Şimdi Ara

Yeni kasa Opel Astra HatchBack kullananların tecrübeleri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikle 2005 ve üzeri yeni kasa Opel Astra HatchBack modellerini kullanan arkadaşların otomobilleri ve servisleri hakkında edindikleri "genel tecrübe ve görüşlerini" yazmalarını rica ediyorum.

Aynı şekilde, Opel Astra HatchBack modellerinde kullanılan "Easytronic otomatik şanzıman" ve "1.6 16V 115 HP benzinli motor" ile ilgili performans, yakıt tüketimi ve sorunları ile ilgili tecrübe ve görüşlerinizi de almak istiyorum.

İlgilenip, "detaylı bir şekilde tecrübe ve görüşlerini belirten" arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadasım sen insaların sabrını mı sınıyosun.. su anda baktım alt alta 3 tane yeni astra başlığı var.. aç okusana.. armut piş ağzıma düş.. bu kadar da olmaz artık yuh ohaa
  • Bahsettiğiniz aracın 2004 105 HP olan modeli mevcut. Sorunsuz. 3 ay oldu alalı nerdeyse sadece genel bakımlar için servise uğradık maşallah. Ekonomiktir 1.6 bazı benzinlilere göre. Rahat bir araç. ben rahat ediyorum yani. Vites geçişleri düz vites gibi. Zaten Easytronic şanzuman türü otomatikleştirilmiş düz vites. Sizin yerinize bir robot debriyaja basıp vites değiştiriyo. Sport moduyla sollamalarda, yokuşlarda sorunsuz çıkışlar ataklar yapıyor.

Aklıma gelenler bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

arkadasım sen insaların sabrını mı sınıyosun.. su anda baktım alt alta 3 tane yeni astra başlığı var.. aç okusana.. armut piş ağzıma düş.. bu kadar da olmaz artık yuh ohaa

Yazınız "insanlık öldümü?" dedirtecek kadar vahim. Biraz daha nazik ve beyefendi olmaya ya da "insan olmaya" gayret ederseniz kendiniz için şu ölümlü dünyada iyi bir iş yapmış olacaksınız. Ayrıca, "rica ediyorum" dedim, kimseyi "zorlamıyorum". Böyle anlamsız yazılar yazacağınıza hiç yazmasanız çok daha iyi olur. Sonra sizin yazılarınızı okuyanların sizi "çocuk" yerine koymasının önüne geçemezsiniz, ya da hep böyle "çocuk" veya "insanlık dışı bir yaratık olarak" kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAV -- 11 Kasım 2007; 18:17:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Bahsettiğiniz aracın 2004 105 HP olan modeli mevcut. Sorunsuz. 3 ay oldu alalı nerdeyse sadece genel bakımlar için servise uğradık maşallah. Ekonomiktir 1.6 bazı benzinlilere göre. Rahat bir araç. ben rahat ediyorum yani. Vites geçişleri düz vites gibi. Zaten Easytronic şanzuman türü otomatikleştirilmiş düz vites. Sizin yerinize bir robot debriyaja basıp vites değiştiriyo. Sport moduyla sollamalarda, yokuşlarda sorunsuz çıkışlar ataklar yapıyor.

Aklıma gelenler bu kadar.

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar,

İkinci el olarak çok yeni aldığımız Opel Astra Hatchback'in her iki arka stoplarının da şeffaf koruyucu camının iç tarafında çok az da olsa bir nemlenme ve su damlacıkları oluştu. Bunun nedenini veya nasıl çözüm bulunacağını bilen var mı? Servise gitmeden önce sizlerden bu konuda bilgi almak istiyorum.

Birde İstanbul Anadolu yakasında bana önerebileceğiniz iyi hizmet veren Opel servisleri hangileridir?

