bir sistem toplamak istiyorum alabilicegim max fiyat 1400 1450 arası olması lazım. Biraz araştırma yaptım elimdeki paraya göre şu bileşenleri topladım yorumlarınızı bekliyorum.
şeklinde bir tablo oluşturdum.2 anakart seçeneği belirttim hangisini seçmeliyim , ram - ekran kartı - işlemci ile arasında bir uyum problemi olurmu , ekran kartı fiyatına göre iyimi . aklıma takılan sorular bunlar değerli yorumlarınızı bekliyorum
Cok orantısız bir sistem olmuş dostum monitor dahil değilde ben sana bir sistem kurayım dvd sürücün falan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
Cok orantısız bir sistem olmuş dostum monitor dahil değilde ben sana bir sistem kurayım dvd sürücün falan var mı ?
dvd sürücü kasa hard disk var , power kaç watt bi fikrim yok onuda ekleyip bi sistem oluşturursan bana memnun olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Napak23
quote:
dvd sürücü kasa hard disk var , power kaç watt bi fikrim yok onuda ekleyip bi sistem oluşturursan bana memnun olurum
dvd sürücü hard disk almıyoruz ama kasa alalım yeni bir power ile birde sistemi oyun içinmi ne için kullanacaksın ağırlıklı olarak ?
quote:
quote:
quote:
dvd sürücü hard disk almıyoruz ama kasa alalım yeni bir power ile birde sistemi oyun içinmi ne için kullanacaksın ağırlıklı olarak ?
Son oyunları çalıştırabilicegim i7 işlemcili bi kasa yapalım .
quote:
quote:
quote:
quote:
Son oyunları çalıştırabilicegim i7 işlemcili bi kasa yapalım .
I7ye gerel yok son oyunları rahat oynayacağın bir sistem kuracağız şimdi :)
Sen en son nekadar olur bütcen bir onuda söyle en son limiti :)
işlemci ve ekran kartına içim acayip ısındı güzel sistem oldu eline sağlık
quote:
işlemci ve ekran kartına içim acayip ısındı güzel sistem oldu eline sağlık
Sevindim dostum ne demek rica ederim en uygununu toplamaya çalıştım güzelde oldu gerçekten :) alacağın zamanda haber ver gene birşey sormak istersende..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme