Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail hoca

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Vay, Premium gelmiş ve Navi harici pek çok eksik giderilmiş. Fiyatı ne olacak acaba?

İşte beklediğim araç, gerçekten artık alınası. Tabi fiyatıda önemli.

Şaka gibi.Herkesin indirim yaptığı bir dönemde 2500 TL zam yapmışlar. 63000 TL Premium modelinin fiyatı.. Bye bye Ceed.Yolun açık olsun...
    YENİ CEE'D
    Yeni cee'd PREMIUM Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 63.100 TL 63.100 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 135ps 51.100 TL 51.100 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Düz vites 1.6 Dizel 128ps 53.600 TL 53.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 56.600 TL 56.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT PLUS Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 60.900 TL 60.900 TL

Arkadaşlar düzeltme yapmak istiyorum. Sabah fiyatları yanlış girmişler.. 2500TL zam gelmiş sandık ancak o SW aracın fiyatı.Zam yok şu an için. Premium modeli eklenmiş. Kasım gibi 57 civarına verirlerse alabilirim.
    Bu arada Ceed ve C4 arasında seçim yapacaktım. C4'e 1000 TL zam gelmiş. Cam tavanlı bir C4 Exc. 58 civarına denk geliyor ki aynı fiyata Premium alınabilir diye tahmin ediyorum.
    Yani şu an için bye bye Ceed yerine bye bye C4 diyorum.

Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 135ps 51.100 TL 51.100 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Düz vites 1.6 Dizel 128ps 51.600 TL 51.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 54.600 TL 54.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT PLUS Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 58.400 TL 58.400 TL
    Yeni cee'd PREMIUM Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 63.100 TL 63.100 TL
    Yeni cee'd Sportywagon CONCEPT Düz vites 1.6 Dizel 128ps 53.600 TL 53.600 TL
    Yeni cee'd Sportywagon CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 56.600 TL 56.600 TL
    Yeni cee'd Sportywagon CONCEPT PLUS Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 60.900 TL 60.900 TL

Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 54.600 TL 54.600 TL

bu paketi içinde arka park sensörü dahil 50.400TL ye aldım

Liste fiyatından 4200 Tl daha aşağı bir teklif.
    Consept manüel dizel için hiç teklif aldınız mı?
    Aldıysanız veya alma durumunuz varsa burda yada pm'den bilgilendirir misiniz?

Yok dostum. Biz direk dizel tam otomatik arac aradigimiz icin bayii ye sirf bu concept icin gitmistik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde ben alirken bi kampanya vardi. Liste fiyatini dusurmuslerdi. 4000 tl dusmediler yani.

• quote:

Birde ben alirken bi kampanya vardi. Liste fiyatini dusurmuslerdi. 4000 tl dusmediler yani.

yakıt tüketimi ortalaman ne durumda hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Birde ben alirken bi kampanya vardi. Liste fiyatini dusurmuslerdi. 4000 tl dusmediler yani.

uzun yolda 5.7 lere kadar düştüm. şehir içi 7 8yakıyo mlsf. hatta bayram günü tatile giderken istanbuldan izmite kadar trafik vardı, dur kalk şeklinde 4 saatte anca ulaştık izmit'e. o trafikde 9.5 lara bile çıktı. ama servisteki arkadaş ilk 3-5 bin km den sonra yakıt tüketiminin birz daha düşeceğini söyledi.

+ olarak araçta bu eco tuşu var bilirsiniz. şehir içi kullanımda tasarruf sağlayan şey. ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama o izmit trafiğinde o tuşu basılı değildi. yeni araç olduğu için aklımıza sonradan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 7 Eylül 2012; 10:02:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

uzun yolda 5.7 lere kadar düştüm. şehir içi 7 8yakıyo mlsf. hatta bayram günü tatile giderken istanbuldan izmite kadar trafik vardı, dur kalk şeklinde 4 saatte anca ulaştık izmit'e. o trafikde 9.5 lara bile çıktı. ama servisteki arkadaş ilk 3-5 bin km den sonra yakıt tüketiminin birz daha düşeceğini söyledi.

