Şimdi Ara

yeni kia rio (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla iyi bir orta sinif araca benzior.albea lara nazaran
  • BENCE OLMAMIŞ
  • Güzel ama KİA sonuçta kafadan kaybediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

valla iyi bir orta sinif araca benzior.albea lara nazaran

ama küçük sınıfta clio symbole bile rakip olamayan dandik bir otomobilden öteye geçeceğe benzemiyor
  • clio symbol ona rakip olamassa
    odun gibim araba cliolar
  • Ya Bu sinifin Opirus die bi araci war V6 3.5lt Motor war 35.000 Eu anahtar teslim fiyati param olsa Jaguar yerine alirim cok guzel bisi

Magentis de cok guzel araba neden almio bizim insanlarimiz yaw fiyatlarida cok iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ya Bu sinifin Opirus die bi araci war V6 3.5lt Motor war 35.000 Eu anahtar teslim fiyati param olsa Jaguar yerine alirim cok guzel bisi

Magentis de cok guzel araba neden almio bizim insanlarimiz yaw fiyatlarida cok iyi...

- Marka imajı
    - Performans
    - Beklenmedik yerlerde işçilik problemleri (kokpitteki herhangi gıcırt takurtu uyduruk müzik sistemi vs.)
    - Servis ağının yaygınlığı
    - Karizma (marka imajından farklı olarak)

Kia Opirus da ne yazık ki 35.000 EU ile çok uygun gözüküyor ama Passat, Accord almak varken millet niye onu alsın ki arada sınıf farkı var sanıyorsam
  • eskisi bi oka benzemiyodu bu biraz benziyo :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ya Bu sinifin Opirus die bi araci war V6 3.5lt Motor war 35.000 Eu anahtar teslim fiyati param olsa Jaguar yerine alirim cok guzel bisi

- Marka imajı
    - Performans
    - Beklenmedik yerlerde işçilik problemleri (kokpitteki herhangi gıcırt takurtu uyduruk müzik sistemi vs.)
    - Servis ağının yaygınlığı
    - Karizma (marka imajından farklı olarak)

Kia Opirus da ne yazık ki 35.000 EU ile çok uygun gözüküyor ama Passat, Accord almak varken millet niye onu alsın ki arada sınıf farkı var sanıyorsam

Performansi bayagi iyi Gerci Hyundai ile ayni fabrikadan cikior motorlar...

Serviste yayilior (o kadar sorentoyu nasil servise alacaklarsa artik)

bence cogu arabasi daha karizma

sinif farki elbette war...

• YAW kardesim ben hayatta kia ya binmemmmmmm isimden kaybediyorrr hayatta kia arabam1 mercedes varken bmw gibi arabalar isim olmaz

• mazda 323'e benzetmeye çalışmışlar ama başaramamışlar ben beğenmedim.
  • Kia Rio sadece 1.5 CRDI motorla Türkiye pazarına giriyor. Baz versiyonun fiyatı 25.360 YTL...
    Çift H.Y. Klima CD/MP3 player 4 cam ve yan aynalar otomatik. ABS yok
    Full olanı ABS+4HY 27.000 YTL
    Motor 110 hp 235 Nm. tork. Ay sonunda satışa çıkıyo.
  • Bu arada kendi sınıfında (B segmentinde) en geniş iç hacme sahip araç. Bi de Almanya sayfasındaki fotolardaki arabada kullanılan kırmızı- siyah koltuk döşemeleri çok şık durmuş
    http://www.kia.de
  • sınıfı için yeterli görüntüsü var bence..

bunun dizelinden iyi taksi OlUr
  • fiyat yüksek fabyadan bile tutulması güç gibi dizel başlangıç 23 falan olsaydı şansı olurdu gidip 27 ye fulla alacağıma basıc cerato alırım rio out
  • kia rio amerikada en çok satılan araçlardan birisi
    genelde öğrenciler tercih ediyor
    cep harçlıklarıyla bile alınabiliyor
    hyundai çatısı altına girdikten sonra cerato, picanto ve sorento ile atılım yapan kia aynı başarıyı yeni rioyla yakalayamamış
    eski kasa daha hoş bence
  • bunun hb si de çıkar o daha güzel olur gibime geliyor..ayrıca kia iyi işler yapıyor son zamanlarda trafikte çok cerato gözüme carpması da bunun bi kanıtı..kia;ekim ayında en fazla satılan ilk 10araba markası içine de girebilmiş buarada....
  • Bence kia ilerde çok büyük bi güç ve firmalar için korkulu bir rüya haline gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 19 Kasım 2005, 11:06:32 >
  • KIA RIO CRDI HB: BEN UZUN SÜREDİR TAKİPDEYDİM, YAKINDAN İNCELEDİM VE BİRDE TEST SÜRÜŞÜNE KATILDIM.ARABA MOTOR ISINANA KADAR NORMAL BENZİNLİ ARAÇLAR KADAR Bİ 10 DAKİKA SONRA SES DUYAMIYORSUNUZ.ARAÇ İÇİDE GÜZEL YALITIM YAPILMIŞ DIŞARDAN SES ALMIYOR MOTOR SESİ DAHİL.HB KASADA GÖRÜNTÜ DİZAYN KUSURSUZ.ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA FULL MODELİNİ ALSIN ÇÜNKÜ Bİ ALT MODELİNDE O FİYATA FAZLA ÖZELLİK YOK.BUZ MAVİSİ HOŞ DURMUŞ.MÜZİK SİSTEMİ EMSALLALERİNE GÖRE GAYET İYİ.DİĞER MARKALARDADA CD ÇALAR VAR AMA MP3 ÖZELLİĞİ YOK BUNDA VAR.SERVİS AĞIDA YETERİNCE İYİ.
  • hyundai era ya benzemis dizayni
    Hos araba bence azda yakar bunun dizeli
    fiyatida uygun olursa yemede yaninda yat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.