Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borabjk

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Tam otomatik şanzıman değil mi ? nasıl 750 km gidiyor yav, ben 45 litre ile 400 km gide bildim şehir içi.. 1000 km de araç. Benim soul de sorun var sanırım.

Depo 53 lt.
    Şehir içi 7,2 yaksa 700 küsür yapar.

yakmıyor işte.. 10 litreden aşağı inmiyor..

İste mevzu burda 1.6 arac 2000 cc lik tuketim.

Ne alakası var yav ? 2 bin daha çok yakar diye bir şey yok. Yeri geldiğinde daha az yakar. Problem tam otomatik şanzımanda.

Bu aracin otm.vitesli versiyonun cok yaktigi dogru ben farkli bisey soylemedim ayrica aracinizin markasini modelini kimseye soylemeden benim tuketim 10 lt.deseniz insanlar once benzinli zanneder.dizel oldugunu soylerseniz kimse 1.6 dizelin tuketimi olduguna inanmaz.

katalog değeri 7.2 lt ama benim gördüğüm değerler şuan 6 lt civarında ve tamamen şehiriçi... sizin soul bence çok fazla yakiyor bi servise göstermekte fayda var gaz kelebeği problemi olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin il neresiydi?

• quote:

Hocam sizin il neresiydi?

beni soruyorsanız Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Hocam sizin il neresiydi?

beni soruyorsanız Antalya

Evet sizi sormustum. Degerleriniz cok cok iyi massllah

• Arkadaslar yeni Ceed icin navigasyon-tv var mi?

• ARKADAŞLAR,

CEED 126HP Beygirdir.

CEED 128PS = 126HP yapar.

ayrıca 126 HP = 94KW ye eşit. Ruhsatlarda da 94KW yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: escapedizzy

ARKADAŞLAR,

CEED 126HP Beygirdir.

CEED 128PS = 126HP yapar.

ayrıca 126 HP = 94KW ye eşit. Ruhsatlarda da 94KW yazıyor.

biz 128 biliyorduk ama 126 olsun aramızda 2 beygirin lafı mı olur

• iyi işte öğrenmiş oldun
  • Herkeze merhaba ,

Bu gün İzmir Özdermiler otomotiv ile pazarlık yaptım . 2000 takasindirimi mevzuu varmış ve Yeni cee'd CONCEPT 1.6CRDI Manuel aracı 47.700 liraya anlaştım.
    Ne diyorsunuz bu para verilirmi ? Araç çok hosuma gitti ama forumlarsa sürekli bir anti kia cı arkadaşlar var ve kafamı cok kasrıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Herkeze merhaba ,

Bu gün İzmir Özdermiler otomotiv ile pazarlık yaptım . 2000 takasindirimi mevzuu varmış ve Yeni cee'd CONCEPT 1.6CRDI Manuel aracı 47.700 liraya anlaştım.
    Ne diyorsunuz bu para verilirmi ? Araç çok hosuma gitti ama forumlarsa sürekli bir anti kia cı arkadaşlar var ve kafamı cok kasrıştırıyor.

Hayırlı olsun diyelim :)
  • Hocam daha almadım aracı ama , yarın gidip alıcam prensipte anlaştık. Ne diyorsunuz fiyat normal midir ?
  • Forumda gördüğüm kadarıyla KİA bayiindeki tüm satış danışmanları bu sitede.
    Yeni Ceed Concept MT 1.6 CRDI araca 47.700 den aşağıya verecek olan varsa özelden bana mesaj atsın.
    Görüşelim.
  • quote:

Hocam daha almadım aracı ama , yarın gidip alıcam prensipte anlaştık. Ne diyorsunuz fiyat normal midir ?

Bence uygun fiyat. Yaris - Fiesta gibi B segment araçlar, hatta Rio Sport bu fiyata satılıyor..
  • quote:

Forumda gördüğüm kadarıyla KİA bayiindeki tüm satış danışmanları bu sitede.
    Yeni Ceed Concept MT 1.6 CRDI araca 47.700 den aşağıya verecek olan varsa özelden bana mesaj atsın.
    Görüşelim.

Başka bayilerden de fiyat alabilirsiniz, ama liste fiyatı 51.600 olan araç için 47.700 iyi rakam
  • quote:

Herkeze merhaba ,

Fiyat güzel, bende 48.000 TL+park sensörü fiyat aldım... Park sensörü hediyesi var mı sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magule -- 25 Temmuz 2012; 23:27:11 >
  • peki bu takas indirimi olayı ne?
    takasa araç vermesek te bu indirimi alabiliyor muyuz?
  • Takasa araç vermedim , nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama indirimi uyguluyorlar.
    aldığım araçda park sensörü yok , park sensörü için ayrıca 250 TL istediler bende yaptırmadım bu yüzden sonra yaptırım dedim.
    Bu gün ödemeyi yaptım ve yarın aracı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Tam otomatik şanzıman değil mi ? nasıl 750 km gidiyor yav, ben 45 litre ile 400 km gide bildim şehir içi.. 1000 km de araç. Benim soul de sorun var sanırım.

Depo 53 lt.
    Şehir içi 7,2 yaksa 700 küsür yapar.

yakmıyor işte.. 10 litreden aşağı inmiyor..

İste mevzu burda 1.6 arac 2000 cc lik tuketim.

Ne alakası var yav ? 2 bin daha çok yakar diye bir şey yok. Yeri geldiğinde daha az yakar. Problem tam otomatik şanzımanda.

Bu aracin otm.vitesli versiyonun cok yaktigi dogru ben farkli bisey soylemedim ayrica aracinizin markasini modelini kimseye soylemeden benim tuketim 10 lt.deseniz insanlar once benzinli zanneder.dizel oldugunu soylerseniz kimse 1.6 dizelin tuketimi olduguna inanmaz.

katalog değeri 7.2 lt ama benim gördüğüm değerler şuan 6 lt civarında ve tamamen şehiriçi... sizin soul bence çok fazla yakiyor bi servise göstermekte fayda var gaz kelebeği problemi olabilir...

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? benim sürüşümde mi problem var anlamadım yav.. Kafayı yiyeceğim vallahi. Sert sürdüğüm doğru ama bu kadar yakması gerçekten abes.. Paspas için servise gittiğimde şikayetimi dile getireceğim. Sizin değer gerçekten çok iyi.. Birde hangi yakıtı kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

peki bu takas indirimi olayı ne?
    takasa araç vermesek te bu indirimi alabiliyor muyuz?

Takasa araç vermenize gerek yok. Kampanyanın adı öyle. :) Telefonda bile direk indirimi uyguluyorlar.
    İstanbul'da dizel manuel + park sensörü hediyeli aracı 48 e alabilirsiniz.

Bayağı ilgi var galiba İstanbul Gül Al da araç yok :)
  • Takas indirimi adi altinda 2 bin indirim. .yapiyorlar ben daha yollarda gormedim yeni ceed satislarin cokta iyi olduguna acikcasi inanmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.