+ olarak araçta bu eco tuşu var bilirsiniz. şehir içi kullanımda tasarruf sağlayan şey. ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama o izmit trafiğinde o tuşu basılı değildi. yeni araç olduğu için aklımıza sonradan geldi.

Benim aracım 6200 km de şuan. Ben o eco tuşunu kullanmıyorum neden derseniz arabayı tepkisi hale getiriyor ve çokta bir yakıt tasarrufu yok. Yaptığı şu vites yükseltmelerini daha çabuk yapmak, arabayı düşük devirde yola devam ettirmek ve gaz pedalının hassasiyetini azaltmak. Sakin kullanımda tasarruf yaptırabilir ama agresif kullanımda normal moddan daha fazla yaktırıyor ayrıca şehirlerarası yollarda cruise control ile kullanılınca bazen sapıtabiliyor...

Benim gördüğüm değerler

şehiriçi dur kal trafiğinde 6.5-7.0
    şehirler arası 4.0-5.5
    karma olarakta 6.0-6.3

arasında görüyorum.

Kullanımım ise yorgun ve meşgul değilsem direksiyondaki f1 vitesler ile vites geçişlerini ben yapıyorum. Böylece daha az yaktığını bizzat denedim ve gördüm. Otomatik kullanmak istediğim koşullarda ise biraz performans istiyorsam eco mode kapalı, performans istemiyorsam eco mode açık kullanıyorum.

Ben otomatikmi, fi vitesmi az yakıyor diye çok denemeler yaptım f1 daha az yakıyor yalnız şehir içinde 5. ve 6. vitese atmamak şartıyla ve kalkışları 2. viteste yapmak koşuluyla. Sizde deneyin isterseniz yakıt ortalamasını sıfırlayıp

Bu arabada hızlanmak isterken deviri 2000 devirin altında tutmak biraz fazla yaktırıyor gibi hissettim ne kadar doğru bilemem...

• Şu anki aracım olan 2008 model ford focus'umdan memnunum fakat model yükseltmek için değiştireceğim. Yeni kasa ford, kia ceed seçeneklerim arasında. Zaten şu an focus kullanıyorum; kasası değiştiği için bir an önce satmam gerekli. TDCİ motor teknolojisinden memnunum. Hatchback kasa 110 bg. Titanium modeli. Bugün kocaeli kia bayilerinden olan kayalar otomotivde yeni ceed'i inceleme fırsatım oldu arkadaşlar. Zaten donanımhaberde de yakından takip ediyordum. Üye olarak aranıza katılayım dedim
    PREMIUM donanım seviyesinde ki inceledim hoş baya. Donanımları da baya hoş; fazlası var eksiği yok gibi.

Yalnız manuel kullandım ehliyetimi aldığımdan bu yana. Otomatik vites kullanmam sorun olur mu sizce? Alışmam zor olur mu ki? Satış temsilcisi çok kolaylıkla alışabileceğimi söyledi. Bugün ki test sürüşünde de kendimi rahat hisettim.

• beyler bu aracta cam tavan sadece concept plus dızelde mı var benzınlı alırsaj cam tavan alamıyor muyuz? dızel almak ıstemıyorum benzınlı alıp sonradan bu araca tup taktırsak motor uyumlumudur gdı mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamofice

beyler bu aracta cam tavan sadece concept plus dızelde mı var benzınlı alırsaj cam tavan alamıyor muyuz? dızel almak ıstemıyorum benzınlı alıp sonradan bu araca tup taktırsak motor uyumlumudur gdı mı bu?

