Şimdi Ara

YENİ KASA FOCUS NEDEN TUTULMUYOR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
23.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus bence şık bir araç olmuş. Fiyatları sıkıntılı. Bagajı dar diyenlere tavsiyem c-max. Bence daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

YENİ KASA FOCUS NEDEN TUTULMUYOR ?

süper
  • Gereksiz pahalı ve bana göre şekil olarak itici bi araba..

şahsen aynı para ile gider vw jetta alırım daha iyi..
  • Dizeli bile deli mazot yakıyor diyorlar doğru mu ?
  • Tutulup tutulmasını bilmiyorum fakat hanima 1 ay önce 2 senelik sedan olanını 700 tlye kiraladım sıfır olarak celik motorfilodan. Kenfisi gayet memnun ve gayet az yaktigini söylüyor.
    Piyasada cok fazla görüyorum sahsen focusu genellikle hep kiralik ve sirket araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 1 Aralık 2012; 11:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Dizeli bile deli mazot yakıyor diyorlar doğru mu ?

Bagajı, iç hacmi, tur kabiliyeti gibi olumsuzluklara katılıyorum fakat eski focusa göre dizelde tüketim basarılı bence. İstanbulda s.içi 750km rahat yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

İç mekanı çok dar.

+1907.. ön koltukta oturanların bacakları çok rahatsız konumda duruyor...
  • Ne Focus 2 ne 2,5 ne de 3, hiçbiri Focus 1 gibi olamadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: questwar

Hem çirkin hem de ulaşılması zor bir kız.

süper tespit
  • tamam motor şanzıman seçeneği sınırlıda tasarıma nasıl kötü diyorsunuz arkdaş aynısını wolswageb yapsa dibiniz düşer. Ayrıca fiyatları gayet makul.
  • quote:

bir ford kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim fordun her motoru fazla yakar ama bu size milleti tokatlamak soluksuz hızlanmak olarak geri döner fiatın araçlarının fransızların hepsinin şase hafif ama ford ağır şase sağlam boşken dahi fazladan yük taşıyorsun bu sebeptende fazla yakar ama fordun dizel motorları oldukça uzun ömürlüdür.
  • Çokta güzel tutuluyor,konyada özellikle her yerde görüyorum,şirket aracı değil.Tasarımını ben beğeniyorum,sıradışı bir taaarımı var.Tokluk ve sağlamlık hissi çok iyi.

• Focus 1 dönemine göre güzel bir araçtı ki aynı şekilde Focus 2 'de, hatta 2 makyajıyla sürekli tutulan bir araç oldu. Ama bence sorun 2 döneminde başladı, 2011 'de sıfır aldığım Focus başlarda güzel gelse de zaman içinde Astra ve Jetta kullanınca onlara göre yol tutuşu, içeri ses alma ve konfor konularında geride kaldığını farkettim. Bu arada 90 'lık 1.6 TDCI Collection donanımıydı benimki, 8 ay sonra 90 'lık versiyon yerine 109 'luk satmaya başladılar ve işin bence üzücü tarafı iki motor arasında yazılım dışında hiçbir fark yoktu bu satış stratejileri bence yanlıştı. Sonuç olarak aracı 11 ay sonra sattım. Focus 3 ise tasarım anlamında bence çok vasat. Özellikle şu hatchback modeli bence içler acısı. Şu an bu sınıfta araba alsam fiyatını bile sormam. Bu arada son olarak bu devirde boş versiyonu bile 50000 seviyesinde olan araçta arka camların otomatik olmaması da çok komik, Ford boş versiyonunda otomatik cam koymayarak maliyet anlamında ne kazanıyor bilmem ama prestij anlamında bence yerlerde. Sanırım şu Focus'taki başarısızlığı Mondeo'da telafi edecekler ama Focus'a yazık oldu:)

• Yeni focuslar eskisi gibi tasarım olarak güven vermiyor zaten hb tasarımı berbat fiyatları da makul değil aynı fiyata başka seçeneklere yöneliyor tüketici
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

Ne Focus 2 ne 2,5 ne de 3, hiçbiri Focus 1 gibi olamadı..

evet olamadı, çünkü hepsi de focus 1'den daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

bir ford kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim fordun her motoru fazla yakar ama bu size milleti tokatlamak soluksuz hızlanmak olarak geri döner fiatın araçlarının fransızların hepsinin şase hafif ama ford ağır şase sağlam boşken dahi fazladan yük taşıyorsun bu sebeptende fazla yakar ama fordun dizel motorları oldukça uzun ömürlüdür.

Hocam arada bir nokta kullansaydın keske. 3 kere okudum valla anlamak icin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

focus tutulmadıysa benim kullandığım araba için nedenir bilemedim.

2-3 gün önce kullandım baya inceledim
    arakadaşım aldırtmış çalıştığı firmaya

kasa kesinlikle güzel , bu kasayı da beğenmeyenler ayrı bir forum açıp orada değişik değiş beğenmemezlikleri tartışabilirler
    bagaj normal yedek lastik ile skandal , bisiklet lastiği koyacaksın ki az aşağı insinde iş görsün

içi geniş falan da değil , hatta öyle geniş değil ki , geçen hafta trabzonda kiraladığım puntonun ön mekanından geniş dersem günah işlerim
    dizeldi arkadaşdaki marşa bastım biraz gezdim , araç gayet sessiz bu konuda da iyi.

kullandığım araba km olarak baya yukarılarda olduğundan takipte olduğum bir araçtı
    fakat yine de alteaya tercih edemeyeceğim

mpv kullandıktan sonra c sınıfı çok sıradan geliyor
    cmax olabilirde focus çok yavan kaldı
    arabanın önü biraz minübüse bağlayacak bunlar bildiğin taksi haliyle

haklısın mpv kullanınca klasik otomobil biraz yavan kalabiliyor
    bende c-max var ve çok beğeniyorum

fakat focusun tutulmadığına katılmıyorum neden mi çünkü yollarda hergün en az 2-3 tane görüyorum hem hb hem sedan
    tabi ne kadar güzel ve kullanışlıdır orasına karışmama kullanmadım çünkü fakat satılıyor
    benim yollarda göremediğim ama çok konuşulan araç yeni i30

• Şirket arabaları genelde fluence ve yeni focus

çevremde şahsi kulanım için alan görmedim
  • Şirket arabası=Jetta.

• quote:

Orijinalden alıntı: voq

Focus 1 dönemine göre güzel bir araçtı ki aynı şekilde Focus 2 'de, hatta 2 makyajıyla sürekli tutulan bir araç oldu. Ama bence sorun 2 döneminde başladı, 2011 'de sıfır aldığım Focus başlarda güzel gelse de zaman içinde Astra ve Jetta kullanınca onlara göre yol tutuşu, içeri ses alma ve konfor konularında geride kaldığını farkettim. Bu arada 90 'lık 1.6 TDCI Collection donanımıydı benimki, 8 ay sonra 90 'lık versiyon yerine 109 'luk satmaya başladılar ve işin bence üzücü tarafı iki motor arasında yazılım dışında hiçbir fark yoktu bu satış stratejileri bence yanlıştı. Sonuç olarak aracı 11 ay sonra sattım. Focus 3 ise tasarım anlamında bence çok vasat. Özellikle şu hatchback modeli bence içler acısı. Şu an bu sınıfta araba alsam fiyatını bile sormam. Bu arada son olarak bu devirde boş versiyonu bile 50000 seviyesinde olan araçta arka camların otomatik olmaması da çok komik, Ford boş versiyonunda otomatik cam koymayarak maliyet anlamında ne kazanıyor bilmem ama prestij anlamında bence yerlerde. Sanırım şu Focus'taki başarısızlığı Mondeo'da telafi edecekler ama Focus'a yazık oldu:)

İçeri ses almayı ve konforu kabul ederim ama yol tutuşunu kesinlikle etmem.Eski kasa Jetta yol tutuş olarak focus 2 nin yanından geçemez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.