Teşekkür ederim.
  • Nemlenme Normal diye biliyorum bendede oluyor daha öncede forumda rastlamıştım. Bende 2005 Astra H 1.6 var bende araçtan memnunum Satmayı düşünüyorum ama başka sebeplerden dolayı. Gayet Güzel bir araç Hayırlı olsun
    İst. Servisleri hk. bilgim yok Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Nemlenme Normal diye biliyorum bendede oluyor daha öncede forumda rastlamıştım. Bende 2005 Astra H 1.6 var bende araçtan memnunum Satmayı düşünüyorum ama başka sebeplerden dolayı. Gayet Güzel bir araç Hayırlı olsun

Satma sebebiniz eğer çok özel ve kişisel değil ise açıklamanızı rica ederim. Çünkü bende Opel Astra Hatchback kullanan arkadaşların otomobilleri ve servisleri hakkındaki edindikleri tecrübe ve görüşleri öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.
  • Genel bakıma soktuğumuzda aracı 200 YTL gibi bir fiyatla çıkmıştı.

Bakım zamanı gelmemişti ancak ara. 1 senedir yattığından dolayı bazı parçaların değişmesi, rot ayarının yapılması vs vs nedenlerden dolayı girdi.

Yeni yazılım yüklenmiş.
    Yağ, benzin hava ıvır zıvır filtreler değişmiş. Yağ değişmiş. 1 gün yattı araba. 200 YTL gibi bir mikatdı sanırım ödedik.

Arka stoplardaki nemlenme nasıl önlenir bilgim yok ama aracın içinden sökülecek yerlerinin olduğunu biliyorum. Vidalıydı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VAV

quote:

Orjinalden alıntı: desci

arkadasım sen insaların sabrını mı sınıyosun.. su anda baktım alt alta 3 tane yeni astra başlığı var.. aç okusana.. armut piş ağzıma düş.. bu kadar da olmaz artık yuh ohaa

Yazınız "insanlık öldümü?" dedirtecek kadar vahim. Biraz daha nazik ve beyefendi olmaya ya da "insan olmaya" gayret ederseniz kendiniz için şu ölümlü dünyada iyi bir iş yapmış olacaksınız. Ayrıca, "rica ediyorum" dedim, kimseyi "zorlamıyorum". Böyle anlamsız yazılar yazacağınıza hiç yazmasanız çok daha iyi olur. Sonra sizin yazılarınızı okuyanların sizi "çocuk" yerine koymasının önüne geçemezsiniz, ya da hep böyle "çocuk" veya "insanlık dışı bir yaratık olarak" kalırsınız.

hiç bi kabalık içermeyen mesajıma boyle seviyesizce cevap verdiğin için aşşağı yukarı nası bişey olduğunu ortaya koydun.. beni insan olmaya davet eden sensen ve kendine insan diyosan ben insan olmayım boşver.. benim yazılarımı okuyup da beni "çocuk" yerine koyanların önüne değil daha arka taraflara geçmeyi de tercih ederim (hö?).. ayrıyetten benim gibi bi "cocuk"a karşı sanal alemde gösterdiğin cesaretten dolayı tebrik ediyorum ve seni türk dolmuşçularına emanet ediyorum..

sağlıcakla

• Ya beyler arka stop lardaki nemlenme benim aracımdada var (2003 astra) ayrıca stop ların içine sinek böcek vs gibi şeyler girmiş temizliyorum temizliyorum bi daha giriyorlar bunlar nerden gidiyo allah aşkına???
  • quote:

Orjinalden alıntı: VAV

quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Nemlenme Normal diye biliyorum bendede oluyor daha öncede forumda rastlamıştım. Bende 2005 Astra H 1.6 var bende araçtan memnunum Satmayı düşünüyorum ama başka sebeplerden dolayı. Gayet Güzel bir araç Hayırlı olsun

Satma sebebiniz eğer çok özel ve kişisel değil ise açıklamanızı rica ederim. Çünkü bende Opel Astra Hatchback kullanan arkadaşların otomobilleri ve servisleri hakkındaki edindikleri tecrübe ve görüşleri öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Satma sebebim kişisel araçla ilgili bir sorunum yok yani emin olabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.