Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Arkadaşlar söylediğim gibi xenon farları dün taktırdım 8000 kelvin açık mavimsi beyaz. Gerçekten çok hoş durdu. Arabanın kısa farlarının fabrika çıkışlı mercekli olması da bunda çok etkili. Dün akşam şehir içinde çok yol katettim karşımdan gelen kimse sellektör yakmadı. Zaten farları takan adam çok güzel bir ayar çekti arabanın karşısına ben geçtim baktım gerçekten hiç göz almıyor. Ayrıca ne bir polis olsun ne muayene yapılan yerdekiler olsun orjinalinden fabrika çıkışlı xenonlu olmadığını dışarıdan bakarak anlayamazlar.

Ayrıca statik adaptif farları (direksiyonun döndüğü yönde yananlar) da değiştirdim onlara da yine 8000 kelvin beyaz 55 watt lamba taktım uyumluluğu bozmaması açısından ve park lambalarını da beyaz olarak değiştirdim..

Araba bambaşka oldu iyiki bu değişiklikleri yapmışım diyorum fotoları yüklerim

iyi yapmışsınız hayırlı olsun ancak keşke 6000k takılsaydı en fazla.çünkü 8000k yağmurda inanılmaz kötüdür,ıslak zeminde inanılmaz yansıma yapar.çok mavimsi.6000k kristal beyaz olduğu için çok daha iyi olurdu.Ayrıca muaynede yine anlarlar çünkü ORJİNAL XENONLU araçlarda yasa gereği FAR YIKAMA DA olmak zorunda olduğu için anlıyorlar mercek olsa da hatta otomatik far yükseklik ayarı bile olması gerektiğini söylüyorlar. ama yine de hayırlı olsun bence ampulleri 6000k ile değiştirin derim,ballastların değişmesine gerek yok çok daha hoş olur eminim.senelerdir xenon kullanırım,fikrimi paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Arkadaşlar söylediğim gibi xenon farları dün taktırdım 8000 kelvin açık mavimsi beyaz. Gerçekten çok hoş durdu. Arabanın kısa farlarının fabrika çıkışlı mercekli olması da bunda çok etkili. Dün akşam şehir içinde çok yol katettim karşımdan gelen kimse sellektör yakmadı. Zaten farları takan adam çok güzel bir ayar çekti arabanın karşısına ben geçtim baktım gerçekten hiç göz almıyor. Ayrıca ne bir polis olsun ne muayene yapılan yerdekiler olsun orjinalinden fabrika çıkışlı xenonlu olmadığını dışarıdan bakarak anlayamazlar.

Ayrıca statik adaptif farları (direksiyonun döndüğü yönde yananlar) da değiştirdim onlara da yine 8000 kelvin beyaz 55 watt lamba taktım uyumluluğu bozmaması açısından ve park lambalarını da beyaz olarak değiştirdim..

Araba bambaşka oldu iyiki bu değişiklikleri yapmışım diyorum fotoları yüklerim

iyi yapmışsınız hayırlı olsun ancak keşke 6000k takılsaydı en fazla.çünkü 8000k yağmurda inanılmaz kötüdür,ıslak zeminde inanılmaz yansıma yapar.çok mavimsi.6000k kristal beyaz olduğu için çok daha iyi olurdu.Ayrıca muaynede yine anlarlar çünkü ORJİNAL XENONLU araçlarda yasa gereği FAR YIKAMA DA olmak zorunda olduğu için anlıyorlar mercek olsa da hatta otomatik far yükseklik ayarı bile olması gerektiğini söylüyorlar. ama yine de hayırlı olsun bence ampulleri 6000k ile değiştirin derim,ballastların değişmesine gerek yok çok daha hoş olur eminim.senelerdir xenon kullanırım,fikrimi paylaşmak istedim.

4300 k taktirsaydiniz mercekli de orjinal Xenon gibi duruyor yinede hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bence en iyisi 8000 kelvin olan çünkü renk tonu olarak en hoş duran o renk bana göre. Yağmurda görme sıkıntısı çekersin diyorsunuz ama ben aynı farlarla başka arabamda çok yağmur gördüm bir sıkıntı olmadı olacak olursa da açarım sisleri rahat rahat görürüm... Tabi değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...
  •  <<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

Araba biraz kirli kusura bakmayın...

• yine de güzel olmuş.hayırlı olsun.bu araçta kısalar h7 tipi ampul mü h11 mi?
  • quote:

yine de güzel olmuş.hayırlı olsun.bu araçta kısalar h7 tipi ampul mü h11 mi?

Teşekkür ederim... Kısalar H7 ampul..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

teşekkürler.halen düşünüyorum yarın karar verip alacağım.DÜZ MÜ OTOMATİK Mİ DİYE.OTOMATİK 8-9LT'DEN AŞAĞI DÜŞMÜYOR DİYORLAR FORUMLARINDA kafam allak bullak oldu.düz alacağım sanırım.ancak onlarda da kavrama anında volant ve baskı setinden hafif sesleri duydum kullanırken test aracını.forumlarda da bahsediliyor ve servis yüksek torktan normal diyormuş.aslında tüm dizel araçlarımda yaşadım bu sorunu,aşırı beslemeli dizellerin kavrama sorunu(SESLİ) hep vardır ama bakalım hayırlısı.araçla ilgili başka sıkıntınız var mı gerçi yeni olsa da..

