Şimdi Ara

YENİ KANGOO MULTİX Yada YENİ DOBLO MU ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
47.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı kullanan varsa yorum bekliyorum nasıldır almayı düşünüyoruz aile arabası olarak düşünüyoruz tabi altarnatifde olabilir yeni doblo vs gibi yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 26 Ağustos 2010; 14:46:28 >

• 1,5 yıl kullandım.
    Memnundum bir sıkıntısı ile de karşılaşmadım.
    Yine hafif ticari alacak olsam Kangoo alırım

Bende aile arabası olarak kullandım.

Yalnız.

Bu arabaların aile arabası olmadığını öğrenmeniz gerek.
    Bu arabalar ticari araba.

Bu arabaların süspansiyonşarı sert.
    Her daim arkada 500-600kg ile gezecekseniz sorun yok.

Gidip 2. el MPV lere bakmanızı öneririm.
    Gidip Megane , Astra , Focus vb. SW lere bakmanızı öneririm.
    Gidip Altea , Zafira , Tolede , Scenic , Roomster , C-Max vb.

Aile arabası bunlardır.
    Diğerleri üstü şık görünen , aslı ise yük taşımak için tasarlanmış ticari araçlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

1,5 yıl kullandım.

Yalnız.

Aile arabası bunlardır.
    Diğerleri üstü şık görünen , aslı ise yük taşımak için tasarlanmış ticari araçlardır.

Kesinlikle katılıyorum

• quote:

1,5 yıl kullandım.

Yalnız.

Aile arabası bunlardır.
    bizde bunun bir eski kasası var.2006 model 80000kmde inanırmısın filtre ve yakıt harici hiçbirşey değişmedi(silecekler bile orjinal:))ki babam arabayı hor kullanır,şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbr

bizde bunun bir eski kasası var.2006 model 80000kmde inanırmısın filtre ve yakıt harici hiçbirşey değişmedi(silecekler bile orjinal:))ki babam arabayı hor kullanır,şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.

Alıntıları Göster
    Kullanan olarak tavsiye ediyorum ki sorunlarda yaşamıştık.Şuan hb aracımı sattım 2.kangoo yu alacak gibiyim.

Ticari olduğu için aile arabası diil e kesinlikle katılmıyorum.Virajlara 80 yerine 100 le giriyim istiyosan c-max scenic tarzı düşün belki biraz daha sessizdir.Ama onun dışında arkaya yük atmana gerek yok gayet oturaklı yeni kangoo.

Biz tamamen aile aracı olarak kullanıyoruz arkada yükte taşımıyoruz yol tutuş benim clio hb den çok daha iyi.Yol sesi çok daha az yakıtıda boyutlarına göre çok iyi.Fark binek araçların prestiji daha fazla.

Yani bu fiyatlara bu hacimde ve konforda binek araçlar 40000tl üzeri.

Ben sana Yeni kangoo multix EXTREME donanımı tavsiye ediyorum.ABS,AFU sürücü hava yastığı,çift sürgülü kapı,gövde rengi tamponlar,ALAŞIM JANT,SİS FARI,KOL DAYAMA,MP3 çalar standart ve fiyatı

105 hp EXTREME için 29500tl
    85hp EXTREME için 28300tl

Kendi sitesinde extreme daha verilmemiş bayilerde var görebilirsin.Doblo yu,tepee yi berlingoyuda test ettim tercihim yeni kangoo Diğerleri arasındada öyle aman aman farklar yok bu sınıftaki araçlar güzell.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Kullanan olarak tavsiye ediyorum ki sorunlarda yaşamıştık.Şuan hb aracımı sattım 2.kangoo yu alacak gibiyim.

Ticari olduğu için aile arabası diil e kesinlikle katılmıyorum.Virajlara 80 yerine 100 le giriyim istiyosan c-max scenic tarzı düşün belki biraz daha sessizdir.Ama onun dışında arkaya yük atmana gerek yok gayet oturaklı yeni kangoo.

Biz tamamen aile aracı olarak kullanıyoruz arkada yükte taşımıyoruz yol tutuş benim clio hb den çok daha iyi.Yol sesi çok daha az yakıtıda boyutlarına göre çok iyi.Fark binek araçların prestiji daha fazla.

Yani bu fiyatlara bu hacimde ve konforda binek araçlar 40000tl üzeri.

Ben sana Yeni kangoo multix EXTREME donanımı tavsiye ediyorum.ABS,AFU sürücü hava yastığı,çift sürgülü kapı,gövde rengi tamponlar,ALAŞIM JANT,SİS FARI,KOL DAYAMA,MP3 çalar standart ve fiyatı

105 hp EXTREME için 29500tl
    85hp EXTREME için 28300tl

Kendi sitesinde extreme daha verilmemiş bayilerde var görebilirsin.Doblo yu,tepee yi berlingoyuda test ettim tercihim yeni kangoo Diğerleri arasındada öyle aman aman farklar yok bu sınıftaki araçlar güzell.

