Şimdi Ara

Yeni kart : ASUS GTX 970 STRİX . Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bende yeni bir 970 aldim ( ASUS STRİX ) karttan şuanda memnunum eski kartım çünkü iğrençti benchmark testleri de normal çıkıyor ama oyunlara girince internette izlediklerimde kimisinden daha iyi kimisinde daha kotu çıkıyor internette cs go da millet 300 fps alirken ben ort 200 alıyorum ( arada 280 290 oluyor arada 180 oluyor değişiyor yani ) [ işlemcim i7 2600 , Anakartım : Pegatron ISPHX ] - bunlar biraz dandik tabi :) , Öncelike Cw sorunu sadece benchmark programında çıkarken ses geldi ( programda bile çıkmadi ) , birde sistem derecelendirme yaparken ufak tefek sesler geldi ki beni açıkçası rahatsiz etmiyor bile . Diyeceğim şu heaven benchmarkta skorum 1340 . FPS değerlerim şoyle

CS GO : min 150 max 290 - ORT = 200
    BF4 : min 50 max 130 - ORT 80-85 ( min savaşin gobeğinde veya savaş alanina merkeze bakarsam siste ve patlamalarda felan )
    Batman arkham asylum - 62
    Alan wake - 90
    Metro LL redux - SSA 2x - 40 - 50
    Farcry 3 : 55
    The Witcher 3 : 41

siz daha iyi bilirsiniz ama kartta bir sıkıntı yok sanırım . ama oyunlarda fps kaybım anakart ve işlemciden dolayı mı düşüyordur ?? darboğaz belki ???, veya anakartım 2.0 mı belki o bile değil bilmiyorum .

En çok kafama takılan şeyde cs go :/ , millet 300 fps alıyor ben niye 190 200 alıyorum ki ??? , Yardımcı olursanız çook teşekkür ederim ( kartta sorun var diye düşünmüştüm de bazi tanıdıklar ne alaka oyle şey mi olur hepsi ayni dediler ki bende oyle düşünüyorum benchmark diğer 970 ler gibi yani FPS min bazı oyunlarda daha yuksek olması gerekiyor yani bilmiyorum yardim edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesRuhu -- 31 Mayıs 2015; 15:01:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.