Şimdi Ara

YENİ KASA FOCUS TİTANYUM - YENİ KASA MONDEO TREND (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: perperek

mondeo alırsan bir daha c segmente çöplük edasıyla binersin.örnek kendim kullanıyorumc segment d den sonra hüç umrumda değil zevkte vermiyorr komforda yok pasif yol güvenliğide d segmentte süperdi alta indikçe limitler güm*1.6mondeo para her zaman yapar ama dizelde km yaparsan oda para yapmaz 2.elde
    quote:

Orjinalden alıntı: mekeles1

yazdıklarına katılıyorumAma focus trend yerine fiesta ful olanı alınabilir belki ama mondeo trendin özellikleri ile focus titanyumun özellikleri aynı gibi.Sadece kasa farklı sayılır.Mondeonun dizeli çok pahalı.Benzinlide ise 1.6 var sadece.Ben zaten 1.6 olmasından dolayı düşünüyorum.Çünkü 2.0 ların vergi olayı çok yüksek.Focus trend ile titanyum arasında çok fazla donanım farkı bulunuyor.Ama mondeo trend ile titanyum arsında çok ciddi fark yok.Belli özellikleri standart koymuşlar.Beni düşündüren 2 nokta var birisi aracın performansı diğeri ise 2.eli

İkisi de benzinli olacaksa imkanım varsa mondeo alırdım. Mondeo trend 2.0 dizel otomatik test etmiştim. En basitinden arabanın içinde hiçbir gürültü yoktu, çok tok bir gidişi vardı. Benim dizel Focus biraz yol rüzgar motor sesi alıyor.

• Son mesajın üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben mondeo derim.ralli yapmayacaksan...(1,6 mondeo kullanıcısı olarak bunu söylüyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekeles1

Mondeo 5 kapı düşünüyorum.Güvenlik açısından özellik farkı yok.Ben düzcedeyim.Buradaki bayide araç yok.Onun için inceleyemedim.İnceleyenler görüşlerini yazarlarsa sevinirim.Bir de bu aracın fiyatı konusunda bilgilendirebilir misiniz.Bayiden bayiye fiyat değişiyor.En ygun nereden alınabilir.

5 kapı, yani hb mondeo varmı? en azından iç piyasada!
  • Mondeomu trendmi 2. elde daha fazla eder focus titanium mu? Bu nokta iyi düşünülmeli bence. 2012 yılında benzin 5,5 ytl ve hibrid araçlar çoğalmış iken bir kasım ayının akşamında galerici x bey size "beyefendi istediğiniz 24 bin ytlyi bu araç için veremeyiz en fazla 20 bin verebilirim arabanın kasası büyük ve motor doğal olarak çok yakıyor ayrıca parça fiyatlarıda var piyasada hızlı gitmiyor" dediğinde ve hemen yanda duran 2009 model focus titanimun muhtemelen 24 bine gittiğini gördüğünüzde pişman olmayacaksınız alın.

Çünkü her ne kadar passatdan iyide olsa bu arabaya bizim halk fazla ısınamıyor. Bunun en büyük nedenide ford; focus ta, fiestada, connect de yakaladığı o etkiyi veya o vuruşu mondeo da fazla beceremiyor. Burası iyi düşünülmeli. Ben Herşeye rağmen mondeo diyorum orası ayrı.
  • 2.elde satıyrum veya yatırım maksatlı alıyorum diye hiçbir otomobil alınmaz isterse bu bentley veya lamborghini olsun bunların tümü yarı yarıya yaşın göre değer kaybeder bu arada hybrid motor olayı ara geçiştir 0 emisyonlu elektrik motorları için asıl zarar hybrid e verildiği zaman yaşanır. Bu aarada 5 kapı mondeo Türkiye ye geldi.
  • focus özellikle genç arabası daha sportif gördüğün zaman bile içinden genç biri incekmiş hissine kapılıyorsun ama orta yaşlardaysan mondeo tam baba araba büyük heybetli görenler patron gleiyor sanıyor çok gösterişli ağır araba zevkler tartışılmaz ama bana kalacak olsa mondeo alırım en büyük nedenim aynı paraya neden bir alt sınıfın arabasını alim mondeoyla kendi sınıfını atlamış oluyorsun ve daha geniş iç hacime sahip oluyorsun yani focus 30bin mondeo mondeo 45 bin olsa focus derim ama arada 4 bin yetl gibi bir fark var mondeo al daha mantıklı son karar senin daha fazla benzine vergiye ve arbalara zam gelmeden al artık otomobilini ve güle güle bin
  • Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.1 hafta önce Focus 1.6 titanyum benzinli aracımı aldım ve şu an için gayet memnunum.Sadece yakıtı biraz fazla geldi önceki aracım dizel olmasında da kayanaklanıyor olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.