Şimdi Ara

YENİ KASA FOCUS TİTANYUM - YENİ KASA MONDEO TREND

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ KASA FOCUS TİTANYUM İLE YENİ KASA MONDEO TREND BU İKİ ARAÇTAN HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ KULLANAN ARKADAŞLARIN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM.İKİSİNİN FİYATLARI AYNI GİBİ.BU ARAÇLAR İKİNCİ ELDE HANGİSİ SİZCE DAHA FAZLA TUTULUR.İKİ ARACI ÖZELLİK BAKIMINDAN KIYASLAYABİLİR MİSİNİZ.İKİ ARAÇ SINIF OLARAK FARKLI ONU BİLİYORUM.AMA KARARSIZ KALDIM.BENİM TERCİHİM MONDEO DAN YANA.1.6 MOTOR BU ARABAYA YETERLİ OLUR MU.VEREĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• tamamen kişisel bir seçimdir.

bu konu hakkında cevap verenlerin çoğu full donanım olsun focus olsun YADA d sınıfı olsun mondeo olsun(ama bence mondeonun trend i de tam boş sayılmaz)

focus dizelse eğer 2. elde daha iyidir. mondeo 1.6 125hp aracı rahat götütür yalnız normal ve performanslı kullanımdada biraz fazla yakar.

BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM MONDEO ALIRIM BİDE TÜP TAKTIRIRIM. NE DE OLSA D SINIFI.
  • focus titanium benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz ? focus dizel olursa tercih edilmeli bence,diğer türlü mondeo 1.6 benzinli
  • ikisi de benzinli olacak.Mondeonun trend donanımı focus titanyum dan aşağı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekeles1

ikisi de benzinli olacak.Mondeonun trend donanımı focus titanyum dan aşağı değil

o zaman tabiki mondeo yoruma bile gerek yok
  • İkisi arasında Mondeo derim
  • 2. eli soruyor dikkat edin...
    Focus daha çabuk gider....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • focus diselse 2. elde cabuk gider benzinli mondeo ve focus mu derseniz tabiki mondeo derim yakıta harcıyacak param varsa ama 2.0 mondeo varkene 1.6 sı nı almakta bantıksız gibi mondeo ve ekisk performans gibi gelio 1.6 motorda

tdci mondeo yokmu hiç araştırmadım mondeoları disel al mondeo istiyorsan ve disel seceneği varsa
  • mondeo 2,0 titanium dizel 70,000 ytl trend 65,000 ytl

modeo 1,6 Titanium 50,0000 trend 45,0000 ytl

focus dizel 5k titanium 44,000 ( indirim 2,000 olur) trend 39,000 ytl

focus benzinli 5k titanium 38,000 trend 32,000 ytl

YANİ BU İŞLER PARAYA BAKAR... iKİ sınıfta farklı....ben Mondeo trend alacağıma Focus Titanium alırdım..benm mantalitem bu...karşı çıkabilirsniz...mesela focus trend yerine Fİesta full alırım... örnek verdim :)
  • yazdıklarına katılıyorumAma focus trend yerine fiesta ful olanı alınabilir belki ama mondeo trendin özellikleri ile focus titanyumun özellikleri aynı gibi.Sadece kasa farklı sayılır.Mondeonun dizeli çok pahalı.Benzinlide ise 1.6 var sadece.Ben zaten 1.6 olmasından dolayı düşünüyorum.Çünkü 2.0 ların vergi olayı çok yüksek.Focus trend ile titanyum arasında çok fazla donanım farkı bulunuyor.Ama mondeo trend ile titanyum arsında çok ciddi fark yok.Belli özellikleri standart koymuşlar.Beni düşündüren 2 nokta var birisi aracın performansı diğeri ise 2.eli
  • Bu iki aracı kullananlar varsa + ve - yönlerini yazarlarsa güzel olur.
  • Perdormanısı felan gayet güzel.. 125 ps araba... 160 Nm tork var.. bununla ralli yapmayaacksınız....satma konusunda bence temiz tutarsanız her ARABAYI satarsınız...hiç şüpheniz olmasın... Mondeo TİTİnium - trend arasında...mesela güvenlik farkı yok.. ama görünüş..bazı iyi doanımlarda farklılıkvar..kalite hissi artıyor. okdar...sonuçta mondeo yani...D sınıfı ve büyük hacim istiyorsanız Mondeo alın.... biraz daha hızlı ve sportif istiyotsan Focus.... bu arada Mondeonun 5K 'sını öneriyorm.....
  • Ben uzun süre D segmenti kullandıktan sonra kendi kendime "bir daha bu sınıf bir araç alırsam ne kadar güçlüde olsa 1.600 motor almayacağım" diye söz vermiştim.

115Hp 155Nm Focus a karşılık artan ağırlığıyla aradaki farkı azaltmak için Mondeo da 125Hp 160Nm motor var,ancak bence 6 oranlı olsa daha iyi olurdu.