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler.halen düşünüyorum yarın karar verip alacağım.DÜZ MÜ OTOMATİK Mİ DİYE.OTOMATİK 8-9LT'DEN AŞAĞI DÜŞMÜYOR DİYORLAR FORUMLARINDA kafam allak bullak oldu.düz alacağım sanırım.ancak onlarda da kavrama anında volant ve baskı setinden hafif sesleri duydum kullanırken test aracını.forumlarda da bahsediliyor ve servis yüksek torktan normal diyormuş.aslında tüm dizel araçlarımda yaşadım bu sorunu,aşırı beslemeli dizellerin kavrama sorunu(SESLİ) hep vardır ama bakalım hayırlısı.araçla ilgili başka sıkıntınız var mı gerçi yeni olsa da..

rica ederim. geçenlerde depoyu fullediğimde yakıt ortalamasını sıfırladım. 660 km sonunda göstergedeki ortalamam 6.4 lt ve daha 125 km daha gider gösteriyordu. Arabam otomatik vites ve bence fazla yakmıyor. Yaptığım 600 km'nin 250 km'si şehirlerarası kalan kısmı şehir içi ve yaklaşık 200 kmlik kısmında klima açıktı... Ceed'im şuan 7800 kmde.

Size kesinlikle otomatik vitesin konforunu tavsiye ediyorum. Manuel vitesten 1 veya en fazla 2 litre fazla yaksada o konforun hakkıdır diye düşünüyorum... Karar sizin

• çelik motor fiyatları güncelleyecek , internetteki fiyatları göstermiyor şimdi.
  • Evet güncelleyip biraz düşürse iyi olur.

Zaten satılmayan (ayda ortalama 850 araç satmış Kia Türkiye) araçların fiyatlarını iyice şişirip satmaya çalışmak nasıl bir saçmalıktır anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Evet güncelleyip biraz düşürse iyi olur.

Zaten satılmayan (ayda ortalama 850 araç satmış Kia Türkiye) araçların fiyatlarını iyice şişirip satmaya çalışmak nasıl bir saçmalıktır anlamadım.

çelik motorun acaip bir fiyat politikası var...ancak ben şöyle analdım...çelik motorun çok fazla araç satma diye bir derdi yok sanırım, Türkiye için belli bir kota veriyor sanırım KİA Türkiyeye, adamlarda biz bunu her halükarda satıyoruz diye doğru düzgün reklam da vermiyorlar...şimdi ceed in fiyatını muhtemeldirki en az 1500 TL artırırlar.
  • Fiyatlar düşmeyecek yeni ötv zammından sonra tüm arabalara en az 2-3 bin tl zam gelecek. Bu arabayı bu güne kadar almayı düşünüp almayanlar için kötü oldu bu... Ben herkese elinizi çabuk tutun dedim burdan uyardım sizi çünkü hem ceed lansman fiyatlarıyla satılıyordu hemde ötv zammı geleceği hakkında bir duyum almıştım... Şimdi ben arabamı satsam ikinci el olmasına rağmen hiç zarar etmeden aldığım fiyata satarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar
    çelik motorun acaip bir fiyat politikası var...ancak ben şöyle analdım...çelik motorun çok fazla araç satma diye bir derdi yok sanırım, Türkiye için belli bir kota veriyor sanırım KİA Türkiyeye, adamlarda biz bunu her halükarda satıyoruz diye doğru düzgün reklam da vermiyorlar...şimdi ceed in fiyatını muhtemeldirki en az 1500 TL artırırlar.

Hocam böyle bir ticaret anlayışı var mı?

Satmasam da olur zihniyetinde giderlerse birkaç yıl içinde Mazdanın Türkiye'deki haline dönerler.

Hyundai - Kia grup bir atılım içerisinde ve büyük hedefleri var. Satmayalım, o ülkede şu kadar satılsın yeter diye düşüneceklerini hiç sanmam.

Yakında Kia Motors, Çelik Motorun distribütörlüğüne güle güle (gerçi daha yeni anlaştılar tekrardan ama olsun) derse hiç şaşırmam. Hatta bilakis memnun olur ve gider Kia marka bir araç alırım.

• quote:

Fiyatlar düşmeyecek yeni ötv zammından sonra tüm arabalara en az 2-3 bin tl zam gelecek. Bu arabayı bu güne kadar almayı düşünüp almayanlar için kötü oldu bu... Ben herkese elinizi çabuk tutun dedim burdan uyardım sizi çünkü hem ceed lansman fiyatlarıyla satılıyordu hemde ötv zammı geleceği hakkında bir duyum almıştım... Şimdi ben arabamı satsam ikinci el olmasına rağmen hiç zarar etmeden aldığım fiyata satarım...

Hocam istersen bir dene.

