Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

maşallah yaaa...Lara tarafı mı burası

yok bu resim ıspartada çekildi
  • Arkadaşlar geçen hafta cuma günü Kia Ceed Consept otomatik aldık. araç eski ceed'e göre çok ama çok farklı. forumlarda karalayan zihniyeti anlamış değilim. süspansiyonunu beğenmeyenler var. acaba süspansyonun daha nasıl olmasını istiyolar geminin suda gitmesi gibimi? araç ciddi anlamda çok hoşbi araç olmus. almayı düşünenler direk alın demiyoruz ama bi test sürüşünü uzun bir şekilde yapıp karar versinler.
  • Uzun yolda yol tutuşu nasıl? 160-170'ler korkmadan çıkalabiliyor mu? Ben de Corsa var 130'dan sonra sıkıntı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Uzun yolda yol tutuşu nasıl? 160-170'ler korkmadan çıkalabiliyor mu? Ben de Corsa var 130'dan sonra sıkıntı..

şimdi çok iyi falan desek, millet arabasının reklamını yapıyor diyecek:) bi test sürüşü yap, mümkünse o dediğin süratlere yada 120-130 larda arabayı virajlarda bir kullan...ben en fazla araba ile çayelindeki çigt taraflı düz yolda 180 i gördüm, yol bomboştu, yüksek süratler beni tedirgin ediyor hızımı azalttım, ancak trabzon rize arasındaki virajlı yollarda korkmadan, savrulmadan 130-140 çok rahat gidiyorum, arabanın yol tutuşu gerçekten çok iyi, tren rayı üzerinde gidiyormuşsun hissi veriyor virajlarda...aracın yüksek hılzlara ivlenemesi çok iyi...
  • quote:

Uzun yolda yol tutuşu nasıl? 160-170'ler korkmadan çıkalabiliyor mu? Ben de Corsa var 130'dan sonra sıkıntı..

190 km yaptım ama sanki 140 la gidiyor gibiydi ne bir sarsıntı ne bir güvensizlik... ben memnun kaldım şahsen yüksek hızlarda...
  • bassam daha gidermiydi 200 ü görürmüydü diye merak var o zamandan beri içimde :) boş yol olsada bi denesem :)
  • en son 160 yaptım ben ve hiç yorulma kasılma yoktu araçta. yol tutuşuda gayet iyi ben bi eksiklik görmedim.
  • Arkadaşlar bu arabaya xenon far taktıran varmı?

Bugün sanayideki tanıdığım bir ustaya gösterdim farları, kısa farlar fabrika çıkışlı mercekli farmış yani xenon ile birleşince hem çok estetik bir görüntü oluştuyor hemde karşıdan gelen sürücünün gözünü yormuyormuş... Yarın düşünüyorum kısalara xenon taktırmayı fotoları yüklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar bu arabaya xenon far taktıran varmı?

Bugün sanayideki tanıdığım bir ustaya gösterdim farları, kısa farlar fabrika çıkışlı mercekli farmış yani xenon ile birleşince hem çok estetik bir görüntü oluştuyor hemde karşıdan gelen sürücünün gözünü yormuyormuş... Yarın düşünüyorum kısalara xenon taktırmayı fotoları yüklerim...

Beynine zarar veriyormus Spo.larda. Tabi garanti disi oldugu icin de bayagi masrafli oluyor. Eger ben alacak olursam beyaz isiga yakin renk veren normal Osram ya da Philips takacagim. Rio da alabilirim belki o da yeterli bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu arabaya xenon far taktıran varmı?

Beynine zarar veriyormus Spo.larda. Tabi garanti disi oldugu icin de bayagi masrafli oluyor. Eger ben alacak olursam beyaz isiga yakin renk veren normal Osram ya da Philips takacagim. Rio da alabilirim belki o da yeterli bana..

Önceki arabam venga'ya da taktırmıştım servise sordum taktırmadan önce sorun olmaz demişlerdi...

• quote:

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/660/H11-4300K-Crystal-Vision

bu sonradan takılan xenonlar ve beyaz ışıklar yağmurlu havalarda gece görüşünü çok olumsuz etkiliyor demişledi seviste bana, ben o yüzden taktırmak istemedim bizim buralar da yağış eksik olmaz...jantları değiştirmeyi düşünen varmı, birde bu chip tuning ve yazılım ile bilgisi olan kimse varmı...ben düşünüyorum, 160 bg 320 nm tork a çıkarıyorlar aracı...bi denemek isterim aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/660/H11-4300K-Crystal-Vision

bu sonradan takılan xenonlar ve beyaz ışıklar yağmurlu havalarda gece görüşünü çok olumsuz etkiliyor demişledi seviste bana, ben o yüzden taktırmak istemedim bizim buralar da yağış eksik olmaz...jantları değiştirmeyi düşünen varmı, birde bu chip tuning ve yazılım ile bilgisi olan kimse varmı...ben düşünüyorum, 160 bg 320 nm tork a çıkarıyorlar aracı...bi denemek isterim aslında

Osram All Season denenebilir.
    Fiyat bilgisi ve aracın garanti dışı kalıp kalmadığını bilmek lazım..

• Arkadaşlar söylediğim gibi xenon farları dün taktırdım 8000 kelvin açık mavimsi beyaz. Gerçekten çok hoş durdu. Arabanın kısa farlarının fabrika çıkışlı mercekli olması da bunda çok etkili. Dün akşam şehir içinde çok yol katettim karşımdan gelen kimse sellektör yakmadı. Zaten farları takan adam çok güzel bir ayar çekti arabanın karşısına ben geçtim baktım gerçekten hiç göz almıyor. Ayrıca ne bir polis olsun ne muayene yapılan yerdekiler olsun orjinalinden fabrika çıkışlı xenonlu olmadığını dışarıdan bakarak anlayamazlar.

Ayrıca statik adaptif farları (direksiyonun döndüğü yönde yananlar) da değiştirdim onlara da yine 8000 kelvin beyaz 55 watt lamba taktım uyumluluğu bozmaması açısından ve park lambalarını da beyaz olarak değiştirdim..

Araba bambaşka oldu iyiki bu değişiklikleri yapmışım diyorum fotoları yüklerim

• inanamyorum motorine 36 kuruş zam gelmiş bugün !!! 5-10 kuruş zammı anlarımda bir anda 36 kuruş zam ne demek ya !!!
  • yeni ceed'ime 3 gün önce kavuştum, lastik sesi dışında çok memnunum
    lastik sesinin hankook lastiklerden kaynaklandığını düşünüyorum, aranızda lastikle değiştiren var mı?
    soruna çözüm oldu mu?
  • Ceed SW Concept Plus için 58.000 fiyat aldım. Sizce nasıl? Daha iyi fiyat alan oldu mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

Ceed SW Concept Plus için 58.000 fiyat aldım. Sizce nasıl? Daha iyi fiyat alan oldu mu acaba?

Otv'ye zam geliyor ona gore..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inanamyorum motorine 36 kuruş zam gelmiş bugün !!! 5-10 kuruş zammı anlarımda bir anda 36 kuruş zam ne demek ya !!!

Motorine yapılan zam, akaryakıtta yapılan ötv zammı ile ilgili.
    İnsaf dünyanın en pahalı yakıtı kullanıyoruz zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 7 Haziran 2013; 22:15:04 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.