Şimdi Ara

Yeni Kasa Ford Fiesta ve Ipod Nano Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün iPod Nano 6gb'lık olanından aldım. Yeni nesil. Multi-touch özelliği olan vs. Buradan bakılabilir. Arabaya AUX girişinden bağladığım zaman arkadan "hısss" diye bir ses geliyordu ve müzik sesi çok kısık duyuluyordu. Aracı aldığım yere, Apple'a ve oto teypcilere gittim. Hepsi ne alette, ne arabada, ne de kabloda bir sorun olmadığını söyledi. İnternette ufak bir arama sonucunda yurt dışında tıpa tıp aynı sorunla karşılaşanlar olduğunu öğrendim.

Sorun, uyumsuzluk arkadaşlar. Apple'ın bir güncelleme yayınlayıp bu sorunu çözmesi bekleniyormuş ama henüz -görebildiğim kadarıyla- yayınlanmış bir güncelleme yok. Çözüm usb girişleri falan diye mesajlar atılmış yabancı forumlarda. Ancak onlarında ses kalitesi tabii ki o kadar iyi olmuyor.

Electroworld'den almıştım. En son oraya götürdüm. Oradan bir arkadaş ve teşhir ürünle birlikte arabaya indik. Onu da denedik. Aynı sorun onda da oldu. Muhtemelen ürünü iade alacaklar. Bu durumu Apple'a da bir şekilde ulaştırmayı düşünüyorum. Artık ciddiye alırlar, almazlar...

Aynı şey başınıza gelebilir veya gelmiştir diye yardımcı olmak açısından; ayrıca konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa fikir paylaşımı yapmak için yazdım bunları.

Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahoo -- 20 Temmuz 2011; 18:10:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.