Koy bakalım aracının satılık ilanını internete. Geçtim alıcıyı, aracı sormak için arayanı bulabilecek misin acaba?

Bırak zarar etmeden satmayı, zarar etsen bile aracını satamazsın bu aralar.

2 hafta önce Honda marka bir araç sattım ve piyasanın durumunun ne olduğunu açıkça gördüm.

• quote:

quote:

Fiyatlar düşmeyecek yeni ötv zammından sonra tüm arabalara en az 2-3 bin tl zam gelecek. Bu arabayı bu güne kadar almayı düşünüp almayanlar için kötü oldu bu... Ben herkese elinizi çabuk tutun dedim burdan uyardım sizi çünkü hem ceed lansman fiyatlarıyla satılıyordu hemde ötv zammı geleceği hakkında bir duyum almıştım... Şimdi ben arabamı satsam ikinci el olmasına rağmen hiç zarar etmeden aldığım fiyata satarım...

Hocam istersen bir dene.

Koy bakalım aracının satılık ilanını internete. Geçtim alıcıyı, aracı sormak için arayanı bulabilecek misin acaba?

2 hafta önce Honda marka bir araç sattım ve piyasanın durumunun ne olduğunu açıkça gördüm.

zamlar fiyatlara yansıdığında bu arabayı bilen seven almak isteyen birisi mutlaka istediğin fiyatı verecektir çünkü sıfırı pahalı olacak. venga aracımı öyle sattım arabayı bilen ve isteyen birini buldum ve piyasadan çok yüksek bir fiyata sattım önemli olan o kişileri bulabilmek. Benim çevrem bu konuda yeterli hiç internete koymama bile gerek yok. Ayrıca ben bunu örnek olması amacıyla söyledim arabamdan çok memnunum ve 5 sene sonra yeni kasa ceed gelinceye kadar satmayıda düşünmüyorum...

• quote:

quote:

Hocam istersen bir dene.

ya gerçekten ikinci elde yaprak oynamıyor, kuzende 2011 dsg dizel golf car 38.000 km de önce piyasa fiyatı istedi, sonra 2-3 aşağısı birde pazarlık payı koydu ocak ayından beri araba hala internette tık yok, bende bundan önceki arabamı istediğim fiyata satamamıştım (3 ay önce)...ikinci elde artık net şöyle bir algı oluştu, araç çok düşük km de ise, 0 km sinden ciddi bir rakam eksik olcakki adam gidip ikinci elini alsın, çünkü 5000 Tl peşin 500 TL taksitle o km araba veriyorlar, yüksek km deki araçlarda için ise piyasa hep aynı ölü fiyatına alıcılar pazarı....

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim. geçenlerde depoyu fullediğimde yakıt ortalamasını sıfırladım. 660 km sonunda göstergedeki ortalamam 6.4 lt ve daha 125 km daha gider gösteriyordu. Arabam otomatik vites ve bence fazla yakmıyor. Yaptığım 600 km'nin 250 km'si şehirlerarası kalan kısmı şehir içi ve yaklaşık 200 kmlik kısmında klima açıktı... Ceed'im şuan 7800 kmde.

Size kesinlikle otomatik vitesin konforunu tavsiye ediyorum. Manuel vitesten 1 veya en fazla 2 litre fazla yaksada o konforun hakkıdır diye düşünüyorum... Karar sizin

bugün tekrar teste gittim ve kavrama anındaki sesleri hiç sevmedim düz viteste.o yüzden düz vitesi eledim,1-2 litre fazla yaksın ses duymayayım.otomatiğe yöneleceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün tekrar teste gittim ve kavrama anındaki sesleri hiç sevmedim düz viteste.o yüzden düz vitesi eledim,1-2 litre fazla yaksın ses duymayayım.otomatiğe yöneleceğim.

en doğru kararı vermiş olursunuz otomatik vites alarak... O konfor o sürüş keyfi bence tercih edilebilecek en iyi özellik...

• servise 40 kuruş yakıyor çok fazla yakıyor otomatikler diye giden araçlar varmış dün karşılaştım aklımı oynatacağım artık yaa:((hangisi doğruysa,zor şartlarda alacağım bu aracı neyapacağımı şaşırdım.
  • quote:

servise 40 kuruş yakıyor çok fazla yakıyor otomatikler diye giden araçlar varmış dün karşılaştım aklımı oynatacağım artık yaa:((hangisi doğruysa,zor şartlarda alacağım bu aracı neyapacağımı şaşırdım.

Arkadaş ben bu arabanın maksimum ne kadar yakacağını ölçmek istedim ve yakıt ortalamasını sıfırladım vitesi direksiyondan f1 manuele aldım . Yüklendim gaza 10 km boyunca hep basmaca ve 4 bin devirin üstünde vites değiştirdim 5. ve 6. vitese hiç atmadım. Eve vardığımdan 8.5 lt / 100 km gösteriyordu. Bu servise giden adamlar arabayı nasıl kullanıyolar anlamış değilim. Bu arabaya 40 kuruş yaktırmak özel çaba ister. Şaşırtıcı...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.