    heralde hiç binek görmemiş demektir.
    7.Bacak aralığı ile üst tavan aralığından girersek konudan hiç çıkamayız.
    8.Buda cevabı verilemeyecek sorulardan , sadece aynı motoru kullanan 308 e binmeni tavsiye ederim.
    9.-
    10.-
    11.Şuanda piyasada satılan aile araçlarının hemen tamamında abs standarttır. Donanımlarını araştırın ,
    şunda şunda yok diyin.

Söylediğim gibi 10 sene kullandım.
    İyi yanları olduğunu hiç bir zaman inkar etmedim.
    Ama gerçekleri saklamanın mantığı yok.

Kullanıyorum diye allandırıp ballandırmanın alemi yok.
    Bende kullanırken allandırıp ballandırdım.
    Yapmadık değil.
    Ama gün gelir gerçekleri görürsün.

İşi için günlük kullanımda ihtiyacı olan biçilmiş kaftan.
    Buna kimsenin itirazı yok.
    Ama ben binek kullanıyorum arabamla yük taşımıyorum diyen için
    Binekten daha iyi tam aile arabası demek son derece yanlış.

Hoşuna gidebilir beğenebilirsin ama gerçekleri değiştiremezsin.

• Ben daha önce opel astra kullandım.
    Aile aracı yani.
    Kesinlikle çok memnunum.

1-Bizim aracın altı yerden yüksek oldugunu düşünmüyorum.
    Astra B kadar iyi yol tutuyor.Yol tutma sorunu yaşamadım.

2-Sallanmaktan kasıt nedir?Salıncak mı bu?
    Söyledigim gibi ben bu sorunu yaşamadım.
    En azından benim kullandıgım aracta böyle bir sorun yok

3-Honda accordla nasıl peugeotu partneri nasıl kıyaslarsınız ki?
    Min 50 bin tl lik aractan bahsediyoruz.Honda bu.
    Ben bir cok binek araçtan daha iyi yol tuttugunu iddaa ediyorum.

4-Getzle kullandıgım için kıyasladım.
    bir binek araç.kıyaslamam gayet normal.kaçamak birşey yok.

5-Aracın yüksek olması niye sizi rahatsız ediyor anlamıyorum.
    Benim çok hoşuma gidiyor.Bir cok artısı var.

6-Arka koltukları binek araçlara göre sadece biraz daha dikeydir.
    Konforda herhangi bir farklılık yoktur.

7-Aile araçlarından içi cok daha geniştir.bacak mes.diz mesaf.

8-Aynı motor ve aynı yalıtım malzeme kullanılmıştır ezbere konuşuyorsunuz.
    Düşük devirlerde tepee içeriye "0" motor sesi alır.

11-Dacianın binek aile araçlarına bakınız.Bir cogunda abs yoktur.

Tercih meselesi
    Yukarıdaki resimlerde bu aracı sadece benim aile için kullanmadıgımın bir göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 27 Eylül 2010; 18:33:45 >

• Araba seninmi babanın mı ??
    Eğer babanın arabası ise bir daha cevap yazmayacağım.
    Babasının arabasını savunanlarla yarışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 27 Eylül 2010; 19:33:50 >
  • Aile arabası diyoruz öyle degil mi?
    Aile arasında kimin kullandıgının bir önemi var mı?

Babamdan daha çok ben kullanıyorum aracı ?Bunun hiçbir önemi yok.
    7 senedir aktif olarak onlarca araç kullandım.
    Çabalarınız çok behyude.
    Herşey ortada tartışmanın pekte bir anlamı yok.

Tepee grubumuz
    Burada onlarca kişi var.
    Neredeyse hiçbiri aracı ticari olarak kullanmıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_34104487/tm.htm

Boşa konuşuyorsunuz kusura bakmayın.
    Arac güzel bir panelvan harika bir aile aracı
    Gerisi laf-ı güzaf.

Buyrun
    quote:

PARTNER TEPEE GRUBU ÜYELERİ

01 - RAYEN/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/SİYAH/ANKARA/ÖĞRETMEN
    02 - DARKBOYS/ TEPEE PREMİUM PACK /SİYAH/BANDIRMA/MUHASEBECİ
    03 - AGATES/2009 TEPEE PREMİUM PACK 1.6HDİ 110HP/AYTOZU GRİ/BURSA/SERBEST MESLEK
    04 - TEPEE PREMİUM PACK/TEPEE PREMİUM PACK 90 BEYGİR ONYX SİYAH/TEKNİSYEN/İSTANBUL
    05 - PHARATLİL/TEPEE PREMİUM PACK/AYTOZU GRİ/AFYON/ECZACI
    06 - CEYS35/PREMİUM 90 HP AYTOZU GRİ METALİK (KP-MP-GP)/ İZMİR/ÖĞRETMEN
    07 - EYPSKRY/PREMİUM PACK/AYTOZUGRİ/SAKARYA/ÖGRENCİ 110 HP
    08- _FİRE_ / TEPEE PREMİUM 90 HP /SİYAH / ANKARA / TEKNİSYEN
    09- BLACK SNOW / TEPEE PREMİUM PACK 110 HP / AYTOZU GRİ / İSTANBUL / SAHAF
    10- ONUR_345241(TURAN) / TEPEE PREMİUM PACK 1.6HDİ 110 HP / SAHRA GRİ / İSTANBUL / SERBEST MESLEK
    11- ROLYEF/TEPEE PREMİUM 90HP/ÇELİK GRİ/KAYSERİ/ÖĞRETMEN
    12- ABİ / TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/AYTOZU GRİ/ BURSA/ MÜHENDİS
    13- MEMRE 111/TEPEE PREMİUM PACK/2009/ECZACI
    14- DALKIRAN
    15- GURKAN LEE /BERLİNGO MULTISPACE 92 HP
    16- FUZULİM/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP
    17- ANOTTR/TEPEE PREMİUM 90 HP/ARDENT KIRMIZI
    18- VAİNTE/TEPEE PREMİUM 90 HP
    19- KÜÇÜK BEY/BERLİNGO MULTİSPACE 92 HP
    20- ARUTAN/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/TRABZON
    21- K.MARX TEPEE PREMİUM/90 HP /ONYX SİYAH
    22- 34 KS 452/TEPEE PREMİUM PACK/MERCAN KIRMIZI/İSTANBUL
    23- PRİME TİME/TEPEE PREMİUM PACK 90 HP/AY TOZU GRİ
    24- SELÇUK 285/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP /AYTOZU GRİ/ANKARA/TOPTANCI
    25- JOHANCRUYFF 14 /TEPEE PREMİUM 90 HP/BOĞAZİÇİ MAVİ/BURSA/ÖĞRENCİ
    26- ELAZİGLİM/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ONYX SİYAH/ELAZIĞ/SERBEST MESLEK
    27- BATURAY/CITROEN BERLİNGO SX 92 HP/ KÖRFEZ MAVİSİ
    28- AZİZoto(AZİZCAN)- CITROEN BERLINGO MULTİSPACE 92ps SX KÜL GRİ- OTO ALIM SATIM -İSTANBUL
    29- 55 UFUK 55/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ONYX SİYAH /SAMSUN
    30- TEPEE 2010 /TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ONYX SİYAH
    31- İPHONE_16/ TEPEE PREMİUM 90 HP/ÇELİK GRİ/BURSA
    32- CLUWA/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ÇELİK GRİ/BURSA /SERBEST MESLEK
    33- YUSUFUM 79/TEPEE PREMİUM 90 HP/AFYON
    34- MAKUSLA 06/TEPEE PREMİUM 75 HP /ÇELİK GRİ/ANKARA
    35- TEPELİKRAL/TEPEE PREMİUM 90 HP/ÇELİK GRİ/RİZE /ÖĞRENCİ
    36- FSE 80S/TEPEE PREMİUM PACK/ONYX SİYAH/İSTANBUL/SERBEST MESLEK
    37- FOREVERSEV/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ONYX SİYAH /ANKARA
    38- ESENKOYLU/TEPEE PREMİUM 90 HP/ÇELİK GRİ/YALOVA
    39- KIZILOK/TEPEE PREMİUM 90 HP/İSTANBUL/SERBEST MESLEK
    40- CİSER 26/ÖĞRENCİ/TEPEE PREMİUM PACK/ESKİŞEHİR
    41- SAMSUN_74/SAMSUN_TEPEE SİYAH 1.6 HDİ 90BG
    42- YADİGAR/TEPEE PREMİUM/EDİRNE/90 HP ONYX SİYAH/SU ARITMA
    43- FRİEDERİC/TEPEE PREMİUM/90 HP ONYX SİYAH/SERBEST MESLEK
    44- AKDEMİR 29/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP /SAHRA GRİSİ/İSTANBUL/ ÖĞRETMEN
    45- PRTNRTPE/TEPEE PREMİUM/2010/ONYX SİYAH/90 HP/SERBEST MESLEK
    46- DEVREKLEE/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP/ONYX SİYAH
    47- NEREKA/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP/TRABZON/KAMU
    48 -GASPET/TEPEE PREMİUM SAFETY PACK/SAHRA GRİ/110 HP/ANKARA/GÜMRÜK MÜŞAVİR
    49- SOYKAN-01/TEPEE PREMİUM STYLE PACK/ALİMİNYUM GRİ/110 HP/ADANA /POLİS MEMURU
    50 -DİRTY HARRY 34/TEPEE PREMİUM PACK/90 HP/ONYX SİYAH/İSTANBUL/SERBEST MESLEK
    51- FREEZONE_DH 47/TEPEE STYLE PACK/110HP/ONYXSİYAH/MARDİN/SERBEST MESLEK
    52 -OFFİCER 33/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP/ALİMİNYUM GRİ/ANKARA/ASKERİ PERSONEL
    53-VETERİNERHEKİMALİ/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP/AYTOZU GRİ/VETERİNER HEKİM/ŞARKIŞLA /SİVAS
    54-BERKOLS O1/TEPEE PREMİUM PACK/110 HP/ONYX SİYAH/MALİ MÜŞAVİR /İSTANBUL

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

Araba seninmi babanın mı ??
    Eğer babanın arabası ise bir daha cevap yazmayacağım.
    Babasının arabasını savunanlarla yarışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 27 Eylül 2010; 21:14:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.