Bildirim
Yeni Kasa Alıcam Hangisini Önerirsiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/thermaltake-vn300m1w2n-chaser-mk-i-full-tower-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=60008
bana kalırsa daha iyi ama ekonomik ve iyi birşey dersen 2. tercih daha uygun -
ilk koyduğunuz kasa powerlı galiba -
yorumlarınız için teşekkür ederim. -
daha fazla yorumlarınızı bekliyorum.. -
max. bütçe ne kadar?
edit: alıntı yaparak cevaplarsanız daha hızlı cevaplayabilirim.
iyi günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
max. bütçe ne kadar?
edit: alıntı yaparak cevaplarsanız daha hızlı cevaplayabilirim.
iyi günler.
350 tl :) -
arkadaşım 80 tl lik anakartın war, 320 liralık kasa almanın peşindesin doğan görünümlü şahin mi çekti canın anlamadım.. 100 liralık bi everest kasa al, üstüne de m5a97 aynen 300 liraya anakartında sıfırlanmış olur (uyuyosa işlemcin)
benim diyeceğim budur.. kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 4 Ekim 2012; 22:36:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sanatairum
arkadaşım 80 tl lik anakartın war, 320 liralık kasa almanın peşindesin doğan görünümlü şahin mi çekti canın anlamadım.. 100 liralık bi everest kasa al, üstüne de m5a97 aynen 300 liraya anakartında sıfırlanmış olur (uyuyosa işlemcin)
yanlış bir görüş. sonuçta bir kasa sizi geleceğiniz. adi bir kasa alımında her yıl 100tl vermekten ise gidip kaliteli bir kasa almak daha mantıklı. hem kasanın en zor şeyi kabloları yerleştirmektir. anakart bozulduğu zaman değişimi daha basittir ama içi dolu kasa bayağı bir uğraştırır. tüm parçaları sök koy kenara yeni bir tane al tekrar tak vs vs .
@Ephetus
önereceğim corsair 300r+600W kasa. vatanda indirimde şu anda bakabilirsin. corsair sağlam markadır ve 600W yeterlidir.
-
accık abartmayın mübalaa yapmayın,,, bi kere Türkiye'de satış yapam firmaların elektronikte 2 sene garanti verme zorunluluğu bunun dışında adamın kendi güç kaynağı varmış, alacağı 100 tl lik kasadaki psu yu atsın satsın. kasa geleceğindir demişssin. kim var kasasını 1 yılda değiştiren bilmek isterim.. her arkadaşım pc kullanıyo, 2000 tl'nin altında harcama yapıp kasa alanını görmedim. kendi kasam 6 yıllık sistemi de yeniledim hiç bi parça tak çıkarda sıkıntı yaratmıyo... hala aynı düşünceler içindeyim 100tl yeterli eğerki o.c yapmıcak kasa içinde fazladan hava akımı yaratman gerekmicekse. öyleyse bile 15liralık motorlu tornavidayla kasa kral deliniyo tak istediğin fanı , görüntü istiyosan plastik kestir lunapark yap içeriyi ledlerle..
ama herkesin kendi tercihi tabii saygılar -
XPREDATOR TEK GECERIM HOCAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 5 Ekim 2012; 0:23:40 > -
İlla ikisi arasından bir tercih yapacaksanız 1.Kasa daha iyi ama benim önerim 400R veya RC-912 -
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
quote:
yanlış bir görüş. sonuçta bir kasa sizi geleceğiniz. adi bir kasa alımında her yıl 100tl vermekten ise gidip kaliteli bir kasa almak daha mantıklı. hem kasanın en zor şeyi kabloları yerleştirmektir. anakart bozulduğu zaman değişimi daha basittir ama içi dolu kasa bayağı bir uğraştırır. tüm parçaları sök koy kenara yeni bir tane al tekrar tak vs vs .
@Ephetus
önereceğim corsair 300r+600W kasa. vatanda indirimde şu anda bakabilirsin. corsair sağlam markadır ve 600W yeterlidir.
quote:
accık abartmayın mübalaa yapmayın,,, bi kere Türkiye'de satış yapam firmaların elektronikte 2 sene garanti verme zorunluluğu bunun dışında adamın kendi güç kaynağı varmış, alacağı 100 tl lik kasadaki psu yu atsın satsın. kasa geleceğindir demişssin. kim var kasasını 1 yılda değiştiren bilmek isterim.. her arkadaşım pc kullanıyo, 2000 tl'nin altında harcama yapıp kasa alanını görmedim. kendi kasam 6 yıllık sistemi de yeniledim hiç bi parça tak çıkarda sıkıntı yaratmıyo... hala aynı düşünceler içindeyim 100tl yeterli eğerki o.c yapmıcak kasa içinde fazladan hava akımı yaratman gerekmicekse. öyleyse bile 15liralık motorlu tornavidayla kasa kral deliniyo tak istediğin fanı , görüntü istiyosan plastik kestir lunapark yap içeriyi ledlerle..
ama herkesin kendi tercihi tabii saygılar
Bir dakika anakartımın kötü olması diğer parçaların kötü olmasını mı gerektiriyor. Kasayı 4 ay önce topladım amaç oyun bilgisayarı toplamaktı.
Bu yüzden anakarttan kıstım.
İşlemci : AMD FX 8120
Ekran Kartı : (MSİ) Nvidia GeForce GTX 560 Ti
Ram : 8gb
HDD : 1TB
Bu kış SSD almayı planlıyorum bu yüzden bir şey bilmeden lütfen yanlış yorumlar yapmayın... sanatairum
kaskas123 bu arada önerin için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X