Şimdi Ara

YENİ KANGOO MULTİX Yada YENİ DOBLO MU ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
47.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni Doblo - Türkiye'nin Geniş Aileleri

http://vimeo.com/13930100

• quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Yeni Doblo - Türkiye'nin Geniş Aileleri

http://vimeo.com/13930100

Araç kiralama şirketinde çalışıyorum. 2500 Araç var. Her tarz araç kullandım. Combi tarz olarak vw caddy öneririm. Ama benim gibi parçası ucuz olsun, az yaksın, motoru dayanıklı olur, az sorun çıkarsın, ikinci el i iyi olsun diyorsan doblo derim. o yüzden kangoo'mu sattım ve doblo aldım. Çok da memnunum. Ama hiç bir ticari araç sedan gibi olmaz. Özellikleri , sınıfları farklı bi kere.

• konunun tarihine bakmadınız galiba çoktan almıştır aracını
  • Bence doblo kangodan birçok konuda üstün bir araç.Bunu ben söylemiyorum yılın ticari aracı ödülünü verenler söylüyor.İnsan bir merak eder kango kaç defa yılın ticari aracı seçilmiş doblo kaç defa seçilmiş?Doblo hemen her sene yılın ticari aracı seçiliyor.Bu sene yine seçildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

konunun tarihine bakmadınız galiba çoktan almıştır aracını

peki.kaçırmışız.af diliyorum.
  • Yhaaa :S Kangoo Mu :P Kangooyu arabadan Sayanlar küçükken cok karton arabayla oynamışlar heralde arkadaşlar kangoonun şasesi çok hafif mukavvadan yapılıyo sanki acap testini geçemedi. yeni kangoya 1 kere bindim parçaları çok kalitesiz iç tasarım berbat adam viraj dönerken kapı tutamağını tuttum yamuldu kırılcak gibi oldu yani motor dur carttır curttur derseniz 2.0 T-Jet 135 Hp Doblo Alın Şimdi doblonunda şasesi çok sağlam denemez ama kangoodan daha iyidir bence donanım farkı var doblonun yeni içi oldukça ferah ve tasarımı çok iyi berlingo ve partnerdende daha iyi dış tasrımın arkası biraz zırt ama olsun :D süspansiyonları çok daha iyi ve çk daha rahat uzun yolda seni yormaz ve arabada yorulmaz alıcaksan doblo al bnce bi test et 2 si arasındaki farkı anlarsın kalite açık ara doblo önde doblo al zaten sonuçta ralliye katılmıcan 120-130 ideal araba doblo tabi 1.3 75 olanlar için geçerli olan düz yolda 160-170 km ama 2.0 tjet 135 ile 190 ı bile rahat geçersin düz yolda güzel araba ama doblo çok çok daha iyi ve kangooya nazaran çok daha kaliteli bi araç hee bi şey daha kangonun ön torpidosu o akdar büyükki sanki sizi boğucak gibi doblo en iyisi ticari araçlar içinde hem parça uczluğu ve bolluğu hem kalite hem donanım hem konfor :D biraz fazla oldu ama

• mükemmel bir hort
  • Hortuk Bir Durum Yok Arabayı Yılın Arabası Seçenler Çocuk Çocuk Deil Seçilirken Herşey Göz Önüne Alınıyor.Kalite Konfor Sağlamlık Performans EN İYİ TİCARİ DOBLO Kim Ne Derse Desin Dobloyuda ÖvMeyenler Kangooyu Alıp Pişman Olanlardır Paralarını Çöpe Attıkları İçin Ağlayanlardır. Biz Nie Doblo Almadık Diyenlerdir
  • Kangoo Gibi Biçimsiz Bi Arabaya Binceğime İtalyan Arabasına Binerim Kangooya Ne jant yakışıyo nede başka bişey dobloya bak kız gibi araba ne taksan yakışıyo
  • Doblo
  • ikisi arasından kangoo derim

size ise focus sw öneririm.
  • Konu eski ama ...Köyde Anadoluda olsam kango(yakıt güven hissi ve 10 yıl sonra bile hala para eder) istanbulda megane 3 SW
    param yok..kafam rahat clio privilege 10 numara
  • kesinlikle doblo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

doblo kangoo'dan çok daha iyidir, konfor ve motor olarak ilerdedir.
    alırsam doblo alırdım trde en çok satan hafif ticari 2. eli iyi

kangoo 10 kat daha iyidir sen yanlış biliyorsun adamlar dobloyu 50 bin liraya satıyor kangoo en az 32 veya 42 bin lira o söylediğin özellik kangoodada var şimdi ne gerek var kazık yemeye demi
  • kangonun en dolusu doblonun en bosuna esittlir zaten tutulmadı kangoo ama kesınlıkle kotu deıl motoru ıcın bıle alınır ama tutmadıpara varsa caddy yoksa doblo ve partner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangooooooooo derim
  • Renault Kangonun sağlam olmadığını ve mukavvadan yapıldığını idda edenlere ithaf olunur..Euroncaptan alınmıştır

Yeni Doblo ve Ford Connect ve Opel Combo'ya ait çarpışma testine rastlamadım..Rastlayan Arkadaş olursa eklesin..

2008 Kango'nun çarpışma test sonuçları;
    Front: 12.7 Side: 14 Seatbelt reminder: 1 toplam 28 puan

2007 caddy'nin çarpışma test sonuçları;
    Front: 12.5 Side: 15 Seatbelt reminder: 0 toplam 27 puan

2008 berlingo'nun çarpışma test sonuçları;
    Front: 11.6 Side: 14.6 Seatbelt reminder: 1 toplam 27 puan

Yorum sizlerin. Saygılar,İyi günler
  • kango DOBLO ya yaklaşamaz. En dolusu DOBLO nun en boşuna eşittir. Ve hocam size aile arabası değilken yol tutuşundan rahatlıktan daha çok.Yük taşıma amaçlı üretildiği ve ülkemizde ticari aracı husui kullanmak net salaklıktır niye yıllık 500 tl daha fazla veresin ve her iki aracında kasası ağırdır boş yere 300 kg yük taşımış olcaksın.
  • Arkadaslar fiat doblo iyi bir araba degil arkada full bagimsiz suspansiyon olayi yalan bikere fiati sevmedgim icin atip tutmuyorum gercekten yalan tumseklerden arkadasa bilerek hizli ve yavas gecirttirdim arkasi yine sarsiliyo ve azalma felan yok ayrica bi kac arakadas motor performansi doblonun belli zaten demis ne belli ya allah askina koskoca kasa 1.3motor tamam 1.6sıiyi ama 1.3 aliyo millet geneldde az yakiyo diye orta diklikte bi yokusta 2den 1 ceken arabaya cogu yokusta 2de veya 3de bogulan arabaya araba demem ben fazlada diknolmayan yokuslar bizde kangoo var 1.5 105 beygir yokusta ne boguluyo nede vites dusurmek zorunda kaliyosun 190 ibresi var 190 nıda gecmisti koye giderken baya yuklenmistim bizim koy 613 km yarim depo yakiyo zaten surgulu kapidabelektirikli cami ilk renault buldu doblodan kat kat iyi ha dış gorunusu benimde hosuma gidiyo ama cok ahim sahim bi araba degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.