Alıntıları Göster
    aslında yeni doblo aile arabası olabilir ve gerçekten güzel araba .bağımsız süspansiyonları oldugu için konforludur gidin test edin.uzun yıllar satmicaksanız mpv altea xl de alabilirsiniz oldukça geniştir

• quote:

Orijinalden alıntı: tartı

aslında yeni doblo aile arabası olabilir ve gerçekten güzel araba .bağımsız süspansiyonları oldugu için konforludur gidin test edin.uzun yıllar satmicaksanız mpv altea xl de alabilirsiniz oldukça geniştir

Alıntıları Göster
    yapma alfa-x

bana görede en iyi hafif ticari kangoo
    Ama bunu tartışmayalım

Bu araçların süspansiyonları çok sert ayarlı

Binek arabalar gibi değil.
    Buda sarsıntı olarak bize dönüyor haliyle.

Yürüyenleri scenic di , 308 di buda tek başına yeterli olmuyo.

yerden yüksekliği
    gövde yapısı
    vs.vs.

Bunların hepsi bu araçları , nekadar donanımlıda , ne kadar lüks de yapsa karakteristik özellikleir değişmiyo.
    Elbette bie önceki kasalara göre çok iyi
    Ama bu araçları aile aracı diye önermek bence çok yanlış.

İlla genişlikse iveco da geniş master da ama iş orada bitmiyo.

Ben Kangoo ile en zevkli sürüşümü Çanakkaleden gelirken yapmıştım.
    Belki hatırlarsınız bagaj kapağın üstü dahil tavana kadar dolu bi foto eklemiştim kavun gibi şeftaliler falan
    içindede 5 yetişkin 2 çocuk.

İşte ozaman sürüş zevkli.
    İşte ozaman arabanın tadına varıyosun.

Ama sonrası ??
    İstanbul içi ??

Ben kesinlikle önermiyorum.
    Ne olarak ? Aile kullanımı , binek kullanım için .

İllaki hafif ticari mi ??
    Herşeye rağmen hafif ticari mi ?
    Ozaman Kangoo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yapma alfa-x

bana görede en iyi hafif ticari kangoo
    Ama bunu tartışmayalım

Bu araçların süspansiyonları çok sert ayarlı

Binek arabalar gibi değil.
    Buda sarsıntı olarak bize dönüyor haliyle.

Yürüyenleri scenic di , 308 di buda tek başına yeterli olmuyo.

yerden yüksekliği
    gövde yapısı
    vs.vs.

Bunların hepsi bu araçları , nekadar donanımlıda , ne kadar lüks de yapsa karakteristik özellikleir değişmiyo.
    Elbette bie önceki kasalara göre çok iyi
    Ama bu araçları aile aracı diye önermek bence çok yanlış.

İlla genişlikse iveco da geniş master da ama iş orada bitmiyo.

Ben Kangoo ile en zevkli sürüşümü Çanakkaleden gelirken yapmıştım.
    Belki hatırlarsınız bagaj kapağın üstü dahil tavana kadar dolu bi foto eklemiştim kavun gibi şeftaliler falan
    içindede 5 yetişkin 2 çocuk.

İşte ozaman sürüş zevkli.
    İşte ozaman arabanın tadına varıyosun.

Ama sonrası ??
    İstanbul içi ??

Ben kesinlikle önermiyorum.
    Ne olarak ? Aile kullanımı , binek kullanım için .

İllaki hafif ticari mi ??
    Herşeye rağmen hafif ticari mi ?
    Ozaman Kangoo.

Alıntıları Göster
    Ben clio 2 hb aracımla karşılaştırıyorum

yani clio 2 hb den yol sesi yol konforu yaylanma konusunda çok üstün nede olsa yeni teknoloji.

Yani aile kullanımı için bu araçlar yeterli.Scenic 2 alt yapısı olsada tabii scenic 2 gibi olamaz ama çok da fark yok aralarında.2.el 30000 lere bu araçlar yerine 0km kangooyu seçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Ben clio 2 hb aracımla karşılaştırıyorum

yani clio 2 hb den yol sesi yol konforu yaylanma konusunda çok üstün nede olsa yeni teknoloji.