Evet Concept Plus ve Premium modelinde var cam tavan. Benzinli olarak sadece concept geliyor. Alternatif olarak Hyundai i30 Elite modeli incelenebilir.
    LPG uyumu yeni yeni test ediliyor..
  • Orijinalden alıntı: k_t_destek

beyler bu aracta cam tavan sadece concept plus dızelde mı var benzınlı alırsaj cam tavan alamıyor muyuz? dızel almak ıstemıyorum benzınlı alıp sonradan bu araca tup taktırsak motor uyumlumudur gdı mı bu?

Evet Concept Plus ve Premium modelinde var cam tavan. Benzinli olarak sadece concept geliyor. Alternatif olarak Hyundai i30 Elite modeli incelenebilir.
    [/gerçekten sacma bır uygulama ben cam tavan ıstıyorsam dızel mı almak zorundayım opel astra ve bu arac arasındaydım ama bu satıs polıtıkasıyla ve fıyatlarla bıraz zor kıa'nın işi; arac guzel ewt ama guvenılırlılıgını ve dayanılıklıgını daha kanıtlamamıs bır arac olarak bır anda pıyasaya 60bınle gırmek!herkes dogus grubu denen cakallar grubuna ozendı memlekette sonumuz hayır olsun, satıcısıda cakal alıcısıda bakın sahıbındene adam aldıgı ve ıkıncı ele dusen aracı neredeyse sıfırından pahalıya satacak !ahlakı degelerımızı sorgulamamızın sebebı geldı artık! hanı bır söz var ya cocuguna zengı olmayı degıl mutlu olmayı öğret böylece buyudugunde herseyın fıyatını degıl degerını bılecektır..

• Arabaya biçilen fiyat gayet uygun önceki mesajlarımda yeni ceed çarpışma testi videosu paylaştım euroncap videosu izleyin ve görün yeni ceed ne kadar güvenilirmiş ne kadar dayanıklıymış... 100 üzerinden 89 puan ve 5 yıldız aldı bu araba...

• Orijinalden alıntı: dreamofice

[/gerçekten sacma bır uygulama ben cam tavan ıstıyorsam dızel mı almak zorundayım opel astra ve bu arac arasındaydım ama bu satıs polıtıkasıyla ve fıyatlarla bıraz zor kıa'nın işi; arac guzel ewt ama guvenılırlılıgını ve dayanılıklıgını daha kanıtlamamıs bır arac olarak bır anda pıyasaya 60bınle gırmek!herkes dogus grubu denen cakallar grubuna ozendı memlekette sonumuz hayır olsun, satıcısıda cakal alıcısıda bakın sahıbındene adam aldıgı ve ıkıncı ele dusen aracı neredeyse sıfırından pahalıya satacak !ahlakı degelerımızı sorgulamamızın sebebı geldı artık! hanı bır söz var ya cocuguna zengı olmayı degıl mutlu olmayı öğret böylece buyudugunde herseyın fıyatını degıl degerını bılecektır..

Sunrooflu duz vites Cosmo'yu 50 bin civarina alabilirsiniz. Afl+ gibi bir artiniz olur.