Tercihim Focus olurdu bu benim görüşüm ama Mondeo nun kalite-konfor güvenlik-prestij seviyesi daha iyi o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 3 Temmuz 2008; 12:30:49 >
  • Mondeo 5 kapı düşünüyorum.Güvenlik açısından özellik farkı yok.Ben düzcedeyim.Buradaki bayide araç yok.Onun için inceleyemedim.İnceleyenler görüşlerini yazarlarsa sevinirim.Bir de bu aracın fiyatı konusunda bilgilendirebilir misiniz.Bayiden bayiye fiyat değişiyor.En ygun nereden alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

,ancak bence 6 oaranlı olsa daha iyi olurdu.

burayı anlamadım :):)

Fiyat konusunda heryer farklı..şubat ayında Mondeo titanium Sedan'ı 45,000e bıraktılar...biz almadık...Focus aldık...

bikaç ay sonra burdan biri almış o arabayı :):):) siyah Mondeo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Temmuz 2008; 12:17:16 >
  • "6 oaranlı" yerel bir Balıkesir dilidir İstanbul Türkçesi ile "6 oranlı" manasına gelir

6 vitesli olaydı diyorum ama kullanan arkadaşlar memnunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 3 Temmuz 2008; 12:31:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

"6 oaranlı" yerel bir Balıkesir dilidir İstanbul Türkçesi ile "6 oranlı" manasına gelir

6 vitesli olaydı diyorum yani ama kullanan arkadaşlar memnunlar,gerçi yolda

ben size taaaaa ilk günki Focus'u aldğımızda bayyinin söylediğini diorum About: FocUs II .

bu arabanın 5.vitesi rahatlatma vitesidir...atmasanda olur ama rahatlatmak için atıyon :):)

neyse.. Ford gerçekten 6 vitesi pek sevmiyor.. (Focus için diom)

MOndeo

2,0 l Duratec, 107 kW (145 PS), 5-Gang-Schaltgetriebe
    1,6 l Ti-VCT Duratec, 81 kW (110 PS), 5-Gang-Schaltgetriebe
    1,6 l Ti-VCT Duratec, 92 kW (125 PS), 5-Gang-Schaltgetriebe
    2,5 l Duratec, 162 kW (220 PS), 6-Gang-Schaltgetriebe
    2,0 l Duratorq-TDCi Turbodiesel, 85 kW (115 PS), DPF, 6-Gang-Schaltgetriebe
    2,0 l Duratorq-TDCi Turbodiesel, 103 kW (140 PS), DPF, 6-Gang-Schaltgetriebe
    2,0 l Duratorq-TDCi Turbodiesel, 103 kW (140 PS), DPF, Durashift-6-tronic
    2,2 l Duratorq-TDCi Turbodiesel, 129 kW (175 PS), DPF, 6-Gang-Schaltgetriebe
    2,3 l Duratec, 118 kW (160 PS), Durashift-6-tronic

2,0 l Flexifuel 107 kW (145 PS), 5-Gang-Schaltgetriebe

FOCUSSSSS

1,4 l Duratec, 59 kW (80 PS), 5-Gang-Getriebe
    1,6 l Duratec, 74 kW (100 PS), 5-Gang-Getriebe
    1,6 l Duratec, 74 kW (100 PS), Automatikgetriebe
    1.6 l Duratec Ti-VCT, 85 kW (115 PS), 5-Gang-Getriebe
    1,6 l Duratorq TDCi, 66 kW (90 PS), 5-Gang-Getriebe
    1,6 l Duratorq TDCi, 80 kW (109 PS), DPF, 5-Gang-Getriebe
    1.8 l Duratec, 92 kW (125 PS), 5-Gang-Getriebe
    2,0 l Duratec, 107 kW (145 PS), 5-Gang-Getriebe
    2,0 l Duratec, 107 kW (145 PS), Automatikgetriebe
    2,0 l Duratorq TDCi, 81 kW (110 PS), DPF, Ford PowerShift-Automatikgetriebe
    2,0 l Duratorq TDCi, 100 kW (136 PS), DPF, 6-Gang Getriebe
    2,0 l Duratorq TDCi, 100 kW (136 PS), DPF, Ford PowerShift-Automatikgetriebe
    2.5 l Duratec, 166 kW (225 PS), 6-Gang Getriebe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Temmuz 2008; 12:32:36 >

• Güvenlikte Donanım farkı gözetmiyor FORD..
    resimde 1 hata var..Acil Durum Desteği ( EBA) olacak.. bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Temmuz 2008; 12:50:52 >

• quote:

Mondeo 5 kapı düşünüyorum.Güvenlik açısından özellik farkı yok.Ben düzcedeyim.Buradaki bayide araç yok.Onun için inceleyemedim.İnceleyenler görüşlerini yazarlarsa sevinirim.Bir de bu aracın fiyatı konusunda bilgilendirebilir misiniz.Bayiden bayiye fiyat değişiyor.En ygun nereden alınabilir.

Kocaeli ES otoda 2 tane vardı geçen hafta biLmiyorum eLLerinde duruyo mu haLa bi ara sor istersen ona göre git.Düzce izmit arası pek fazLa sürmez düzceden çıktın mı izmite kadar dümdüz otoban gibi yoL zaten 1 buçuk saatte geLirsin pek uzak sayıLmaz.
  • mondeo alırsan bir daha c segmente çöplük edasıyla binersin.örnek kendim kullanıyorumc segment d den sonra hüç umrumda değil zevkte vermiyorr komforda yok pasif yol güvenliğide d segmentte süperdi alta indikçe limitler güm*1.6mondeo para her zaman yapar ama dizelde km yaparsan oda para yapmaz 2.elde
    quote:

yazdıklarına katılıyorumAma focus trend yerine fiesta ful olanı alınabilir belki ama mondeo trendin özellikleri ile focus titanyumun özellikleri aynı gibi.Sadece kasa farklı sayılır.Mondeonun dizeli çok pahalı.Benzinlide ise 1.6 var sadece.Ben zaten 1.6 olmasından dolayı düşünüyorum.Çünkü 2.0 ların vergi olayı çok yüksek.Focus trend ile titanyum arasında çok fazla donanım farkı bulunuyor.Ama mondeo trend ile titanyum arsında çok ciddi fark yok.Belli özellikleri standart koymuşlar.Beni düşündüren 2 nokta var birisi aracın performansı diğeri ise 2.eli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.