Yani aile kullanımı için bu araçlar yeterli.Scenic 2 alt yapısı olsada tabii scenic 2 gibi olamaz ama çok da fark yok aralarında.2.el 30000 lere bu araçlar yerine 0km kangooyu seçerim

Alıntıları Göster
    BENCE KANGOO YERİNE DOBLO ALMASIN ÇÜNKÜ AİLE ARABASI OLARAK KULLANICAGIM DİYORSUN YANİ BİRAZ DAHA KONFORLU OLMALI ARAÇ DOBLODA
    TAM BAGIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON VAR VE DAHA KONFORLU DUR

AYRICA ARKA CAMLAR ELEKTRONİK YAKIT EKOOMİSİ GAYET İYİ PERFORMANSI ZATEN BELLİ KASA YENİ BENCE DOBLO

• quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

BENCE KANGOO YERİNE DOBLO ALMASIN ÇÜNKÜ AİLE ARABASI OLARAK KULLANICAGIM DİYORSUN YANİ BİRAZ DAHA KONFORLU OLMALI ARAÇ DOBLODA

AYRICA ARKA CAMLAR ELEKTRONİK YAKIT EKOOMİSİ GAYET İYİ PERFORMANSI ZATEN BELLİ KASA YENİ BENCE DOBLO

Alıntıları Göster
    yeni doblo nun

Tam arkasında
    Arkadan sol çaprazdan bakan biri

Arabayı almaktan vazgeçebilir.

Araba neredeyse aşağıdan yukarı '' V '' olacak.

• valla bende yeni doblo merak saldım bu olacak galiba arastırıyorum bakalım kullanan varmı ayrıntılı yorum yazarsa iyi ben sadece konforlu olsun az yaksın dizel olsun ailem için olsun yeter

quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

• quote:

Orijinalden alıntı: djx

valla bende yeni doblo merak saldım bu olacak galiba arastırıyorum bakalım kullanan varmı ayrıntılı yorum yazarsa iyi ben sadece konforlu olsun az yaksın dizel olsun ailem için olsun yeter

quote:

Alıntıları Göster
    @djx

valla hocam yukarıda yazdıklarımızdan hiç etkilenmemişsin anlaşılan.

Ozaman sana bir önerim daha var.

2.el ( 0km si hala gelmedi )
    Skoda Roomster 1.4 TDI ( illa dizel dedin diye , yoksa senede 10-15000km ise 1.6 16v benzinli derdim )
    Comfort donanım

8 hava yastığı
    ESP diyim gerisini siz düşünün.

Bu aracı mutlaka incelemeni öneririm.

• quote:

@djx

Skoda Roomster 1.4 TDI ( illa dizel dedin diye , yoksa senede 10-15000km ise 1.6 16v benzinli derdim )
    Comfort donanım

8 hava yastığı

Alıntıları Göster
    Eğer ikisi arasında kaldıysan ikisinide test et kendin karar ver.

• quote:

@djx

Comfort donanım

8 hava yastığı

Alıntıları Göster
    burda kimse yeni kangoya binmemiş heralde

yeni kango scenic saşisine oturtulmuş bir araç ve çok konforlu yük arabası değil yani öncelikle onu söyleyeyim

piyasada bu sınıfta arka çamları otomatik açılan ilk araba kangodur. buda böyle biline

yeni dobloda arka camları açılan model için prestij paketi almak lazım

bi önce binin sonra burda gelin yorum yapın lütfen

babamın 105 lik doblosu benim b sınıfı 1,4 motorlu arabamdan daha seri bir araç

tek kötü yanı yoltutuş yok araçta

• quote:

Orijinalden alıntı: lexus

burda kimse yeni kangoya binmemiş heralde

yeni kango scenic saşisine oturtulmuş bir araç ve çok konforlu yük arabası değil yani öncelikle onu söyleyeyim

piyasada bu sınıfta arka çamları otomatik açılan ilk araba kangodur. buda böyle biline

yeni dobloda arka camları açılan model için prestij paketi almak lazım

bi önce binin sonra burda gelin yorum yapın lütfen

babamın 105 lik doblosu benim b sınıfı 1,4 motorlu arabamdan daha seri bir araç

tek kötü yanı yoltutuş yok araçta

Alıntıları Göster
    İki aracı da ne sürdüm ne de bindim ama görüntü olarak Doblo daha güzel duruyor.