• ya beyler astra cosmo mu yoksa kia ceed premium donanım mı? cosmoda sunrof fln yok. ek donanıma giriyor. ama ikinci elde opel daha iyi gib?
  • bazılarında şu anlayış var, kia- hyundai diğer marklardan ucuz olmalı...neden peki? nedeni yok, işte öyle
    bu iki marka, şu anda piyasada satılan bir çok araçtan daha iyi, daha donanımlı ve daha güçlü araçlar yapıyor, kendilerine ait bir teknoloji kullanıyorlar, motor ordan, kaporta burda, döşme şurdan değil hepsi tek marka altında yapılıyor...satıştaki araçlarıda ortda, kia sportage çok rağbet gören bir SUV, yeni ceed keza öyle, sorento amiral gemisi, rio kendi sınıfında çok ciddi satış rakamlarına sahip...şimdi bu markanın araçları, piyasadaki bir çok markadan üstün araba yaparken, niye onlardan çok daha ucuza satacak?
    " ben bu parayı bunlara vermem" diyanler, bu markalardan araba alandardan dahamı zeki??? kendilerini öyle avutanlar olabilir, bu benim 2. kia arabam, ikisini de sıfır aldım, hiç pişman olmadım, ne servisinde ne kullanımında, kia nın ikinci eli fiat gibi olamaz, fiataın her parçasının yan sanayisi var, kia alan adam ithal araba aldığının bilincinde, aracın kaliteside ona göre zaten, yeni ceed i almadan önce, tüm sedan ve hatcback arabaları gittik test ettik, astra küçük motoru ile dar iç mekanı ile cazip değildi, 1.4 benzinli turbosouda şehir içi 12-13 lt yakıyor, hiç ekonomik değil, jetta fahiş fiyatı, az donanımı, 4 ay sonraya teslimi ile müşteriyi tamamen sömürmek için çabalıyor ( bazıları diyorki ww alırsan ikinci elini bile sıfırından pahalıya satarsın, ikinci ele sıfırından fazla fiyat veren sivri zekalı bulursan, evet satabilirsin itirazım yok), fiattan hiç bahsetmicem, 1.4 dizel toyota sattığım için toyotayada hiç uğramadım, fiyat, donanım, kalite dengesini en iyi ceed e gördüm, düşünmeden aldım. şimdi, aracı görenlerin hepsi çok beyeniyor, otoparkta ilk yeni ceed benimdi, şimdi 3 tane daha alındı son bir ay içinde... diyeceğim o ki, boş konuşanların sözlerine itimat etmeyin, ceed kafanıza yattıysa alıp binin, satma işini de çok düşünmeyin, aracı değiştirme safhasındayken, yuklarıda saydığım tüm markalar (opel, ww ) aracıma çok cazip takas fiyatı vermişlerdi, hiçbir araba bayisi satıp kar edemeyecei arabaya iyi takas fiyatı vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

bazılarında şu anlayış var, kia- hyundai diğer marklardan ucuz olmalı...neden peki? nedeni yok, işte öyle
    bu iki marka, şu anda piyasada satılan bir çok araçtan daha iyi, daha donanımlı ve daha güçlü araçlar yapıyor, kendilerine ait bir teknoloji kullanıyorlar, motor ordan, kaporta burda, döşme şurdan değil hepsi tek marka altında yapılıyor...satıştaki araçlarıda ortda, kia sportage çok rağbet gören bir SUV, yeni ceed keza öyle, sorento amiral gemisi, rio kendi sınıfında çok ciddi satış rakamlarına sahip...şimdi bu markanın araçları, piyasadaki bir çok markadan üstün araba yaparken, niye onlardan çok daha ucuza satacak?
    " ben bu parayı bunlara vermem" diyanler, bu markalardan araba alandardan dahamı zeki??? kendilerini öyle avutanlar olabilir, bu benim 2. kia arabam, ikisini de sıfır aldım, hiç pişman olmadım, ne servisinde ne kullanımında, kia nın ikinci eli fiat gibi olamaz, fiataın her parçasının yan sanayisi var, kia alan adam ithal araba aldığının bilincinde, aracın kaliteside ona göre zaten, yeni ceed i almadan önce, tüm sedan ve hatcback arabaları gittik test ettik, astra küçük motoru ile dar iç mekanı ile cazip değildi, 1.4 benzinli turbosouda şehir içi 12-13 lt yakıyor, hiç ekonomik değil, jetta fahiş fiyatı, az donanımı, 4 ay sonraya teslimi ile müşteriyi tamamen sömürmek için çabalıyor ( bazıları diyorki ww alırsan ikinci elini bile sıfırından pahalıya satarsın, ikinci ele sıfırından fazla fiyat veren sivri zekalı bulursan, evet satabilirsin itirazım yok), fiattan hiç bahsetmicem, 1.4 dizel toyota sattığım için toyotayada hiç uğramadım, fiyat, donanım, kalite dengesini en iyi ceed e gördüm, düşünmeden aldım. şimdi, aracı görenlerin hepsi çok beyeniyor, otoparkta ilk yeni ceed benimdi, şimdi 3 tane daha alındı son bir ay içinde... diyeceğim o ki, boş konuşanların sözlerine itimat etmeyin, ceed kafanıza yattıysa alıp binin, satma işini de çok düşünmeyin, aracı değiştirme safhasındayken, yuklarıda saydığım tüm markalar (opel, ww ) aracıma çok cazip takas fiyatı vermişlerdi, hiçbir araba bayisi satıp kar edemeyecei arabaya iyi takas fiyatı vermez

hocam kia' yı beğendim. kafama da yattı baya. şu an 08 tdci focus kullanıyorum da hem donanım olarak hem de model yılı olarak yükselteceğim. geçenlerde kocaelide ki kia bayiisine gidip konuştum. baya yardımcı oldu satış temsilcisi beyfendi. fiat binmem hocam oralı bile olmam Toyota'nın da iç mekanı samimi gelmiyor ki kia nın iç mekanı baya samimi geldi, sevdim. opel zaten 1,3 motor. turbosu devreye girinceye kadar ite kaka gidiyor araba. ceed bizi üzmez inşallah. focus' u bir satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

bazılarında şu anlayış var, kia- hyundai diğer marklardan ucuz olmalı...neden peki? nedeni yok, işte öyle

+1 tüm söylediklerine tamamen katılıyorum. benden kia'dan 2 tane sıfır araba aldım. birincisi venga idi. çok konforlu ve donanımlı ayrıca çokta performanslı bir arabaydı. onu yeni ceed almak için sattım yeni ceed aldım. ben kia markasından memnun olmasam niye arabamı sattıktan sonra tekrar kia alayım.. son derece memnunum param kuruşu kuruşuna helal olsun diyebiliyorsam daha ne isteyebilirim ki? Bugün altında vw arabası olup kia aldığımı görenler "o araba alınırmı git aynı segmentteki golf alsaydın" diyenler şimdi arabalarını satıp yeni ceed alma derdindeler... Aklı başında olan hiçbir insan vw'nin o bomboş donanımsız arabalarına o kadar para vermez zaten...

Yeni ceed almayı düşünen arkadaşlar; düşünmeniz sadece size zaman kaybettiriyor hiçbir şey kazandırmıyor haberiniz olsun. Gidin alın 1 tane adam gibi arabaya binin. Yada bmw mercedes audi alın daha iyisine binin ama onları almayacaksanız en iyi tercih yeni ceed.