• quote:

@djx

Comfort donanım

8 hava yastığı

doblonun seni bu kadar neden rahatsız etiğini gayet iyi biliniyor
  • Bu segment bir araç düşündüğümüzde araştırıp sorduğumuzda aldığımız cevaplar ;
    Aile otomobili olarak kullanımlarda
    Bu tarz araçlar Cinsi kamyonet olarak geçen
    Her yıl muayene
    Ş.dışı maksimum hız sınırının 88km olması
    Motorlu taşıtlar vergi dilimi farklı olduğu gibi cevaplar aldım.
    Ruhsatta Yandan Camlı Çift Sıra Kolt. Cinsi:KAMYONET olarak geçtiği için Belirli saatlerde Şehir içi geçişlerde (İstanbul 1.köprü ve Ankara Kızılay gibi) giriş çıkış da problem olabilme durumu olduğu gibi yorumlar oldu alım satım yapan esnafa sorduğumda yazılı izin belgesi gerektiğini söylediler kimi bişey olmaz diyor,kimi giremez diyor, kimi yazılı izin belgesi alman gerek, ama izin belgesi alsanda ceza yeme ihtimali var diyen oldu.SRC4-SRC2 v.s. belgelerinide isteyebilirler diyen oldu.
    Yıllardır Ankara,İstanbul gibi yerlerdede kullananlar sorun yaşamadığını söyleyende oldu , Bu yerlerde Şehir içine girişte belirlenen saatte girmediğinden ceza yedim diyende oldu.
    Aile otomobili olarak kullanımlarda Bu segmentte sıfır üretilen Ruhsatta HUSUSİ OTOMOBİL olarak geçen bazı araçların olduğunu söylendi.Tabi Hususi otomobil geçenlerde vergilerden dolayı fiyat farkı olma durumu var.

• quote:

quote:

@djx

Comfort donanım

8 hava yastığı

Gerçekten ciddiysen cevabını söylede bizde bilelim

• quote:

quote:

quote:

@djx

Comfort donanım

8 hava yastığı

Gerçekten ciddiysen cevabını söylede bizde bilelim

Alıntıları Göster
    doblo kangoo'dan çok daha iyidir, konfor ve motor olarak ilerdedir.
    alırsam doblo alırdım trde en çok satan hafif ticari 2. eli iyi

• Hangi arabayı alman konusunda kangoo ile ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum. Bende 1.5 dci 85 hp full donanım versiyonu var. İşim gereği ayda 7-8 bin km yapıyorum. Ancak bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim. Öncelikle yeni kangoo ların ısıtma soğutma sistemi arızalı. Dijital klima 15 ile 25 derece arasında dışarıdaki havayı üflüyor. Ancak 26-27 dereceye ayarladığımda çok sıcak bir hava üflüyor. Yani ya dışarıdaki hava, ya da alev sıcaklığı. Ara ısı yok. Servisler artık bunun bir üretim hatası olduğunu kabul ediyor. Garantiden tüm kangoo ların ısıtma soğutma sistemini değiştiriyorlar. Tabi araç bir gün serviste kalıyor ve bu işlem ön konsol tamamem sökülerek yapılıyor. Sorun bitti mi ? Hayır. Aracın fren klepelerinden çok rahatsız edici bir ses geliyor. Servis bunun da üretim hatası olduğunu söylüyor ancak müdahale etmiyorlar. Sebebi Fransa dan bu konuda cevap beklemeleriymiş. 1 yıldır cevap gelmedi daha. Garantisi bitse de sanayide tornacıda yaptırsam. Bir gün aracımın sol ön park lambasının yanmadığını fark ettim. Ampulü nasıl değiştireceğimi bir türlü çözemedim ve servide gittim. Gördüklerim inanılmazdı. Belki siz de inanmazsınız ama gerçek. Sol park ampulünün değişmesi için, aracın renault logosunun bulunduğu ön parçayı çıkardılar, tamponu söktüler, sol çamurluğun içindeki koruyucu plastik davlumbazı söktüler ve nihayet ampul değiştirildi. Ampul 1tl, işçilik 50tl. Yaklaşık 30 dakika. Yani bir yerlerde ampulünüz patlarsa servise kadar gitmek zorundasınız. Kendinizin değiştirmesi imkansız gibi. Yağmur sensörü ise tam bir felaket. Çiseleyen yağmurda jet hızı, bardaktan boşanırcasına yağmurda fasılalı. Nerde ne hızda çalışacağını kestiremezsin. Manyak bişey. İçinde kullanılan malzeme kalitesi bu kadar kötü olabilir. Etipuf plastiği daha iyidir. Tek iyi tarafı yakıtı. 60lt mazotla 1000km yol yapıyorum. Ancak performans bekleme. En son bir fiorino ile kapıştık, rezil oldum. Hem de sütaş arabasıydı. Allah bilir içi de peynir, yoğurt falan doludur. Bundan önce 2007 model partner hdi vardı. 230.000km yol yaptım. Tek bir sorun yaşamadım. On numara bir araçtı. Hele konfor anlamında kangoo ya bin basar. Vel hasıl arkadaşım kangoo alma da ne alırsan al. Keşke partner tepee alsaydım. Çok pişmanım. Kimse bana yeni kangoo yu anlatmasın. Her türlü hodri meydan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.