• herkese merhaba 10.09.2012 itibari ile erzurum-ankara-izmir-ankara-zonguldak-eskişehir-aydın gibi büyük bir gezi düzenledim arabam yola çıkarken 180 km de idi şu an 5200 km de bu 5200 km boyunca ki bütün izlenimlerimi size objektif olarak aktaracam sonuçta hiçbir marka babamın malı değil ve daha önce peugeot, ford, opel kulllanmış olmamda bunun kanıtı.
    1-) performans: araç 1.6, 128 hp, 270 tork, bu veriler ışığında erzurum rakım ve sıcaklık olarak düşünüldüğünde türkiyenin en yüksek ve en soğuk ve nem oranı en az olan şehirlerinden, ankara daha sıcak ve kuru, izmir daha daha sıcak ve nemli, burdan yola çıkışta sakaltutan ve kızıldağ gibi bol rampalı yollardan geçtim otomatik olmasına rağmen bütün iklim şartlarında kullandım ve aracın performansından çok memnun kaldım. hakkını veriyo.
    2-) güvenlik: mevcut donanım listesinde zaten gözüküyo yaklaşık bütün güvenlik donanımına sahip bir araç ve bu yolculuğum boyunca sadece bir kez bunlara ihtiyaç duydum 140 la giderken yola köpek fırladı ve mesafem çok azdı araç hiç kızaklamadan ve savrulma eğilimi göstermeden başarı ile durdu esp ve destekli abs süper bi olay. hava yastıkları falanda cabası.
    3-) yakıt: hertürlü hava ve yol koşulunda kullanmış olamama rağmen ve genel olarak 100 ile 150 km arası kullanmış olmama rağmen araç yakıtı 6,2 ile 5,7 arasında değişkenlik gösterdi ve ankara trafiği ile izmir trafiğide bu verilere dahildir ki ben bu konuda 1,6 128 hp bi araçtan ve hız değerleri düşünüldüğünde memnumum.
    4- genel değerlendirme: spor koltuklar ve iç dizayn çok şık ancak ben boyu uzun biriyim ve koltuk biraz daha aşağı otursa iyi olurmuş. görüş açısı gayet başarılı, ses yalıtımı güzel ancak 150 km sonrası araç biraz fala rüzgar alıyo ama basarsan daha gidiyo 172 km/h gördüm. ses sistemini mükemmel değil kötüde sayılmaz, klima sürekli açıktı bi arkadaşın bu konuda şikayetini okudum benim bi şikayetim olmadı izmirde üşüdük, yol tutuş tatmin edici, dreksiyon değişik modlarda kullanıla biliyo ben sadece normal modda tatmin oldum sport çok ağır, comfort çok hafif, göstergeler çok iyi ışık seviyesini ayarlıyor olabilmek daha iyi gece yolculuğunda çok faydasını gördüm, direksiyondan kumanda edilebilen telafon büyük kolaylık sağlıyor ve başarılı c.c. az kullandım ama başarılı, şoför diz mesafesi daha iyi olabilirmiş, yolcular için böyle bir problem yok. saklama gözleri yeterli hatta fazla bile sayılır. araç asfalt yolda ses konusunda çok iyi tık ses almıyosun ancak patikaya girmeyin lakin hem araca yazık hem ufak tıkırtılar oluyor ki ben uşak kütahya yolunda yaklaşık 50 kadar patika gittim.
    5-) sonuç: iyi ki kia ceed tercih etmişim. allah herkese gönlündeki arabayı nasip etsin dahada önemlisi kazasız şürüşler. sorularınızı gecikmelide olsa yanıtlayabilirim.

• Arkadaşlar Premium için fiyat alan oldu mu?
  • 58.700 + sigorta Premium
    54.000 + sigorta Concept Plus

ARAÇ PAHALI diyenlere...

Bugün Peugeot 208 araca bir iki opsiyon eklediğinizde fiyat 50 bin'in üstüne çıkıyor. Keza Yaris de öyle. Fiesta 50 küsürlerde. Polo 58.500'ü buluyor ki Ceed Premium'u bu fiyata alıyorsun ve Polo'dan çok daha fazla özelliğe sahip.
    Ve bu saydığım araçlar B sınıfı oysa Ceed C sınıfı!
    58.000'e Volvo , Audi hatta BMW alınır diyen arkadaşlar var. Volvo yine neyse de Audi ve BMW gerçekten çok boş. Jant kapağıyla gelen araçlardan bahsediyoruz. Tamam kalitesi eyvallah ama o parayı verdikten sonra insan biraz da lüks istiyor, konfor istiyor. Keza bakıma girdiğinde ya da arıza çıkardığında parça fiyatları da en az iki kat farklı olacaktır.
    Netice de evet 54 bin - 59 bin TL çok para ama Türkiye'de araç fiyatları bu seviyede..

• arkadaşlar fiyatlar arttı mı
    yoksa hala manuel concept i 48 e veriyolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

arkadaşlar fiyatlar arttı mı
    yoksa hala manuel concept i 48 e veriyolar mı?

48-49 civarı yine
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.